Jump to content
Dogomania

Malwinka/Luna już w swoim super domku :) Zwierzak w schronisku, to dramat, ale gdy w schronisku jest szczeniak, to podwójny dramat :(

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.08.2018 o 04:41, Nesiowata napisał:

Malwinko - sama wywęsz dom, który będzie dla Ciebie.

Super pomysł! :)

Malwinka, do roboty!!!

Posted
Dnia 20.08.2018 o 07:20, Nesiowata napisał:

Węsz dalej Malwinko, tylko trochę skuteczniej...

Dnia 20.08.2018 o 09:07, anica napisał:

Pewnie za gorąco ,żeby myśleć!... chyba jakieś wytłumaczenie musi być...no tak? czy nie?oczko.gif

Na pewno TAK  :)

Robię dla Malwinki bazarek, bo z forsą krucho, Czy macie może na zbyciu jakieś ciuszki, sprzęty, które mogłybyście ofiarować na bazarek dla Malwinki ?

Posted
12 godzin temu, elik napisał:

Robię dla Malwinki bazarek, bo z forsą krucho, Czy macie może na zbyciu jakieś ciuszki, sprzęty, które mogłybyście ofiarować na bazarek dla Malwinki ?

Eliczku, kiedy chciałabyś ruszyć z bazarkiem?  będę się starała pomóc :)

Posted
13 godzin temu, elik napisał:

Fantów mam to co nie zeszło z bazarku.

Może coś uda mi się dostać to do kolejnego jako do podziału dorzucę Malwinkę :)

Posted
2 godziny temu, anica napisał:

Eliczku, kiedy chciałabyś ruszyć z bazarkiem?  będę się starała pomóc :)

Aniu bardzo serdecznie dziękuję. Teraz robię zdjęcia fantów i jak skończę, obrobię je, to będę wklejała i opisywała.

1 godzinę temu, b-b napisał:

Fantów mam to co nie zeszło z bazarku.

Może coś uda mi się dostać to do kolejnego jako do podziału dorzucę Malwinkę :)

Bardzo dziękuję Boguniu :) Sama jesteś do tyłu z kasą, a chcesz mi pomóc :) Bardzo dziękuję :)

Bardzo serdecznie Wam dziękuję

435651583_dzikujejestecie2.jpg.bb0b717c415a83d5d32945a513e54661.jpg

Posted

To ja też się Eluniu, powolutku zabiorę za focenie, zobaczę co też mogę jeszcze dorzucić z bazarku z Marudzią, zostało trochę szkiełek ale jak się okazuje ... to jest kruchy towar i jednak ja nie umiem ich pakować a później muszę się wstydzić! albo jest mi przykro ,że ktoś dostał ... skorupy! :(    tak właśnie stało się z przesyłką do Malwy ,bardzo mi przykro ,że tak słabo zapakowałam! ...moja kochana Cancer43 przysyłała mi ogromne paczki z przetworami i wszystko dochodziło całe!  to się nazywa pakowanieokok.gif

• Like 1
Posted
Dnia 22.08.2018 o 16:58, anica napisał:

To ja też się Eluniu, powolutku zabiorę za focenie, zobaczę co też mogę jeszcze dorzucić z bazarku z Marudzią, zostało trochę szkiełek ale jak się okazuje ... to jest kruchy towar i jednak ja nie umiem ich pakować a później muszę się wstydzić! albo jest mi przykro ,że ktoś dostał ... skorupy! :(    tak właśnie stało się z przesyłką do Malwy ,bardzo mi przykro ,że tak słabo zapakowałam! ...moja kochana Cancer43 przysyłała mi ogromne paczki z przetworami i wszystko dochodziło całe!  to się nazywa pakowanieokok.gif

Dzięki Aniu :)

Nie ma się czego wstydzić. Szkła sąkruche, a w transporcie nie zawsze obchodzą się z nimi należycie. Trudno, myślę, że każdy to rozumie :)

• Upvote 1
Posted
10 godzin temu, elik napisał:

Bardzo dziękuję Boguniu :) Sama jesteś do tyłu z kasą, a chcesz mi pomóc :) Bardzo dziękuję :)

Eluś musimy sobie jakoś pomadać bo bez tego samemu się nie ujedzie :)

• Like 1
Posted
15 godzin temu, elik napisał:

Dzięki Aniu :)

Nie ma się czego wstydzić. Szkła sa kruche, a w transporcie nie zawsze obchodzą się z nimi należycie. Trudno, myślę, że każdy to rozumie :)

Eliczku, też żałuję.... że nie mieszkasz bliżej!buzki.gif

Posted
10 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

To ja tak, że skoro moje ogłoszenie nie daje efektu to podpowiedzcie co zmienić? Może miasto? https://www.olx.pl/oferta/slodka-malwinka-maly-gonczy-slaski-ciepla-rodzinna-radosna-CID103-IDwJ8yN.html

Tyś(ka)  ja nie wiem, czy można lepiej napisać ogłoszenie Malwince?  jak dla mnie jest naprawdę Suuuper! tekst i zdjęciaokok.gif  ja myślę ,że trzeba odświeżać , odświeżać ,odświeżać!... aż dojrzy ją TEN domek :)

Posted
8 godzin temu, anica napisał:

Tyś(ka)  ja nie wiem, czy można lepiej napisać ogłoszenie Malwince?  jak dla mnie jest naprawdę Suuuper! tekst i zdjęciaokok.gif  ja myślę ,że trzeba odświeżać , odświeżać ,odświeżać!... aż dojrzy ją TEN domek :)

Dziękuję Ci za opinię, czekam na innych - może komuś się nasunie pomysł, co zmienić :)

• Upvote 1
Posted

Piątek, piąteczek, piątunio! cieszmy się ,póki świeci słoneczko, niech to słoneczko zaświeci dla Ciebie Malwinkoslonko.gif

edit, we Wrocławiu już leje....

Posted
41 minut temu, anica napisał:

Piątek, piąteczek, piątunio! cieszmy się ,póki świeci słoneczko, niech to słoneczko zaświeci dla Ciebie Malwinkoslonko.gif

edit, we Wrocławiu już leje....

Macie przynajmniej czym oddychać :)