Tola Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 Gucio pozdrawia i dziękuje za wsparcie, za troskę, za pomoc 1 2 Quote
Tola Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 Mam 2 filmiki, muszę się z nimi jakoś uporać... Quote
Nesiowata Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Jak zwykle - permanentny brak lajków. Gutek jest wspaniały! Cieszy się całym sobą, wpatrzony w ludzi, szczęśliwy... Niech to się nie zmienia nigdy. 1 1 Quote
Tola Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 3 minuty temu, Nesiowata napisał: Jak zwykle - permanentny brak lajków. Gutek jest wspaniały! Cieszy się całym sobą, wpatrzony w ludzi, szczęśliwy... Niech to się nie zmienia nigdy. Za to u mnie dzisiaj nowy zapas;) Quote
Jolanta08 Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Wszystkie zdjęcia z Guciem zachwycające, ileż w tym chłopaku energii i radości życia i jak tu go nie kochać. 1 1 Quote
bou Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 No super chłopak :) Ale ja nie owijam w bawełnę - przyjrzyjcie się teraźniejszym i wcześniejszym zdjęciom,czy ja się mylę,czy zmiana na główce,ta "wyspa" - powiększyła się,czy jest jak było...popatrzcie i powiedzcie.(I powiedzcie,że źle widzę......) Poza tym - kochane dziewczyny - kto jest decyzyjny w sprawie Gucia,kto może poszukać pracowni tomograficznej i zapisać Małego,zawieźć go na to badanie etc.?Jeśli na wrzesień mają być wyniki,to trzeba sie tym zainteresować teraz,ustalić termin.Do września 7 tygodni zostało,dowiem się kiedy jest to sympozjum,ale zakładajmy,żeby na początek września wszystko juz było zrobione.Nie wspominając o zbiórce kasy,ale tu akurat wiem,że dla Gucia nie zabraknie:),damy radę. Zgadzacie się ze mną? Tolu,zdjęcia są fantastyczne.:* Ten post napisałam zanim umieściłaś film,jeszcze go nier widzialam,musze sie troche nagimnastykowac,zeby to zrobić. Quote
Tola Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 1 minutę temu, bou napisał: No super chłopak :) Ale ja nie owijam w bawełnę - przyjrzyjcie się teraźniejszym i wcześniejszym zdjęciom,czy ja się mylę,czy zmiana na główce,ta "wyspa" - powiększyła się,czy jest jak było...popatrzcie i powiedzcie.(I powiedzcie,że źle widzę......) Poza tym - kochane dziewczyny - kto jest decyzyjny w sprawie Gucia,kto może poszukać pracowni tomograficznej i zapisać Małego,zawieźć go na to badanie etc.?Jeśli na wrzesień mają być wyniki,to trzeba sie tym zainteresować teraz,ustalić termin.Do września 7 tygodni zostało,dowiem się kiedy jest to sympozjum,ale zakładajmy,żeby na początek września wszystko juz bedzie zrobione.Nie wspominając o zbiórce kasy,ale tu akurat wiem,że dla Gucia nie zabraknie:),damy radę. Zgadzacie się ze mną? Tolu,zdjęcia są fantastyczne.:* Mnie też wydaje się, że zmiana jakby powiększyła się... Pani Alicja też to zauważyła... W następnym tyg. dam znać, co z TK - jak będzie robiona to w Lublinie Quote
bou Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Dobrze...poczekamy.Na razie nie ma co panikować,ani 'kombinować'...trzeba czekać. Quote
bou Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Nie mogę otworzyc,potrzeba zgody na dostęp...chyba Twojej,tak zrozumiałam z "podpowiadacza". Quote
Tola Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 O pomoc w umówieniu TK poprosimy wetów z zamojskiej lecznicy, którzy prowadzą tutaj na miejscu Gutka. Na pierwsze badanie czekaliśmy ok. 10 dni, myślę, ze teraz tez nie będzie problemu. 1 Quote
Tola Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 3 minuty temu, bou napisał: Nie mogę otworzyc,potrzeba zgody na dostęp...chyba Twojej,tak zrozumiałam z "podpowiadacza". No właśnie nie potrafię się z tym uporać... Quote
bou Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 1 minutę temu, Tola napisał: No właśnie nie potrafię się z tym uporać... Na priv wyslę Ci mój prywatny adres mailowy,wrzuć te filmiki w załączniku jak dasz radę (nie wiem jakie są duze,ale mozna sprobować). Wysylam Ci maila. Quote
Tola Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 16 minut temu, bou napisał: Na priv wyslę Ci mój prywatny adres mailowy,wrzuć te filmiki w załączniku jak dasz radę (nie wiem jakie są duze,ale mozna sprobować). Wysylam Ci maila. Dostałam, odsyłam z filmikami 1 Quote
Tola Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 Czyli filmiki Wam nie otwierają się? Poprzednim razem jakoś udało mi się je tu prawidłowo wstawić, ale dzisiaj nie potrafię tego powtórzyć 1 Quote
bou Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Obejrzałam!Gucio radosny,szczęsliwy i zadowolony.Chwilo trwaj. ( o TK też dobre wieści napisałaś,dobrze,ze terminy niedługie,ale trzeba tego pilnować i wierzę,że tak bedzie.) 1 Quote
Nesiowata Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 GUCIO - sama słodycz. Pierwszy film obejrzałam, drugiego nie mogę. Quote
Recommended Posts