terra Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 Nie została ujęta wpłata z mojego bazarku wątróbkowego (100,80 zł). Wpłata dla Dysi i Apsika po 50,40 zł. każdy. Quote
agat21 Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 21 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Jeszcze tylko 2 tygodnie zbiórki na Dysię, a znowu się zatkało :( na kwocie 530,- https://www.ratujemyzwierzaki.pl/dysiapsiszkielet Udostępniajcie. Ja wreszcie mam pensję na koncie, mogę wpłacić na Dysię, to wpłacę na zbiórce, może się trochę rozrusza?? 1 1 Quote
Murka Posted August 31, 2018 Posted August 31, 2018 7 godzin temu, terra napisał: Nie została ujęta wpłata z mojego bazarku wątróbkowego (100,80 zł). Wpłata dla Dysi i Apsika po 50,40 zł. każdy. Zgadza się, już poprawiam ostatnie rozliczenie. Nie wiem dlaczego, ale zamiast Dysi dopisałam tę kwotę Iryskowi (jakoś tak mi pasują do pary Irysek i Apsik:)). Dobrze, że zwróciłaś uwagę i przepraszam za pomyłkę. 1 Quote
Elisabeta Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Dobre myśli wysyłam do biednej Dysi... Spokojnej soboty. Quote
DORA1020 Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 9 godzin temu, agat21 napisał: Poszło 50 zł na zbiórkę Bardzo dziekuje:) Quote
DORA1020 Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Myślałam,ze tych robali juz nie będzie:( Quote
Murka Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Dziś dzwonili z kliniki, że karma się kończy i starczy jeszcze na 2-3 dni. Nie wiem co robić. Być może TZ będzie w poniedziałek przejeżdżać przez Lublin i mógłby coś podrzucić, mam jeszcze puszki Apiskowo-Iryskowe. Quote
DORA1020 Posted September 2, 2018 Author Posted September 2, 2018 Murko,to zawiezcie prosze puszki,zawsze to troche taniej będzie a ja zadzwonie do pana /a właściwie jego żony/ i zapytam czy mogliby dokupic dla Apsika i Iryska Iryskowi szukuje sie domek,ale Apsik będzie potrzebowal jedzonka Quote
Dusia-Duszka Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 9 godzin temu, Murka napisał: Dziś dzwonili z kliniki, że karma się kończy i starczy jeszcze na 2-3 dni. Nie wiem co robić. Być może TZ będzie w poniedziałek przejeżdżać przez Lublin i mógłby coś podrzucić, mam jeszcze puszki Apiskowo-Iryskowe. Przepraszam, żeby nie szukać po wątku, zapytam tutaj. Jaką karmę dostaje Dysia? Quote
Ingrid44 Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 15 godzin temu, Murka napisał: Dziś dzwonili z kliniki, że karma się kończy i starczy jeszcze na 2-3 dni. Nie wiem co robić. Być może TZ będzie w poniedziałek przejeżdżać przez Lublin i mógłby coś podrzucić, mam jeszcze puszki Apiskowo-Iryskowe. Zamowie dzisiaj worek karmy tak jak ostatnio to bedzie chyba za 2,3 dni. Murko, czy zamówić taka sama czy jakaś inna ? 1 Quote
Murka Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 41 minut temu, Ingrid44 napisał: Zamowie dzisiaj worek karmy tak jak ostatnio to bedzie chyba za 2,3 dni. Murko, czy zamówić taka sama czy jakaś inna ? Jutro TZ będzie w Lublinie, potem nie wiadomo kiedy znów będzie, więc nie będzie jak dostarczyć karmy. Poza tym mam nadzieję, że Dysia nie będzie musiała tkwić w klinice kolejnych paru tygodni... Dlatego może na razie nie zamawiaj karmy. Poczekajmy do wyników kału. Jakby znów wyglądały nieciekawie, to zapytam czy można zamówić karmę z dostawą bezpośrednio do kliniki. Jutro TZ zawiezie puszki, żeby starczyło na 1-2 tygodnie. 1 Quote
Baltimoore Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 Przelałam 100 zł dla Dysi, powinny juz być na koncie Murki. I trzymam mocno kciuki za dalsze leczenie suni. 2 Quote
Ingrid44 Posted September 2, 2018 Posted September 2, 2018 1 godzinę temu, Murka napisał: Jutro TZ będzie w Lublinie, potem nie wiadomo kiedy znów będzie, więc nie będzie jak dostarczyć karmy. Poza tym mam nadzieję, że Dysia nie będzie musiała tkwić w klinice kolejnych paru tygodni... Dlatego może na razie nie zamawiaj karmy. Poczekajmy do wyników kału. Jakby znów wyglądały nieciekawie, to zapytam czy można zamówić karmę z dostawą bezpośrednio do kliniki. Jutro TZ zawiezie puszki, żeby starczyło na 1-2 tygodnie. W takim razie czekam na rozkazy. 1 Quote
DORA1020 Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 17 godzin temu, Baltimoore napisał: Przelałam 100 zł dla Dysi, powinny juz być na koncie Murki. I trzymam mocno kciuki za dalsze leczenie suni. Bardzo dziekuję:) Quote
Nadziejka Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 trzymamy mocniutenko za iskiereczke Quote
Elisabeta Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 Zaglądam w biegu do Dysi. Dziś z rana poleciało 100 zł na leczenie suni. 2 Quote
DORA1020 Posted September 3, 2018 Author Posted September 3, 2018 4 godziny temu, Elisabeta napisał: Zaglądam w biegu do Dysi. Dziś z rana poleciało 100 zł na leczenie suni. Dziekuje Elisabeto:) Quote
Nadziejka Posted September 4, 2018 Posted September 4, 2018 zagladam stokrosci tulikam za wszytko psie serce Quote
DORA1020 Posted September 6, 2018 Author Posted September 6, 2018 Chciałabym,zeby Dysia juz pojechała do Murkow bo koszty pobytu w klinice beda bardzo duze:( Quote
Recommended Posts