Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepiękne zdjęcia przysłała Anecik ze swojego telefonu. Zrobimy Abi nowe ogłoszenia. Pytałaś Elik o zabawki, nie interesują jej, ale ustaliłyśmy, że Anecik napakaje kong jakimś pachnącym jedzonkiem i spróbuje ją zachęcić do zabawy.

Abi po raz drugi była w domu i  znowu podarła buty Anecik - tak, że buty należy chować:( Nie wiadomo czy buty wywołują u niej pozytywne czy negatywne odczucia.

Pochodziła nerwowo po wszystkich kątach, długo jej zajęło zanim się położyła. Natomiast zachowała czystość i dopiero załatwiła się na wybiegu.

W kojcu też zachowuje czystość. Kotami w ogóle się nie interesuje. Anecik uważa, że Abi jak najbardziej nadaje się do adopcji, oczywiście do odpowiedniego domku.

Abi 2 18.10.jpg

Abi 3 18.10.jpg

Abi 4 18.10.jpg

Abi 5 18.10.jpg

Abi 18.10 2018.jpg

• Like 3
Posted

Buty są szalenie atrakcyjne niemal dla każdego psa - zapach skóry i ludzkiego potu skłania do dokładnego zbadania każdego buta. Choćbyśmy myli nogi co kwadrans, i tak nie powstrzymamy  wydzielin gruczołów ulokowanych na stopach. I u nas i u zwierząt - każdy wilk doskonale wie, wąchając ślad kopytek sarny, w którą stronę i jak dawno temu sarna pobiegła.

Posted
3 godziny temu, Sowa napisał:

Buty są szalenie atrakcyjne niemal dla każdego psa - zapach skóry i ludzkiego potu skłania do dokładnego zbadania każdego buta. Choćbyśmy myli nogi co kwadrans, i tak nie powstrzymamy  wydzielin gruczołów ulokowanych na stopach. I u nas i u zwierząt - każdy wilk doskonale wie, wąchając ślad kopytek sarny, w którą stronę i jak dawno temu sarna pobiegła.

Dziękujemy za wyjaśnienie.

4 godziny temu, Poker napisał:

Abi jest konsekwentna , uczy porządku.

Fajna sunia,żeby w końcu trafił do niej odpowiedni człowiek.

Niestety, Pani, z którą rozmawiałam drugi raz nie zadzwoniła. Dam te śliczne nowe zdjęcia do ogłoszeń na olyx.

Posted
1 godzinę temu, b-b napisał:

Mogę ogłosić Abi tylko podajcie na jakie miasto zrobić ogłoszenie?

Bedę Ci bardzo wdzięczna za ogłoszenie, może na Warszawę, bo gdyby się znalazł chętny domek to sama zrobię PA:), żeby się upewnić, że dobry. Ja wyróżnię. 

Posted
Dnia 18.10.2018 o 15:09, Zagrodowy pies polski napisał:

Dam te śliczne nowe zdjęcia do ogłoszeń na olyx.

Też dodam te zdjęcia. Abi ślicznie nas nich wygląda.

Ja ogłaszam Abi na Kraków i Katowice.  Oba ogłoszenia są wyróżnione do 24.10. 

Abi.png.3605edf176f23e682a2cddc144314f0e.png

Warszawa będzie wisienką na torcie :)

Posted

Przepiękne zdjęcia, Abi jest suczką o niezwykłej urodzie, gdyby jeszcze trafił się niezwykły dom, który zechce poprawcować z dziewczyną...

Trzymam kciuki, na pewno uda się!

Posted
7 godzin temu, Zagrodowy pies polski napisał:

Wyróżniłam na Warszawę, kwota 17,81 zł. Powinno być do 20.11.

To chyba jest tak, że jak się wyróżni swoje ogłoszenie to kosztuje ponad 12zł, a jak nie swoje ponad 17zł, dziwne to:(

Posted
3 godziny temu, Olena84 napisał:

To chyba jest tak, że jak się wyróżni swoje ogłoszenie to kosztuje ponad 12zł, a jak nie swoje ponad 17zł, dziwne to:(

Bez względu na to czyje ogłoszenie się wyróżnia, kosztuje to 17,81 zł. Czasem gdy jest promocja, kosztuje około12 złotych :)

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

Bez względu na to czyje ogłoszenie się wyróżnia, kosztuje to 17,81 zł. Czasem gdy jest promocja, kosztuje około12 złotych :)

muszę sprawdzić, bo w tym samym dniu wyróżniałam sobie i nie sobie i ceny się różniły;)

Posted
4 godziny temu, Olena84 napisał:

muszę sprawdzić, bo w tym samym dniu wyróżniałam sobie i nie sobie i ceny się różniły;)

Być może, ale z pewnością nie z tego powodu, że Twoje lub nie Twoje. Mi też się zdarzyło, że w jednym dniu płaciłam za wyróżnienie 17,81 a następne ogłoszenia wyróżniałam taniej. Myślałam, że to z powodu wielu wyróżnień w tym samym dniu. Niestety potem wyróżnienia w tym samym dniu nie powodowały obniżenia ceny za wyróżnienia.

Tak naprawdę, to nie mogę zajarzyć o co chodzi z tą różną cena za wyróżnienia. Nie widzę żadnej reguły :)

Posted
Dnia 20.10.2018 o 10:00, Zagrodowy pies polski napisał:

Tak świetna myśl:)

Zaraz zrobię :)

Dnia 20.10.2018 o 10:43, Zagrodowy pies polski napisał:

Wyróżniłam na Warszawę, kwota 17,81 zł. Powinno być do 20.11.

I oto wyniki:

Statystyki:

• Wyświetleń: 613
  • Tel: 2
  •  Obserwuje: 17

123432.thumb.png.183d1f56c669f0eb252a48e7d8eba07c.png

Posted

Miałam dzisiaj zapytanie z ogłoszenia z Warszawy:

Witam.
Czy Abi znalazła juz dom????
Pozdrawiam 
Joanna

Może się p.Joanna odezwie...

Posted
1 minutę temu, b-b napisał:

Może się p.Joanna odezwie...

Przydałoby się. To nie gwarantuje domu, ale daje znać, że Abi się podoba.

Posted

Na konto Abi wpłynęły ostatnio poniższe kwoty:

•     20,00 zł b-b  deklaracja X  -  15.10.
  •     25,00 zł bakusiowa -  16.10.
  •     50,00 zł Mruczka  deklaracja X  -  22.10.

Bardzo serdecznie dziękujemy

849563755_kwiatki5.jpg.99919e33039aef23b1c4c96ab8d2dfb7.jpg

Posted

Też miałam wczoraj telefon o Abi. Pani bardzo miła, ale ten domek to nie dla Abi, więc odmówiłam. Pani poszukuje pieska, średniej wielkości, spokojnego, nie brudzącego w domu, takiego, który może zostać sam na ponad 8 godzin, bo Państwo pracują. Wrzucę to zapytanie na wątek Poszukuję psa - może któraś ciocia ma takiego pieska do adopcji.

Pocieszające jest to, że w ogóle są telefony. Niestety, Pani, która sprawiała najlepsze wrażenie i miałam nadzieję, że zdecyduje się na Abi, nie odezwała się więcej:(