b-b Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Elik poprosiła mnie o banerek Na szybko coś takiego skleciłam 1 Quote
elik Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 4 minuty temu, b-b napisał: Elik poprosiła mnie o banerek Na szybko coś takiego skleciłam Bardzo serdecznie i gorąco dziękuję Boguniu kochana A ja podlinkowałam. Prosimy się częstować. Są gotowe do wzięcia :) Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 28 minut temu, b-b napisał: Elik poprosiła mnie o banerek Na szybko coś takiego skleciłam Dziekuje pieknie za banerek - na pewno sie przyda ! Quote
b-b Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Nie ma za co Dziewczyny. Szkoda psiaczka....wszystkich ich szkoda. 1 Quote
Nadziejka Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Kruszeczku odwiedzam porwe banerek moze mi sie uda Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: Nie ma za co Dziewczyny. Szkoda psiaczka....wszystkich ich szkoda. OJ jest, kawał dobrej roboty odwalasz tu na dogo :) Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 9 minut temu, Nadziejka napisał: Kruszeczku odwiedzam porwe banerek moze mi sie uda Porywaj Nadziejko, może jakaś dobra dusza coś doradzi, może ktoś weźmie do siebie na DT ? Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 Zaproszenia rozesłane, ludziska przybywajcie ! Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 54 minuty temu, Gusiaczek napisał: Jestem u maluszka Rozczulił mnie bardzo Witaj u Maluszka ! Co z nim zrobić, gdzie dać? Bo, że trzeba go zabrać ze schronu, to jasne, tylko gdzie ? Quote
Nadziejka Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 zapraszam calem sercem z Nadziejkowa malutenki ale ale moze jakas Dobrodziejka zajrzy ...kupi ... Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 22 minuty temu, Nadziejka napisał: zapraszam calem sercem z Nadziejkowa malutenki ale ale moze jakas Dobrodziejka zajrzy ...kupi ... Nadziejko - dziękuję za bazarek dla Malca :) Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 27 minut temu, ewu napisał: Agnieszko czy dotarła reszta zdjęC na maila? Wszystko dotarło, tylko nie mogę ich zapisać. Działam cały czas w tej sprawie :) Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 13 minut temu, Olena84 napisał: Matko jaka bida... proszę konto też wyśle grosza Dziękuję pięknie :) Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 17 godzin temu, Poker napisał: u kasianet? Pewnie zapsiona do granic możliwości. Jeszcze w opolskiem jest Dexterka. Pisałam do kyioshi, która ma/miała psiaki u kasiainet. Od niej wiem, ze bierze do siebie tylko suczki.....kolejna osoba odpada. Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 29 minut temu, Sara2011 napisał: A szafirka ? Szukamy na Slasku, bo to najblizej. Z tego co kojarze Szafirka jest w lubuskim. Dowiezienie psa i powrot, to koszt kilkuset zlotych. Na razie nie ma chetnych do pomocy finansowej. Nie mamy na ewentualny hotel, i na dojazd. I o ile za hotel trzeba zaplacic po miesiacu, to za paliwo trzeba zwrocic od razu.... Z tego tez wzgledu, nie ma co szukac hotelu na drugim koncu Polski, bo nikt tam nie pojedzie, wiedzac, ze nie bedzie mial zwrotu za paliwo. Quote
b-b Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 A gdyby poszukać transportu przez FB ? Jakiś może łączony by się trafił? Quote
Radek Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 6 godzin temu, MALWA napisał: Zaproszenia rozesłane, ludziska przybywajcie ! Zaglądam z zaproszenia. Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: A gdyby poszukać transportu przez FB ? Jakiś może łączony by się trafił? To musialby sie tu znalezc ktos, kto jest na FB i umie obslugiwac ten portal. Ale pomysl z FB jezt dobry. Gdyby ktos mogl wkleic tam link do naszego watku, to moze i kase na jakis hotel daloby rade uzbierac. Quote
MALWA Posted May 7, 2018 Author Posted May 7, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Zaglądam z zaproszenia. Witaj u plaskatego. Quote
Recommended Posts