Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
7 godzin temu, terra napisał:

Nie została ujęta wpłata z mojego bazarku wątróbkowego (100,80 zł). Wpłata dla Dysi i Apsika po 50,40 zł. każdy.

Zgadza się, już poprawiam ostatnie rozliczenie.

Nie wiem dlaczego, ale zamiast Dysi dopisałam tę kwotę Iryskowi (jakoś tak mi pasują do pary Irysek i Apsik:)).

Dobrze, że zwróciłaś uwagę i przepraszam za pomyłkę.

• Upvote 1
Posted

Dziś dzwonili z kliniki, że karma się kończy i starczy jeszcze na 2-3 dni. Nie wiem co robić. Być może TZ będzie w poniedziałek przejeżdżać przez Lublin i mógłby coś podrzucić, mam jeszcze puszki Apiskowo-Iryskowe.

Posted

Murko,to  zawiezcie  prosze puszki,zawsze to troche taniej będzie

a ja zadzwonie do pana /a właściwie jego żony/ i zapytam czy mogliby dokupic dla Apsika i Iryska

Iryskowi szukuje sie domek,ale Apsik będzie potrzebowal jedzonka

Posted
9 godzin temu, Murka napisał:

Dziś dzwonili z kliniki, że karma się kończy i starczy jeszcze na 2-3 dni. Nie wiem co robić. Być może TZ będzie w poniedziałek przejeżdżać przez Lublin i mógłby coś podrzucić, mam jeszcze puszki Apiskowo-Iryskowe.

Przepraszam, żeby nie szukać po wątku, zapytam tutaj. Jaką karmę dostaje Dysia? 

Posted
15 godzin temu, Murka napisał:

Zamowie dzisiaj worek karmy tak jak ostatnio to bedzie chyba za 2,3 dni. 

Murko, czy zamówić taka sama czy jakaś inna ? 

• Like 1
Posted
41 minut temu, Ingrid44 napisał:

Zamowie dzisiaj worek karmy tak jak ostatnio to bedzie chyba za 2,3 dni. 

Murko, czy zamówić taka sama czy jakaś inna ? 

Jutro TZ będzie w Lublinie, potem nie wiadomo kiedy znów będzie, więc nie będzie jak dostarczyć karmy. Poza tym mam nadzieję, że Dysia nie będzie musiała tkwić w klinice kolejnych paru tygodni...

Dlatego może na razie nie zamawiaj karmy. Poczekajmy do wyników kału. Jakby znów wyglądały nieciekawie, to zapytam czy można zamówić karmę z dostawą bezpośrednio do kliniki.

Jutro TZ zawiezie puszki, żeby starczyło na 1-2 tygodnie.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Murka napisał:

Jutro TZ będzie w Lublinie, potem nie wiadomo kiedy znów będzie, więc nie będzie jak dostarczyć karmy. Poza tym mam nadzieję, że Dysia nie będzie musiała tkwić w klinice kolejnych paru tygodni...

Dlatego może na razie nie zamawiaj karmy. Poczekajmy do wyników kału. Jakby znów wyglądały nieciekawie, to zapytam czy można zamówić karmę z dostawą bezpośrednio do kliniki.

Jutro TZ zawiezie puszki, żeby starczyło na 1-2 tygodnie.

W takim razie czekam na rozkazy. 

• Like 1