zachary Posted April 24, 2018 Posted April 24, 2018 Wyglądają na dwa aniołeczki...ale może...małe ciałem a wielkie duchem...hihihi.... 2 Quote
kiyoshi Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 Pesteczka po zabiegu w dobrej formie Juz nawet troszke gania za kijkiem:) Kasia ja bardzo pochwalila- u weta zachowywala sie wzorowo! Nawet siad zrobila. Chyba miala kiedys dobry dom- biedna :( Wstawiam jeszcze paragon za chip- 50 zl Quote
zachary Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Pesteczka jak leży wygląda na zupełnie innego piesia... Quote
kiyoshi Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 11 minut temu, zachary napisał: Pesteczka jak leży wygląda na zupełnie innego piesia... Troche bardziej na niedzwiedzia ;) 1 Quote
helli Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 nie wiem czy to ubranko zabezpieczy przed niegryzieniem sie (szwow), macie jakis kolnierz w zapasie? Quote
kiyoshi Posted April 25, 2018 Author Posted April 25, 2018 1 godzinę temu, helli napisał: nie wiem czy to ubranko zabezpieczy przed niegryzieniem sie (szwow), macie jakis kolnierz w zapasie? to ubranko jest pewnie po innym piesku, sądze że Kasia ma ich trochę i w razie czego dobierze lepszy, a gdyby nie miała, to wie, że zawsze może kupić:) Quote
agat21 Posted April 25, 2018 Posted April 25, 2018 Dnia 27.03.2018 o 20:37, kiyoshi napisał: Kochane pyszczydełko :) Quote
kiyoshi Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 Pesteczka dzisiaj ganiała w kołnierzu:) radzi sobie w nim bardzo dobrze, a ja pozwole sobie rozliczyć sunie za kwiecień, więc przelewam Kasi 700 zł (300 za Mimi, 350 zł za Pestke i 50 zł za chip) Odejmuje tez pieniążki za 2 wyróżnienia Mimi (17,80 zł x 2= 35,60 zł) https://www.olx.pl/oferta/malutka-sunia-mimi-ulozona-lagodna-cudowna-3-latka-szuka-domu-CID103-IDtRlQz.html https://www.olx.pl/oferta/mimi-malenska-5-kg-sunia-ulozona-sympatyczna-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDtP2uL.html a na koncie na plus jest deklaracja od Pani Irenki (10 zł) DZIĘKUJE <3 Quote
kiyoshi Posted April 26, 2018 Author Posted April 26, 2018 A z ciekawostek- dziś 1szy telefon o Pestke. Czy może ja Pani przywieśc do mnie teraz???? to sobie Pani od razu sprawdzi te warunki!! HAHA :D (dodam że Pani brzmiał jak po małym piwku;)) Quote
zachary Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Dobre....pani przywiezie sunię ....a potem może jeszcze dobrze by było aby pani jej kupowała karmę, bo inaczej będzie głodować.... 1 Quote
agat21 Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 I nie chciałaś skorzystać z tak "kuszącej" propozycji? ;) Jechać i se sprawdzać warunki? :D Quote
kiyoshi Posted April 27, 2018 Author Posted April 27, 2018 17 godzin temu, zachary napisał: Dobre....pani przywiezie sunię ....a potem może jeszcze dobrze by było aby pani jej kupowała karmę, bo inaczej będzie głodować.... 17 godzin temu, agat21 napisał: I nie chciałaś skorzystać z tak "kuszącej" propozycji? ;) Jechać i se sprawdzać warunki? :D kurcze...dziś się puknęłam w głowe, że też TAKĄ okazje przepuściłam:D :) :) a na koncie suniek: - 50 zł od helli - 20 zł od uxmal Dziękuje ślicznie :) Quote
kasiainat Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Dnia 25.04.2018 o 19:58, helli napisał: Bo Misiaczek trochę duży do tej koszulki Koszulka ma po prostu zjedzony przód - pamiątka po Lalce ;-) dlatego była troszkę mała na Pestkę. Dostała później kołnierz ale ma głównie na noc . 1 1 Quote
kiyoshi Posted April 28, 2018 Author Posted April 28, 2018 Cudna Pesteczka:) Kasiu- uchwyciłaś jej urok:) będie się pięknie prezentować w ogłoseniach:) A dziś miałam fajny telefon o Mimi- naprawde fajny, ale coś czuje że nic z tego nie wyniknie, bo Pani musi jeszcze przekonać męża;) Quote
helli Posted April 28, 2018 Posted April 28, 2018 Ta to ma jeszcze szansę nadrobić zmarnowany czas, widać,że jest szczęśliwa A to futro ma dość obfite, gubi podszerstek? Quote
kiyoshi Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Dnia 28.04.2018 o 12:23, helli napisał: Ta to ma jeszcze szansę nadrobić zmarnowany czas, widać,że jest szczęśliwa A to futro ma dość obfite, gubi podszerstek? Moze Kasia cos napisze o podszerstku Sadze ze gubi Jak patrze na te istatnie zdjecia Pestki to wydaje mi sie ze jest siostra blizniaczka Azy od Myszy i Agusi :) wczoraj zrobilam jej kilka nowych ogloszen z tymi pieknymi zdjeciami i znow prawie niezauwazalna:( bede musiala wiecej ogloszen wyroznic wczoraj tez dzwonila o Mimi Pani z Bielska. Ale najpierw za bardzo nie wiedzuala o kogo dzwoni potem ze to ma byc maly piesek bo corka chce a potem ze ma kota ale zeby sie nia martwic bo kot jest tylko na podwirku przepedzilam ja :( nienieznosze takich miernych telefonow :( Quote
Sara2011 Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 13 minut temu, kiyoshi napisał: Moze Kasia cos napisze o podszerstku Sadze ze gubi Jak patrze na te istatnie zdjecia Pestki to wydaje mi sie ze jest siostra blizniaczka Azy od Myszy i Agusi :) wczoraj zrobilam jej kilka nowych ogloszen z tymi pieknymi zdjeciami i znow prawie niezauwazalna:( bede musiala wiecej ogloszen wyroznic wczoraj tez dzwonila o Mimi Pani z Bielska. Ale najpierw za bardzo nie wiedzuala o kogo dzwoni potem ze to ma byc maly piesek bo corka chce a potem ze ma kota ale zeby sie nia martwic bo kot jest tylko na podwirku przepedzilam ja :( nienieznosze takich miernych telefonow :( Iza, ja mam w 80% takie mierne! Quote
kiyoshi Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 5 minut temu, Sara2011 napisał: Iza, ja mam w 80% takie mierne! :( smutne :( eh ja to takich ludzi w mig przepedzam- nie trace czasu W koncu sie zaczna te madre telefony Quote
kasiainat Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Dnia 28.04.2018 o 21:23, helli napisał: A to futro ma dość obfite, gubi podszerstek? Jeszcze nie gubi ale już się boję:-) Na razie gubi Aza, Pomadka i Mimi - masakra , chyba zacznę na poduchy zbierać :-) I troszkę Mimi :-) 1 Quote
kiyoshi Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 Male sloneczko :) widac ze juz zdrowiutka chociaz cos oczko jedno nie za ladne? Dwie rodzinki staraja sie o Mimi z rozmowy telefonicznej obie oceniam na 4 plus ale zobaczymy co bedzie dalej- na razie chca przyjechac na zapoznanie ;) Quote
zachary Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Modelka.... hihi... pięknie pozuje... To czekam spokojnie na efekty tych telefonów. Quote
helli Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 To oczko dziwne, nie jest to trzecia powieka, czy rzęsy wrastajace w oko? (To chyba to samo) Quote
Recommended Posts