Jump to content
Dogomania

PLASKATEK NIE ZYJE. FELEK MA SWOJĄ RODZINĘ ! SZCZĘŚCIA MALUCHU !!! DRAMAT W POTRZEBIE ! KUDŁACZ - NIE, PLASKATY...PROSZE O POMOC DLA BIEDAKA, NIE MA GO GDZIE UMIEŚCIĆ.....

Recommended Posts

Posted

Jestem u maluszka po kolejnej przeprowadzce z kraka na działkę. Niestety będzie ich jeszcze kilka.

W międzyczasie tj. 10.05. na konto maluszka wpłynęła kwota 50,00 zł od jankamałpa.

Serdecznie dziękujemy

836367738_kwiatki6.gif.9183992610a334cb68ee244f32a6c068.gif

Posted
9 godzin temu, Jo37 napisał:

Co do wizyt - trzeba patrzeć na wszystko. Ja rozmawiam na różne tematy. Ludzie jeżeli się

przygotowują to tylko do rozmowy o psie, jego potrzebach itp. Każdy inny temat jest zaskoczeniem.

To prawda,patrzeć na wszystko i pytać o wszystko.Staramy sie chodzić na wizytacje z naszym psem i nie strofujemy go nawet jak coś zbroi,pozwalamy mu zwiedzać całe mieszkanie i...obserwujemy,czekamy czy podają miske z woda.Podstawowym wymogiem jest obecność całej rodziny.

Posted
11 minut temu, Poker napisał:

Nie mam danych do wizyty PA, więc chyba mogę planować sobie weekend jak mi pasuje.

No cóż ....ja nie znam danych :(

Posted
37 minut temu, Poker napisał:

Nie mam danych do wizyty PA, więc chyba mogę planować sobie weekend jak mi pasuje.

Od 14-tej dane w posiadaniu Malwy . Pewnie nie ma czasu,już podaje w pw .

Posted
47 minut temu, Bgra 605 989 789 napisał:

Doszło. Poczekam do jutro na wypowiedź Malwy, bo to ona jest opiekunką piesia.

Posted
12 godzin temu, MALWA napisał:

Poker - pieknie dziekuje za propozycje.

Jakos mi umknal ten wpis - przepraszam. 

Zaraz napisze do Bgra, by podala na pw adres rodziny chetnej na malucha. 

Zacytuje moj wpis, bo 0prosiłam Bgra o podanie adresu na pw.

Posted
4 godziny temu, Anecik napisał:

No cóż ....ja nie znam danych :(

3 godziny temu, Bgra 605 989 789 napisał:

3 godziny temu, Poker napisał:

Doszło. Poczekam do jutro na wypowiedź Malwy, bo to ona jest opiekunką piesia.

Jw. Wychodzi na to, ze Bgra podala jednak adres na.pw. 

Jesli z przeprowadzeniem wizyty pa i podaniem jej przebiegu jest jakis problem, to pewnie wizyte przeprowadzi osoba znana Bgra, o ktorej pisala wcześniej.  Pies i tak na razie jest u anecik. 

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Jestem u maluszka po kolejnej przeprowadzce z kraka na działkę. Niestety będzie ich jeszcze kilka.

W międzyczasie tj. 10.05. na konto maluszka wpłynęła kwota 50,00 zł od jankamałpa.

Serdecznie dziękujemy

836367738_kwiatki6.gif.9183992610a334cb68ee244f32a6c068.gif

Dziekuje pieknie za wplate dla malca.

Posted
Przed chwilą, Poker napisał:

Proszę Malwę  o jasne stanowisko czy mam przeprowadzić tę wizytę czy nie.

Dziękuję za propozycję i chęć przeprowadzenia wizyty.

Bardzo proszę o przeprowadzenie wizyty u pana w Dlugolece. Jeśli ta wizyta dobrze wypadnie i dom bedzie ok, to będziemy miec już pewność, ze malec może trafić do swojego domu. 

Poker - z gory pięknie dziękuję za pomoc !

Posted

aneciku, napisz proszę jaki on jest.Jaki jest stan skóry i czy wymaga jakiegoś leczenia teraz  + co uważasz za istotne dla oceny chętnego domku.

Posted
17 minut temu, Poker napisał:

aneciku, napisz proszę jaki on jest.Jaki jest stan skóry i czy wymaga jakiegoś leczenia teraz  + co uważasz za istotne dla oceny chętnego domku.

dzwonię

Posted

Dom rewelacyjny. Piesiowi ptasiego mleka nie zabraknie. Pod każdym względem mogę się wyrazić w superlatywach.

Państwo są chętni pokryć dotychczasowe koszty poniesione na Dramata i zamierzają pojechać po niego.

Poinformowałam ich ,że ktoś się odezwie do nich dziś albo jutro.

• Like 3
  • Upvote 1
Posted
54 minuty temu, Poker napisał:

Dom rewelacyjny. Piesiowi ptasiego mleka nie zabraknie. Pod każdym względem mogę się wyrazić w superlatywach.

Państwo są chętni pokryć dotychczasowe koszty poniesione na Dramata i zamierzają pojechać po niego.

Poinformowałam ich ,że ktoś się odezwie do nich dziś albo jutro.

Super wieści!

Cieszę się, ze psiak będzie miał wspaniały dom. 

Poker - dziękuję za zrobienie wizyty !

Do Pana oczywiście zadzwonię. Telefon juz mam. Musze jeszcze skontaktować się z ewu, a ona jest teraz na uroczystości rodzinnej. 

Posted

Wspaniale się dla psiaka ułożyło  :)  Za tobą psiaczku ciężkie chwile, ale przed tobą jasna przyszłość!

Posted
16 godzin temu, MALWA napisał:

Zacytuje moj wpis, bo 0prosiłam Bgra o podanie adresu na pw.

a ja szybka jak wiater,zanim napisałaś sms  haha już wysłałam :)

Ciesze sie bardzo,że dom godny zaufania :) tylko poczekać do końca kwarantanny i sru do nowego domku :)

Posted
34 minuty temu, Bgra 605 989 789 napisał:

a ja szybka jak wiater,zanim napisałaś sms  haha już wysłałam :)

Ciesze sie bardzo,że dom godny zaufania :) tylko poczekać do końca kwarantanny i sru do nowego domku :)

O tak i zamiast do Poker wysłałaś adres do mnie.

A ja wczoraj pół dnia spędziłam w szpitalu i wróciłam wieczorem.

Bylam przekonana, ze tu wszystko dograne :)

Posted

Rozmawialam z panem Piotrem w sprawie malca Plaskatego. Przekazałam dane anecik do kontaktu. 

Pan odbierze psa w sobotę 19 maja po południu. Psiak zostanie wydany z książeczką i kompletem szczepień.

Pan zobowiązał się pokryć koszty psiaka bezpośrednio w hotelu. Pan prześle zaświadczenie o kastracji psa. 

• Like 2