Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak zwykle - permanentny brak lajków.

Gutek jest wspaniały! Cieszy się całym sobą, wpatrzony w ludzi, szczęśliwy...

Niech to się nie zmienia nigdy.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Nesiowata napisał:

Jak zwykle - permanentny brak lajków.

Gutek jest wspaniały! Cieszy się całym sobą, wpatrzony w ludzi, szczęśliwy...

Niech to się nie zmienia nigdy.

Za to u mnie dzisiaj nowy zapas;)

Posted

No super chłopak :)

Ale ja nie owijam w bawełnę - przyjrzyjcie się teraźniejszym i wcześniejszym zdjęciom,czy ja się mylę,czy zmiana na główce,ta "wyspa" - powiększyła się,czy jest jak było...popatrzcie i powiedzcie.(I powiedzcie,że źle widzę......)

Poza tym - kochane dziewczyny - kto jest decyzyjny w sprawie Gucia,kto może poszukać pracowni tomograficznej i zapisać Małego,zawieźć go na to badanie etc.?Jeśli na wrzesień mają być wyniki,to trzeba sie tym zainteresować teraz,ustalić termin.Do września 7 tygodni zostało,dowiem się kiedy jest to sympozjum,ale zakładajmy,żeby na początek września wszystko juz było zrobione.Nie wspominając o zbiórce kasy,ale tu akurat wiem,że dla Gucia nie zabraknie:),damy radę.

Zgadzacie się ze mną?

Tolu,zdjęcia są fantastyczne.:* Ten post napisałam zanim umieściłaś film,jeszcze go nier widzialam,musze sie troche nagimnastykowac,zeby to zrobić.

Posted
1 minutę temu, bou napisał:

No super chłopak :)

Ale ja nie owijam w bawełnę - przyjrzyjcie się teraźniejszym i wcześniejszym zdjęciom,czy ja się mylę,czy zmiana na główce,ta "wyspa" - powiększyła się,czy jest jak było...popatrzcie i powiedzcie.(I powiedzcie,że źle widzę......)

Poza tym - kochane dziewczyny - kto jest decyzyjny w sprawie Gucia,kto może poszukać pracowni tomograficznej i zapisać Małego,zawieźć go na to badanie etc.?Jeśli na wrzesień mają być wyniki,to trzeba sie tym zainteresować teraz,ustalić termin.Do września 7 tygodni zostało,dowiem się kiedy jest to sympozjum,ale zakładajmy,żeby na początek września wszystko juz bedzie zrobione.Nie wspominając o zbiórce kasy,ale tu akurat wiem,że dla Gucia nie zabraknie:),damy radę.

Zgadzacie się ze mną?

Tolu,zdjęcia są fantastyczne.:*

Mnie też wydaje się, że zmiana jakby  powiększyła się...

Pani Alicja też to zauważyła...

W następnym tyg. dam znać, co z TK - jak będzie robiona to w Lublinie

Posted

O pomoc w umówieniu TK poprosimy wetów z zamojskiej lecznicy, którzy prowadzą tutaj na miejscu Gutka.

Na pierwsze badanie czekaliśmy ok. 10 dni, myślę, ze teraz tez nie będzie problemu.

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, bou napisał:

Nie mogę otworzyc,potrzeba zgody na dostęp...chyba Twojej,tak zrozumiałam z "podpowiadacza".

No właśnie nie potrafię się z tym uporać...

Posted
1 minutę temu, Tola napisał:

No właśnie nie potrafię się z tym uporać...

Na priv wyslę Ci mój prywatny adres mailowy,wrzuć te filmiki w załączniku jak dasz radę (nie wiem jakie są duze,ale mozna sprobować).

Wysylam Ci maila.

Posted
16 minut temu, bou napisał:

Na priv wyslę Ci mój prywatny adres mailowy,wrzuć te filmiki w załączniku jak dasz radę (nie wiem jakie są duze,ale mozna sprobować).

Wysylam Ci maila.

Dostałam, odsyłam  z filmikami

• Upvote 1
Posted

Czyli filmiki Wam nie otwierają się?

Poprzednim razem jakoś udało mi się je tu prawidłowo wstawić, ale dzisiaj nie potrafię tego powtórzyć

• Upvote 1
Posted

Obejrzałam!Gucio radosny,szczęsliwy i zadowolony.Chwilo trwaj.

( o TK też dobre wieści napisałaś,dobrze,ze terminy niedługie,ale trzeba tego pilnować i wierzę,że tak bedzie.)

• Like 1