Osa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 [SIZE="4"]Suzi miała tłuszczaka na listwie mlecznej - już jest wszystko OKI. A Suzi w nowym domu :) Przepraszam ale powaliła mnie grypa ledwo żyję - jeszcze jestem bardzo słaba ale już wróciłam do obiegu.... Otylka też byłaby już w swoim domu ale dwóch naszych wetów chorych na grypę i przesunęła się sterylka... Więc... Zapraszam po kolczyki...:) [SIZE="3"]Zapraszam po świetne nowe kolczyki - SUPER CENA!!!! [SIZE="3"] ŚLICZNE NOWE KOLCZYKI- GWIAZDKA-SYLWESTER-KARNAWAŁ-KUP-TERAZ-SUPER CENA
sonikowa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Uff, to dobrze, że operacja się udała :-) I że Suzi w nowym domku? Tego się nie spodziewałam ale ogromnie się cieszę! Dzięki za wieści Oso, i zdrowiej :-)
Osa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Dzięki serdeczne:) Wujciu Ciebie szcególnie miło "widzieć":) W ogóle było sporo adpocji plaskatych i nie tylko- jak dojdę do siebie to więcej napiszę -obiecuję. Zapraszamy na stronę "Kociego Świata"
Zmysł Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 czy moje uaktualnienie na pierwszej stronie jest OK?
Osa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Zmysł napisał(a):czy moje uaktualnienie na pierwszej stronie jest OK? Wujciu Suzi jest już w nowym domu. Otylka już po sterylce i jak się tylko wygoi będzie adoptowana - dom na nią czeka. Podsumowanie: osiemnaście z dwudziestu przekazanych nam pekińczyków po odkarmieniu i podleczeniu znalazło nowe domy. Egon-niewidomy staruszek jako jedyny odszedł za TM Gremlineczka z powodu stanu zdrowia została dożywotnią rezydentką Azylu "Koci Świat" Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za wsparcie materialne i duchowe. Dziękujemy za to, że byliście z nami i z tymi uratowanymi biedactwami. Bez Waszej pomocy małe, zagłodzone pieski nie otrzymałby takiego wsparcia jakiego potrzebowały. Jesteście wspaniali. Dziękujemy Wam wszystkim z całego serca. NIE ZAPOMINAJCIE O "KOCIM ŚWIECIE"- Nasz Azyl jest Azylem który powstał przede wszystkim w celu niesienia pomocy bezdomnym ,chorym kotom w potrzebie. Mamy ich ok. sto pięćdziesiąt sztuk. Jednak dzięki powstaniu tzw. pekińczykarni- niejako dodatkowo- możemy pomagać potrzebującym płaskonosym psom - małe gremliny podbiły nasze serca. Z doświadczenia dobrze wiemy, że psy ozdobne, wyhodowane specjalnie do towarzystwa człowieka, obdarzone dodatkowo płaską kufą, wyjątkowo nie radzą sobie w rzeczywistości schroniskowej - rzucone w stado psów z którymi nie mają żadnych szans,szybko padają ofiarą silniejszych bądź też gasną w koszmarze pseudohodowli atakowane przez zabójczy dla nich chłód,głód i choroby. Dlatego w naszym Azylu zawsze jest dla nich wolne miejsce - zawsze mogą liczyć na naszą pomoc. Jeśli wiecie o potrzebującym pomocy płaskonosie - prosimy o telefon lub wiadomość na PW. Zrobimy wszystko co w naszej mocy aby szybko pomóc. :)
malagos Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Bardzo sie cieszę, ze wszystkie psiaki w domach! (lub na progu...)! dobra robota, Koci Świecie!
sonikowa Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Ja też dziękuję za opiekę nad Gremlinkami. I znalezienie "mojej" suni domu :-) Pamiętam jej pierwsze zdjęcia - cała oblepiona koopami.. A teraz cesarzowa na poduszkach :-) Gratulacje!
Zmysł Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 wiem, że Suzi w domku, ale... nie mogę edytować pierwszego postu. tęsknię za starym dogo
tomcug Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Zmysł napisał(a):wiem, że Suzi w domku, ale... nie mogę edytować pierwszego postu. tęsknię za starym dogo Ja też. I za "starym życiem". :-(
Zmysł Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 tomcug napisał(a):Ja też. I za "starym życiem". :-( no właśnie. ale przynajmniej maluchy w domkach
Osa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Macie rację- to już nie ten portal... Obcy - wywalający - żle działający... Strasznie mi szkoda naszego dawnego DOGO... Przyznam szczerze że aż mi się tu wchodzić nie chce i gdyby nie te biedy.. Dziękujemy Ferbiś jesteś piękny!!!!
Qti Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Dyziek także pozdrawia: Dyziek ma swojego bloga: BLOG DYZIA
Osa Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 O Dyziu aż Ci zazdroszczę- przystojniaku - władco haremu:);) Dziękujemy za pozdrowienia.
Qti Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ale, tak swoją drogą, to mili, nowi opiekunowie gremlinów mogliby pokazać jakie metamorfozy zaszły, czyli jak te zagłodzone bidy przeistoczyły się w piękne psiaki. Marteczki Ferbiś i nasz Dyź mają na dogo swoje blogi i na nich można bacznie śledzić co u nich, a co u reszty?
Iv_ Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='Zmysł']Ferbuś i Dyzio śliczni i szczęśliwi Achhhh chciałoby się, żeby wszystkie złe psie historie miały takie dobre zakończenia :loveu:
Osa Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nasza kochana Księżniczka Szczerbatka jest w stanie krytycznym! Pomyślcie o niej ciepło...
Marteczka Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 bidulinkaaa :-(:-(:-( Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki: za Maleńką
eski Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Miliony cieplutkich myśli dla ciebie śliczna Ksieżniczko....
Qti Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 3mamy kciuki za Księżniczkę :loveu:. Ponury żniwiarz uparł się na koniec roku :angryy:
tomcug Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Biedulinka. :-( Wybaczcie mi, ale sprawa naprawdę pilna. Szukamy transportu na trasie WARSZAWA - KIELCE zaraz po nowym roku. Musimy przywieźć mała sunię z nieudanej adopcji. Gdyby ktoś jechał, bardzo proszę o info....
Iv_ Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Biedna maleńka :-( Cioteczka Osa, jakie wieści?
Recommended Posts