_bubu_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 moze byc do mnie , może być do BUDRYSKA , moze byc do pinczerki. Obojetne. Do Lilu na pewno dotrze :) :loveu: Quote
_bubu_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Lilu zastałam dzisiaj śpiącą z podpiętą kroplówką. Takie maleństwo, ta butla większa od niej.. oczywiście nie cała pełna.. podjadła co nieco . po południu zawiozę świeże jedzonko. Musi być dobrze, jest bardzo dzielna. Quote
Seaside Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 ponawiam pytanie - co z rodzeństwem? maleńka jedz i nabieraj sił :( Już ciotki się dowiedzą co Ci jest! Quote
Lilmo Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Nie mogę przestać myśleć o tej maleńkiej :-( Mimo, że kiepsko u mnie z finansami to postanowiłam, że wpłace na nią chociaż jakąs drobną sumę. Stąd moje pytanie: do kogo mają wpływać pieniądze do bubu czy do Budrysek ( Budryska czy Budryski się odmienia ? :oops: ). Posiadam jedynie numer konta do bubu, więc jeżeli jednak Budrysek to poproszę o pw z danymi do przelewu :) A Ty, piękna Lilu dalej walcz dzielnie! Zobacz ile ciotek Cię pokochało! :kiss_2: Quote
kasiatatry Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Wpłaciłam dzisiaj troche na Lilu. za tydzien znowu cos wpłace :roll: Quote
_bubu_ Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 [quote name='Seaside']ponawiam pytanie - co z rodzeństwem? maleńka jedz i nabieraj sił :( Już ciotki się dowiedzą co Ci jest! rodzeństwo czuje sie znacznie lepiej niż Lilu. Budrysek w schronie dzisiaj była to pewnie napisze jak sie mają. Quote
Soema Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Matko, jakie maleństwa przesłodkie :loveu: może by im ogłoszenia porobić? Czy one jeszcze nie mogą? Ja mogę, ale w przyszłym tygodniu :oops: Quote
kasia_r Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 dziękuję dziewczyny za konto, dziś wpłacę na okruszka grosik. Quote
wanda szostek Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Ten środkowy, czy to uroda czy tez wokół oczu coś widać? Quote
BUDRYSEK Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='_bubu_']rodzeństwo czuje sie znacznie lepiej niż Lilu. Budrysek w schronie dzisiaj była to pewnie napisze jak sie mają. Seaside odpowiedziałam juz wczesniej na Twoje pytanie tylko post przeskoczył gdzies do góry Maleństwa wymagaja kapieli czuja sie w miare dobrze będą odrobaczone-czekalismy z tym czy cos sie nie rozwinie? dostały surowice zaraz po przyjściu do schronu co do kąpieli-moge to zrobić w domu ale co potem? nie będę miała serca,zeby odwiezc Je do schronu :( nie mam warunków,żeby były u mnie :( potrzebne tymczasy!!! Quote
BUDRYSEK Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 doszła wpłata od Doroty K.(Lublin)-Dziękujemy!!!:loveu: nie wpisuję nazwisk,bo nie wiem czy kazdy sobie tego zyczy? Quote
anielica Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 hmmm, a to nie wpisałam nicku, cholerka - bo to jo :oops: Quote
BUDRYSEK Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 anielica napisał(a):hmmm, a to nie wpisałam nicku, cholerka - bo to jo :oops: to juz zmieniam :lol: Quote
BUDRYSEK Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 bazarek na miau-pojemniczek/torba i obroża dla Psiaka Miau.PL :: Zaloguj= Quote
Seaside Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Faktycznie nie zauważyłam odpowiedzi :oops: Maluchy słodziaki :loveu: przy dobrym ogłoszeniu domki raz dwa się znajdą :) Quote
Energy Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Maleńkie, śliczne okruszki:loveu: Kiedy będzie znany wynik zeskrobiny Lilu? Quote
peate Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 maluchy są takie kudłate, a Lilu bidulka .. ma takie króciutkie futerko i w dodatku gdzieniegdzie jeszcze jej go brakuje :-( Quote
moniaaa0402 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Lilu taka malusia jak moja była :loveu: a rodzenstwo dosyc spore :lol: Lilu trzy mamy za ciebie kciuki :loveu: Quote
Lidan Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Śliczne są, ale tak biednie i smutno wyglądają, szczególnie ten w środku. Dobrze, że są razem - w kupie raźniej :-) Quote
Talia Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Jaka bidulka:-(:-(:-( Trzymamy kciuki żeby wyzdrowiała:loveu: Quote
chita Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 W góre malutka,bedzie dobrze:loveu:poprosze o nr konta na pw Quote
Recommended Posts