Dana i Muszkieterowie Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Przypominam całuśnego Pakera ! Rzeczywiście zrobił się z niego piękny pies :loveu::loveu: Quote
ewatr Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 Szokus w ruchu...:lol: YouTube - Obraz 082 Quote
agata51 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jak ja bym miała taką Pańcię do spacerków, to też by mi się do domku nie spieszyło! ;) Ale z niego przystojniak! Domki chyba na głowę poupadały! Quote
ewatr Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 [quote name='agata51']Jak ja bym miała taką Pańcię do spacerków, to też by mi się do domku nie spieszyło! ;) A bo to jest ulubiona Pancia spacerowa większosci psów :lol: i jeszcze wykorzystuje ja do zdjec bo sie ładnie z psami komponują :evil_lol:;) Quote
Chikinchan Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 ewatr napisał(a):A bo to jest ulubiona Pancia spacerowa większosci psów :lol: Wcale się nie dziwię- kto by z taką modelką nie chciał się pokazywać, no kto? :cool3: :p Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Trafilam tu jak zwykle przypadkwo i nie mogę się otrząsnąć z szoku dalej...najpierw szok jak zobaczyłam psa...popłakałam się...a za kilka sekund widzę na perwszej cudo....czyli zdjęcie z czerwca...wracalam kilka razy autentycznie do pierwszej i drugiej fotki(z kwietnia) i porownywalam, bo nie chcialo mi sie wierzyć w to co zobaczylam...czyli kolejny szok...i ostatni- wlecialam więc predko na ostatnią stronę i szok- bo pies nie ma jeszcze domku...a on jest przecudny..prześliczny...normalnie Szok z prawdziwego zdarzenia:loveu::loveu::loveu: Napiszcie prosze jeszcze tylko- jak jego oczami??Dobrze już, czy to niedowidzenie to nieodwracalny stan???:razz::razz: Quote
agata51 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Goniu kochana, jak dobrze, że jesteś. :loveu: Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 agata51 napisał(a):Goniu kochana, jak dobrze, że jesteś. :loveu: Hihihihi...Agaciu..czyżbyś miała jakis "niecny" plan????:lol::lol:Szok w każdym razie nadal mnie szokuje..ile razy go widzę:loveu::loveu: Quote
ewatr Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='gonia66']Napiszcie prosze jeszcze tylko- jak jego oczami??Dobrze już, czy to niedowidzenie to nieodwracalny stan???:razz::razz: Witaj Gonia u Szokusia :lol::multi: Ja tam nie zauwazyłam zeby on obecnie niedowidział :shake: wyglada mi na to , ze to był stan pernamentnego niedozywienia i wtedy niestety siadł tez wzrok ...ale dla pewnosci dopytam jeszcze u weta czy jakies trwałe zmiany pozostały . Mówiłam juz ze jest cąłusny ???:eviltong: Quote
gonia66 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Piękność....i terapia szokowa w jednym...GDZIE TEN DOMEK???????:mad::mad::mad::crazyeye: Quote
matinestka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 no teraz tylko wypatrujemy najbardziej pozytywnego Szokowskiego Szoku..... najcudowniejszego Szokowskiego domu dla takiego Przystojniaka:) :bluepaw: Quote
gonia66 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 NAprawdę trudno uwierzyć, ze to ten sam pies co na pierwszej stronie...On musi dostać najlepszy z najlepszych domkow na świecie..jest tak wypielegnowany i "odnowiony', ze nie daj Boże, ktoś mógłby to zmarnować...Szok jest cudny i już!!!A domki ustawiać się w kolejce ino już!!!!!!:loveu::loveu: Quote
agata51 Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Domki, brać Szoka! On na wakacje chce jechać! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Szokuś życze ci z tego upalnego dnia abyś znalazł kochający domek i wszystkiego Naj :cool::) Quote
gosiulaa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 agata51 napisał(a):Nocny spacerek, Szoku! W dzień się nie da. Agata ty śpisz po nocach w ogóle...??:evil_lol: SZOK!!:loveu: Dziecko gdzie ten twój dom!... :oops: Quote
Recommended Posts