Jump to content
Dogomania

Malwinka/Luna już w swoim super domku :) Zwierzak w schronisku, to dramat, ale gdy w schronisku jest szczeniak, to podwójny dramat :(

Recommended Posts

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

I w dodatku wyróżnione ogłoszenie. Eluniu, żadnego, zero, nic!  Też się zastanawiam.

Eluś, to moze zmienić województwo na inne?

Posted
5 minut temu, Havanka napisał:

Eluś, to moze zmienić województwo na inne?

Dobry pomysł :)   Zmienię na Katowice lub Gliwice.

EDIT

Oj nie, ja mam już na Gliwice, bo Tysia zrobiła na Kraków. A może ja się mylę ? Chyba muszę poczekać na Tysię.

Posted

ASle ze mnie ciołek matołek :) Weszłam do ogłoszenia Gwiazdeczki, a nie mojej tymczaski i dlatego było na Gliwice  :)

Moja miała na Kraków, zmieniłam też na Gliwice.

Posted
31 minut temu, Havanka napisał:

To moze jeszcze ja dorobie ogloszenie?

Nawet nie pytaj kochana Eluniu. Wzięłabym w jej miejsce tego biedaka, który stracił szanse na dom przez wypadek, w którym i Basia ucierpiała.

Posted

Wczoraj tj. 27.07. na konto Malwinki wpłynęła kwota 40,00 zł od helli deklaracja VII.

Bardzo serdecznie dziękujemy

urodziny.jpg.4da515f90c88b250358b888a5fcdfdae.jpg

Posted
6 godzin temu, Nesiowata napisał:

Ludzie - obudźcie wreszcie. Malwina jest wspaniałym przedstawicielem rasy międzynarodowej.

Super określenie   207205149_buziaczki4.gif.6f592f4ecae008770a93c942434a85ca.gif

Posted
4 minuty temu, elik napisał:

Bardzo dziękuję Eluniu   2046424786_buziaczki6.jpg.928011207cbfbb067f661a91253dc7d4.jpg

Dobry pomysł ze zmianą imienia :)   Malinka - Jeżynka :)

Wyróżniłam to ogłoszenie na miesiąc, ale nie mogę tego pokazać, bo to nie moje :)

Dziękuję Elu ! Tylko tak mogę pokazać wyróżnienie:

Od: dzisiaj
Do: 28 sie

744785018_5_94x72_slodka-jezynka-mieszan

Słodka Jeżynka, Mieszaniec Królewski, sz...

Za darmo

0
Promowane do 28 sie
Statystyki
Wyświetleń: 22
Tel: 0
Obserwuje: 0

Posted
5 minut temu, elik napisał:

Bardzo dziękuję Eluniu   2046424786_buziaczki6.jpg.928011207cbfbb067f661a91253dc7d4.jpg

Dobry pomysł ze zmianą imienia :)   Malinka - Jeżynka :)

Wyróżniłam to ogłoszenie na miesiąc, ale nie mogę tego pokazać, bo to nie moje :)

Zmieniłam na wszelki wypadek, żeby nie usunęli. Ale też jest "słodko" i podobnie.

Posted
4 minuty temu, Havanka napisał:

Dziękuję Elu ! Tylko tak mogę pokazać wyróżnienie:

Od: dzisiaj
Do: 28 sie

744785018_5_94x72_slodka-jezynka-mieszan

Słodka Jeżynka, Mieszaniec Królewski, sz...

Za darmo

0
Promowane do 28 sie
Statystyki
Wyświetleń: 22
Tel: 0
Obserwuje: 0

To ja bardzo dziękuję Eluniu. Dobrze pokazałaś :)  Wyróżnienie ma gratis ode mnie, bo nie ma za wiele funduszy.

3 minuty temu, Havanka napisał:

Zmieniłam na wszelki wypadek, żeby nie usunęli. Ale też jest "słodko" i podobnie.

Tak :) Bardzo słodko i podobnie  :)

Posted
Dnia 2.08.2018 o 11:59, Anecik napisał:

jutro o 20 sterylka.

Kciuki na pokład!

A ja powiem, że miałam o Malwinkę 3 telefony. Dwa, to takie, o których nie warto mówić, ale dzisiaj rano zadzwoniła bardzo sympatyczna pani, której psiak odszedł zdecydowanie za wcześnie z powodu guza na śledzionie :(

Malwinka, a w zasadzie Jeżynka (ukłony dla Havaneczki) bardzo się jej podoba. Podałam telefon Anecik i pani przyjedzie spotkać się z Jeżynką w niedzielę. Wcześniej jeszcze będzie się konsultować z mężem.

Trzymamy kciuki za jutrzejszą sterylkę i za wizytę w niedzielę. 

• Like 2
Posted

Na konto Malwinki wpłynęły poniższe kwoty:

• 25,00 zł od Anna G-R. deklaracja VIII  -  1.08.
  • 25,00 zł od Nuncek  deklaracja VIII  -  1.08.
  • 10,00 zł od Anula  deklaracja VIII  -  1.08.
  • 20,00 zł od markofix1  deklaracja VIII  -  2.08.

Bardzo serdecznie dziękuję  1948952703_sercale1.gif.985905e931fffe837ed5474464b5cf7c.gif

urodziny.jpg.4da515f90c88b250358b888a5fcdfdae.jpg

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Kciuki na pokład!

A ja powiem, że miałam o Malwinkę 3 telefony. Dwa, to takie, o których nie warto mówić, ale dzisiaj rano zadzwoniła bardzo sympatyczna pani, której psiak odszedł zdecydowanie za wcześnie z powodu guza na śledzionie :(

Malwinka, a w zasadzie Jeżynka (ukłony dla Havaneczki) bardzo się jej podoba. Podałam telefon Anecik i pani przyjedzie spotkać się z Jeżynką w niedzielę. Wcześniej jeszcze będzie się konsultować z mężem. Pomyślałam, że gdyby wszystko ułożyło się pozytywnie, to w jej miejsce mogłabym  wziąć Maksia z Miedar, ale przed chwilą przeczytałam, że wobec Maksia inne osoby mają już konkretne plany. Jeśli nie Maksiu, to inna bida trafi pod moją opiekę i z pewnością trafi potem do najlepszego dla niej domu.

Trzymamy kciuki za jutrzejszą sterylkę i za wizytę w niedzielę. 

A już miałam zapytać:  Malwineczko gdzie Twój domek ?

Może to właśnie ten.....

Posted
5 godzin temu, MALWA napisał:

A już miałam zapytać:  Malwineczko gdzie Twój domek ?

Może to właśnie ten.....

Zobaczymy w niedzielę czy Jeżynka spodoba się Państwu.

Posted
3 godziny temu, Havanka napisał:

Oby się udało ! Trzymam kciuki !

Oby Eluniu, bo to wydaje się być dobry dom. Do niedzieli już niedaleko :)