Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pesteczka po zabiegu w dobrej formie

Juz nawet troszke gania za kijkiem:)

Kasia ja bardzo pochwalila- u weta zachowywala sie wzorowo! Nawet siad zrobila. Chyba miala kiedys dobry dom- biedna :(

Resized_20180425_101851_9155.jpeg

Wstawiam jeszcze paragon za chip- 50 zl

Resized_20180425_103312_5010.jpeg

Posted
1 godzinę temu, helli napisał:

nie wiem czy to ubranko zabezpieczy przed niegryzieniem sie (szwow),  macie jakis kolnierz w zapasie?

to ubranko jest pewnie po innym piesku, sądze że Kasia ma ich trochę i w razie czego dobierze lepszy, a gdyby nie miała, to wie, że zawsze może kupić:)

Posted

Pesteczka dzisiaj ganiała w kołnierzu:) radzi sobie w nim bardzo dobrze, a ja pozwole sobie rozliczyć sunie za kwiecień, więc przelewam Kasi 700 zł (300 za Mimi, 350 zł za Pestke i 50 zł za chip)

Odejmuje tez pieniążki za 2 wyróżnienia Mimi (17,80 zł x 2= 35,60 zł)

https://www.olx.pl/oferta/malutka-sunia-mimi-ulozona-lagodna-cudowna-3-latka-szuka-domu-CID103-IDtRlQz.html

https://www.olx.pl/oferta/mimi-malenska-5-kg-sunia-ulozona-sympatyczna-szuka-kochajacego-domu-CID103-IDtP2uL.html

a na koncie na plus jest deklaracja od Pani Irenki (10 zł) DZIĘKUJE <3

Posted

A z ciekawostek- dziś 1szy telefon o Pestke. Czy może ja Pani przywieśc do mnie teraz???? to sobie Pani od razu sprawdzi te warunki!!

HAHA :D  (dodam że Pani brzmiał jak po małym piwku;))

Posted
17 godzin temu, zachary napisał:

Dobre....pani przywiezie sunię ....a potem może jeszcze dobrze by było aby pani jej kupowała karmę, bo inaczej będzie głodować....

17 godzin temu, agat21 napisał:

I nie chciałaś skorzystać z tak "kuszącej" propozycji? ;) Jechać i se sprawdzać warunki? :D

kurcze...dziś się puknęłam w głowe, że też TAKĄ okazje przepuściłam:D  :)  :)

a na koncie suniek:

- 50 zł od helli

- 20 zł od uxmal

Dziękuje ślicznie :)

Posted
Dnia 25.04.2018 o 19:58, helli napisał:

Bo Misiaczek trochę duży do tej koszulki

Koszulka ma po prostu zjedzony przód - pamiątka po Lalce ;-) dlatego była troszkę mała na Pestkę. Dostała później kołnierz ale ma głównie na noc .

IMG_1671.JPG

IMG_1685.JPG

IMG_1686.JPG

IMG_1755.JPG

IMG_1759.JPG

IMG_1760.JPG

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Cudna Pesteczka:) Kasiu- uchwyciłaś jej urok:) będie się pięknie prezentować w ogłoseniach:)

A dziś miałam fajny telefon o Mimi- naprawde fajny, ale coś czuje że nic z tego nie wyniknie, bo Pani musi jeszcze przekonać męża;)

Posted
Dnia 28.04.2018 o 12:23, helli napisał:

Ta to ma jeszcze szansę nadrobić zmarnowany czas, widać,że jest szczęśliwa

A to futro ma dość obfite, gubi podszerstek?

Moze Kasia cos napisze o podszerstku

Sadze ze gubi

Jak patrze na te istatnie zdjecia Pestki to wydaje mi sie ze jest siostra blizniaczka Azy od Myszy i Agusi :)

wczoraj zrobilam jej kilka nowych ogloszen z tymi pieknymi zdjeciami i znow prawie niezauwazalna:( bede musiala wiecej ogloszen wyroznic

wczoraj tez dzwonila o Mimi Pani z Bielska. Ale najpierw za bardzo nie wiedzuala o kogo dzwoni potem ze to ma byc maly piesek bo corka chce a potem ze ma kota ale zeby sie nia martwic bo kot jest tylko na podwirku

przepedzilam ja :( nienieznosze takich miernych telefonow :(

Posted
13 minut temu, kiyoshi napisał:

Moze Kasia cos napisze o podszerstku

Sadze ze gubi

Jak patrze na te istatnie zdjecia Pestki to wydaje mi sie ze jest siostra blizniaczka Azy od Myszy i Agusi :)

wczoraj zrobilam jej kilka nowych ogloszen z tymi pieknymi zdjeciami i znow prawie niezauwazalna:( bede musiala wiecej ogloszen wyroznic

wczoraj tez dzwonila o Mimi Pani z Bielska. Ale najpierw za bardzo nie wiedzuala o kogo dzwoni potem ze to ma byc maly piesek bo corka chce a potem ze ma kota ale zeby sie nia martwic bo kot jest tylko na podwirku

przepedzilam ja :( nienieznosze takich miernych telefonow :(

Iza, ja mam w 80% takie mierne!

Posted
5 minut temu, Sara2011 napisał:

Iza, ja mam w 80% takie mierne!

:( smutne :( eh ja to takich ludzi w mig przepedzam- nie trace czasu

W koncu sie zaczna te madre telefony

Posted
Dnia 28.04.2018 o 21:23, helli napisał:

A to futro ma dość obfite, gubi podszerstek?

Jeszcze nie gubi ale już się boję:-) Na razie gubi Aza, Pomadka i Mimi - masakra , chyba zacznę na poduchy zbierać :-)

I troszkę Mimi :-)

IMG_1723.JPG

IMG_1774.JPG

IMG_1789.JPG

IMG_1792.JPG

IMG_1867.JPG

IMG_1877.JPG

IMG_1799.JPG

• Upvote 1
Posted

Male sloneczko :) widac ze juz zdrowiutka chociaz cos oczko jedno nie za ladne?

Dwie rodzinki staraja sie o Mimi z rozmowy telefonicznej obie oceniam na 4 plus ale zobaczymy co bedzie dalej- na razie chca przyjechac na zapoznanie ;)