Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
42 minuty temu, Jo37 napisał:

Ciekawe jak minęła pierwsza noc na wolności?

A może trzeba zrobić bazarek imienny.

Właśnie rozmawiałam z anecik. Szyszka jest spora, koło 30kg będzie miała. Jest baaaardzo pozytywną sunią,  ciągle skacze na anecik aby ją polizać i przytulić się :). Nie może się nacieszyć dziewczyna wolnością :). Ząbki ma śliczne, bielutkie. W poniedziałek pojedzie do weta, to będziemy wiedzieć ile waży, w jakim jest wieku :).

Anecik dzisiaj odrobaczy i odpchli Szyszkę bo ma pchły, drapie się.

Posted
8 minut temu, Sara2011 napisał:

Właśnie rozmawiałam z anecik. Szyszka jest spora, koło 30kg będzie miała. Jest baaaardzo pozytywną sunią,  ciągle skacze na anecik aby ją polizać i przytulić się :). Nie może się nacieszyć dziewczyna wolnością :). Ząbki ma śliczne, bielutkie. W poniedziałek pojedzie do weta, to będziemy wiedzieć ile waży, w jakim jest wieku :).

Kochana, cudowna sunieczka!!!

Posted
Dnia 16.08.2018 o 19:40, dorunia napisał:

Deklaruję 100 zł. Podrzuć nr  konta na PW

Pieniążki juz na koncie Szyszki, bardzo ślicznie dziękuję <3.

Posted

Na koncie Szyszki jeszcze wpłata od Gabi -7zł (bazarek Nadziejki). Pięknie dziękuję <3.

W poniedziałek Szyszka będzie u weta. Zważymy, sprawdzimy wiek, założymy książeczkę. Jeśli nie będzie przeciwwskazań, to chciałabym umówić w miarę szybko Szyszunię na sterylkę. Przed sterylką jeszcze kąpiel w SPA (sunia jest brudna i śmierdząca) i zdjęcia. No i potem ogłaszamy, nie ma na co czekać. Taka fajna, pozytywna sunia musi jak najszybciej znaleźć fajny domek :).

Posted
10 minut temu, Poker napisał:

Fajna szorściaczka. Misia , kumpla ma do towarzystwa.

Anecik , czy przydadzą się pluszaki dla piesów?

Bylibyśmy wdzięczni :) Zabawka jest na "jeden raz". Później jest zamordowana.

Posted

Mnie osobiście imię Szyszka się podoba i jakoś tak do niej pasuje :). A w ogóle to sunia jest przesłodka i ma taki fajny różowawy nochalek :). 

Posted

Szyszeczka lubi się kąpać w baseniku :). Jak na razie to sunia ideał -radosna, bardzo proludzka (anecik jest już wylizana od głowy do stóp), zachowuje czystość, nic nie zniszczyła przez ten czas gdy jest u anecik. Tylko brać i kochać :).

a7.thumb.JPG.a7d9c6d67436e8ce5651c5abd96d4d74.JPG

a8.thumb.JPG.7d004b12361b9b6637eceac616478bef.JPG

a9.thumb.JPG.9a242a18c30ff141c3215442bb4e174e.JPG

• Like 2
Posted
19 minut temu, Havanka napisał:

Spójrzcie tylko, czy to ta sama sunia??? 9.jpg.f1cd26b1c108249034ee695a36f515fa.jpg a9.thumb.JPG.9a242a18c30ff141c3215442bb4e174e.JPG

5 minut temu, magenka1 napisał:

Piękna jest, rzadko takie sunie widuje 

Niesamowita metamorfoza :)

• Like 2
Posted

Kochani, już tylko 45 km brakuje, żeby Szyszka dojechała szczęśliwie do Hoteliku ! Zapraszam fanów sunieczki do ufundowania przejazdu na kolejnych odcinkach drogi. Może uda się jeszcze dziś dojechać do celu ?

Posted

Serdecznie dziękuję za wpłaty dla Szyszki od Darczyńców:

• 30zł -magenka1 /20.08.2018/dekl. jednorazowa
  • 40zł -p.Jacek /20.08.2018/stała VIII
  • 10zł -koja/22.08.2018/bazarek Nadziejki
Posted
Dnia 17.08.2018 o 21:03, Onaa napisał:

Mnie osobiście imię Szyszka się podoba i jakoś tak do niej pasuje :). 

Mnie też się podoba :) A Szyszka to faktycznie debeściara, na jej widok uśmiech sam pojawia się na twarzy. :)

Chyba pasowałaby do Szronika ;)

Posted

Szyszunia miała w poniedziałek sterylkę. Poza tym waży 25 kg, ma ok. 3 lata. Jest super pozytywną sunią, dla niej najważniejszy jest CZŁOWIEK, CZŁOWIEK I CZŁOWIEK :).

Posted
2 minuty temu, Havanka napisał:

Saruś, podeślij mi proszę numerek do wpłaty. Mam już całą kwotę z bazarku transportowego.

Pięknie dziękuję, już wysyłam :)