ewatr Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 [quote name='agata51'] Oj, Kundelku, jak ja was kocham! A przekarze Kundelkowi :lol::p A gosc to sie zmienia faktycznie w oczach i nawet zachody słonca nad schroniskiem go juz interesuja ... Tak patrzy i podziwia .. zreszta nie sam....;) bo zachody sa tam wyjatkowo piękne :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 http://img140.imageshack.us/img140/7296/zmianarozmiarureexposurwxh.jpg Ale świetne zdjęcie :multi::loveu: Quote
bagulek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 witam dawno nie zaglądałam do Szoka a tu takie spore zmiany :lol: piesek wygląda już znacznie lepiej, nabrał trochę ciałka, chodzi na spacery o zachodzie słońca, oczka ma wesołe a to wszystko za sprawą cioteczek z Kundelka :multi: bardzo cieszy taki obrazek... Quote
Becia66 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 A Szok pięknieje w oczach.....:loveu:.....Wielkie szczęście piesku miałeś...:loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Oj Szoku , a ja jestem zszokowana , że tu tak pusto dzisiaj u Ciebie ... :roll: Ciotki sprzątają na Święta pewnie ;);) :evil_lol::evil_lol: Trzymaj się Szoku ! :loveu::loveu: Quote
agata51 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 dana napisał(a):Oj Szoku , a ja jestem zszokowana , że tu tak pusto dzisiaj u Ciebie ... :roll: Ciotki sprzątają na Święta pewnie ;);) :evil_lol::evil_lol: Trzymaj się Szoku ! :loveu::loveu: A tam sprzątają! 2 okna raptem umyte (bynajmniej, nie przeze mnie). Te od ulicy! Quote
ewatr Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='agata51']Ciocia ewatr też lubi zachody słońca! A żebys wiedziała , że tak ... takim spokojem mnie to napawa .. tam jest wtedy tak cicho psiaki układaja sie juz do snu ..rzeka płynie niedaleko ... i przez moment jest jak nie w schronisku ... Quote
Chikinchan Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Szoku jesteś już w Kundelku, czyli trafiłeś w dobre ręce, a teraz odzyskuj siły i byle do przodu piesku! :cool1: Quote
Becia66 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 widać Szok odzyskuje siły z dnia na dzień.....:lol: Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 agata51 napisał(a):A tam sprzątają! 2 okna raptem umyte (bynajmniej, nie przeze mnie). Te od ulicy! :razz:znamy ten "patent" znamy, znamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bico Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 [quote name='ewatr'] ... i przez moment jest jak nie w schronisku ... szkoda tylko, że przez moment:-(:-( smuteczki:-( Quote
kaskadaffik Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Taki piękny i dostojny napewno nie będzie dłgo czekał!!!Trzymamy kciuki:lol: Quote
agata51 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Hej, przystojniaku! Do domku pora się zbierać! Quote
Cieplutkaa. Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 PRZEPRASZAM ZA OFFA: Witam! Serdecznie zapraszam na wątek wspaniałego, białego psa w typie TERRIERA! Psiak od ponad dwóch lat przebywa w schronisku. Praktycznie nie ma kontaktu z człowiekiem i jeszcze nigdy nie był na spacerze. Nikt nie dba o jego wspaniałą szatę, prwie nikt go nie odwiedza. Psiak pilnie potrzebuje DT lub DS! Bardzo mile widziany jest również każdy inny rodzaj pomocy... Musimy mu pomóc zanim zapomni, że jest coś takiego jak MIŁOŚĆ!!! On naprawde jej bardzo potrzebuje... Jeszcze raz serdecznie zapraszam i proszę o pomoc: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bi.../#post11916233 POZDRAWIAM Quote
kaskadaffik Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Puk puk zagląda ktoś do Szoka, nikt się o Ciebie bidoku nie pyta, wesołych zachodów słońca na święta Ci życzę:roll: Quote
Cieplutkaa. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nie wiem jak to się stało, że link nie działa :roll: W każdym razie: Biały mix.TERRIER!!! DT/DS potrzebny na CITO!!! Prosimy o ogłoszenia i bannerki!!! Mam też go w podpisie.... Pozdrawiam i zapraszam na wątek ;-) Quote
Grzecho Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wszyskim miłośnikom czworonożnej gadziny życzymy Wesołych Świąt i wiadra wody w Śmigusa Dyngusa Podpisali: Grzecho, Grazyna9915, Dawixx, dwie beagelki (Sunia i Luna), stały tymczas Yoko i futrzaki(Skarpetka, Łatka, Pinokio, Barbie, Perełka, Majka i Bethowen), i jeszcze drobna dzikuska na tymczasie - Aria. Quote
Becia66 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wesołych Świąt piesku życzę - pewnie to pierwsze z pełnym brzuchem...:roll: I wszystkim Kundelkowym Ciotkom.....:lol: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Agata - szybko zaczęłaś przygotowania świąteczne :evil_lol::evil_lol: Wszystkim życzę zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych a Szokowi czułego domku ! :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::smilecol: Quote
Recommended Posts