Seaside Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 o Jezusie jakie maluchy :-( Ludzie serca nie mają :( Rozsyłam wątek Quote
peate Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 w górę maleńka Lilu :loveu: mam nadzieję, że szybciutko wrócisz do zdrowia :kciuki: Quote
ice_t Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 jaka kruszynka, ludzie to naprawdę serca nie mają Quote
zuzlikowa Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Biedny mały lilipucik! :loveu::loveu::loveu: Quote
Seaside Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 a może któraś ciocia umie śliczne banerki robić?? :razz: Quote
Lidan Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Jeśli dobrze pmiętam to Asior robi śliczne banerki. Ja tylko takie prościutkie potrafię i jak pół godziny nad jednym posiedzę, z dumą i pewną nieśmiałością wkleję to zarz pojawia się Asior i wstawia swój śliczny, wypasiony baner, więc może poczekm jeszcze do wieczora :eviltong: Quote
halbina Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 banerki prześliczne... absolutnie... pomocy dla tych maluchów! Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 On jest w szpitaliku? DT na razie chyba nie można szukać..? Quote
_bubu_ Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Lilu jest słabiutka :( rano troszkę zjadła ale wszystko zwymiotowała. Ma biegunkę i pyszczek strasznie ją swędzi , to musi być dla niej okropnie męczące. Mała ma tez chore serduszko - spore szmery i powiększoną komorę. Być może dlatego jest słabsza od reszty rodzeństwa i tylko ona się tak rozchorowała. Podczas zdjęć RTg tak się zmęczyła i zestresowała , że długo nie mogą sie uspokoic, miała problemy z oddychaniem, z trudem łapała powietrze. Na szczęście poźniej się uspokoiła, dostała leki i skubnęła troszkę jedzonka. Wycieńczona usnęła jak aniołek. Jutro będą wyniki badań krwi. Mała przebywa w lecznicy - to niestety kosztuje. niestety zepsuł się RTG i jechałam zrobić zdjęcia do innej lecznicy za które musiałam od razu zapłacić - 75zł. A teraz mamy trudną sytuację finansową, na wszystkie zwierzaki brakuje .. Zdjęcia z wczoraj, dzisiaj wygląda jeszcze gorzej bo oczka zaczęły ropieć.. Quote
Soema Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 A zeskrobina była pobierana?:-( Matko moja... posty skaczą Quote
akzs Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :placz: Takie maleństwo a tak cierpi... :placz: Pomóżcie małej... Quote
BUDRYSEK Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 tak maleństwo lezy w lecznicy pod kocykiem stan kliniczny jest zły organizm jest bardzo słaby jest problem z serduszkiem :( jest powiększone ma duszności :( Quote
Ffrubka Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :-(:-(:-( siedzę i ryczę... już wiele bidulek tu widziałam, ale to maleństwo jest ponad moją wrażliwość... maleńka kupka nieszczęścia. Tyle choróbska w takim maleńkim ciałku... no w głowie się nie mieści, że o sercu nie wspomnę. Trzymam kciuki za Ciebie Lilusiu :glaszcze: Quote
Lidan Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 O matko, ależ biduleńka :-( Chodzi mi po głowie, że był kiedyś wątek czarnego szczeniaczka, którego pyszczek wyglądał podobnie... On miał jakąś chorobę z ropą w nazwie. Wyszedł z tego. Nie pamiętam dokładnie, ale mam wrażenie, że był na tymczasie u jakieś kobiety, która jest weterynarzem... Myślę, że znalazienie tego wątku byłoby przydatne, ale jak to zrobić skoro ani imienia psa nie pamiętam ani nicku użytkownika :???: Quote
Seaside Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Jezu jak ją musi to boleć :placz::placz::placz: Quote
Lidan Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Znalazłam ten wątek! Ta choroba to ropowica. Spójrzcie na to zdjęcie: Wygląda bardzo podobnie według mnie do Lilu. Tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f85/maly-tofik-w-zdrowotnych-opalach-znalazl-domek-lodz-113118/ Quote
Recommended Posts