Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Jak ja bym miała taką Pańcię do spacerków, to też by mi się do domku nie spieszyło! ;)

A bo to jest ulubiona Pancia spacerowa większosci psów :lol: i jeszcze wykorzystuje ja do zdjec bo sie ładnie z psami komponują :evil_lol:;)

Posted

Trafilam tu jak zwykle przypadkwo i nie mogę się otrząsnąć z szoku dalej...najpierw szok jak zobaczyłam psa...popłakałam się...a za kilka sekund widzę na perwszej cudo....czyli zdjęcie z czerwca...wracalam kilka razy autentycznie do pierwszej i drugiej fotki(z kwietnia) i porownywalam, bo nie chcialo mi sie wierzyć w to co zobaczylam...czyli kolejny szok...i ostatni- wlecialam więc predko na ostatnią stronę i szok- bo pies nie ma jeszcze domku...a on jest przecudny..prześliczny...normalnie Szok z prawdziwego zdarzenia:loveu::loveu::loveu: Napiszcie prosze jeszcze tylko- jak jego oczami??Dobrze już, czy to niedowidzenie to nieodwracalny stan???:razz::razz:

Posted

agata51 napisał(a):
Goniu kochana, jak dobrze, że jesteś. :loveu:

Hihihihi...Agaciu..czyżbyś miała jakis "niecny" plan????:lol::lol:Szok w każdym razie nadal mnie szokuje..ile razy go widzę:loveu::loveu:

Posted

[quote name='gonia66']Napiszcie prosze jeszcze tylko- jak jego oczami??Dobrze już, czy to niedowidzenie to nieodwracalny stan???:razz::razz:

Witaj Gonia u Szokusia :lol::multi:

Ja tam nie zauwazyłam zeby on obecnie niedowidział :shake:
wyglada mi na to , ze to był stan pernamentnego niedozywienia i wtedy niestety siadł tez wzrok ...ale dla pewnosci dopytam jeszcze u weta czy jakies trwałe zmiany pozostały .

Mówiłam juz ze jest cąłusny ???:eviltong:

Posted

NAprawdę trudno uwierzyć, ze to ten sam pies co na pierwszej stronie...On musi dostać najlepszy z najlepszych domkow na świecie..jest tak wypielegnowany i "odnowiony', ze nie daj Boże, ktoś mógłby to zmarnować...Szok jest cudny i już!!!A domki ustawiać się w kolejce ino już!!!!!!:loveu::loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Nocny spacerek, Szoku! W dzień się nie da.

Agata ty śpisz po nocach w ogóle...??:evil_lol:

SZOK!!:loveu: Dziecko gdzie ten twój dom!... :oops: