Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="4"]Suzi miała tłuszczaka na listwie mlecznej - już jest wszystko OKI.
A Suzi w nowym domu :)
Przepraszam ale powaliła mnie grypa ledwo żyję - jeszcze jestem bardzo słaba ale już wróciłam do obiegu....
Otylka też byłaby już w swoim domu ale dwóch naszych wetów chorych na grypę i przesunęła się sterylka...

Więc...
Zapraszam po kolczyki...:)
[SIZE="3"]Zapraszam po świetne nowe kolczyki - SUPER CENA!!!!

[SIZE="3"] ŚLICZNE NOWE KOLCZYKI- GWIAZDKA-SYLWESTER-KARNAWAŁ-KUP-TERAZ-SUPER CENA

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Uff, to dobrze, że operacja się udała :-) I że Suzi w nowym domku? Tego się nie spodziewałam ale ogromnie się cieszę!
Dzięki za wieści Oso, i zdrowiej :-)

Posted

Dzięki serdeczne:)
Wujciu Ciebie szcególnie miło "widzieć":)
W ogóle było sporo adpocji plaskatych i nie tylko- jak dojdę do siebie to więcej napiszę -obiecuję.
Zapraszamy na stronę "Kociego Świata"

Posted

Zmysł napisał(a):
czy moje uaktualnienie na pierwszej stronie jest OK?

Wujciu Suzi jest już w nowym domu.
Otylka już po sterylce i jak się tylko wygoi będzie adoptowana - dom na nią czeka.

Podsumowanie:
osiemnaście z dwudziestu przekazanych nam pekińczyków po odkarmieniu i podleczeniu znalazło nowe domy.
Egon-niewidomy staruszek jako jedyny odszedł za TM
Gremlineczka z powodu stanu zdrowia została dożywotnią rezydentką Azylu "Koci Świat"

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za wsparcie materialne i duchowe.
Dziękujemy za to, że byliście z nami i z tymi uratowanymi biedactwami.
Bez Waszej pomocy małe, zagłodzone pieski nie otrzymałby takiego wsparcia jakiego potrzebowały.
Jesteście wspaniali.
Dziękujemy Wam wszystkim z całego serca.
NIE ZAPOMINAJCIE O "KOCIM ŚWIECIE"-
Nasz Azyl jest Azylem który powstał przede wszystkim w celu niesienia pomocy bezdomnym ,chorym kotom w potrzebie.
Mamy ich ok. sto pięćdziesiąt sztuk.
Jednak dzięki powstaniu tzw. pekińczykarni- niejako dodatkowo- możemy pomagać potrzebującym płaskonosym psom - małe gremliny podbiły nasze serca.
Z doświadczenia dobrze wiemy, że psy ozdobne, wyhodowane specjalnie do towarzystwa człowieka, obdarzone dodatkowo płaską kufą, wyjątkowo nie radzą sobie w rzeczywistości schroniskowej - rzucone w stado psów z którymi nie mają żadnych szans,szybko padają ofiarą silniejszych bądź też gasną w koszmarze pseudohodowli atakowane przez zabójczy dla nich chłód,głód i choroby.
Dlatego w naszym Azylu zawsze jest dla nich wolne miejsce - zawsze mogą liczyć na naszą pomoc.
Jeśli wiecie o potrzebującym pomocy płaskonosie - prosimy o telefon lub wiadomość na PW.
Zrobimy wszystko co w naszej mocy aby szybko pomóc.

:)

Posted

Ja też dziękuję za opiekę nad Gremlinkami. I znalezienie "mojej" suni domu :-) Pamiętam jej pierwsze zdjęcia - cała oblepiona koopami.. A teraz cesarzowa na poduszkach :-) Gratulacje!

Posted

Zmysł napisał(a):
wiem, że Suzi w domku, ale... nie mogę edytować pierwszego postu. tęsknię za starym dogo

Ja też. I za "starym życiem". :-(

Posted

Macie rację- to już nie ten portal...
Obcy - wywalający - żle działający...
Strasznie mi szkoda naszego dawnego DOGO...

Przyznam szczerze że aż mi się tu wchodzić nie chce i gdyby nie te biedy..

Dziękujemy Ferbiś jesteś piękny!!!!

Posted

Ale, tak swoją drogą, to mili, nowi opiekunowie gremlinów mogliby pokazać jakie metamorfozy zaszły, czyli jak te zagłodzone bidy przeistoczyły się w piękne psiaki.
Marteczki Ferbiś i nasz Dyź mają na dogo swoje blogi i na nich można bacznie śledzić co u nich, a co u reszty?

Posted

[quote name='Zmysł']Ferbuś i Dyzio śliczni i szczęśliwi
Achhhh chciałoby się, żeby wszystkie złe psie historie miały takie dobre zakończenia :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Biedulinka. :-(

Wybaczcie mi, ale sprawa naprawdę pilna. Szukamy transportu na trasie WARSZAWA - KIELCE zaraz po nowym roku. Musimy przywieźć mała sunię z nieudanej adopcji. Gdyby ktoś jechał, bardzo proszę o info....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...