xxxx52 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 wpierw skontrolujcie ciekawi dlaczego teraz ,akurat jak jestesmy w trakcie ostrej zimy chca sie psy pozbyc? Quote
lilith27 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 ania pokaż ewie http://jamor.pl/?page_id=12 Quote
anhata Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 [quote name='lilith27']ania pokaż ewie http://jamor.pl/?page_id=12 Pokazywałam, pokazywałam. Dzięki za dzisisejszą pomoc. [quote name='Szarotka']Wiecie juz cos co sie dzieje ?? Otóż dzięki pomocy lilith mamy numer do pana, który kupił kiedyś od tej kobiety jakąś ziemię, i czasem jeździ do tej miejscowo sci. Jutro właśnie tam jedzie i rano am się kontaktować z nami. Chyba, że droga będzie nieprzejezdna i nie uda mu się dojechać z Piotrkowa. Zaznaczam, że kobieta nie odbiera telefonów w ogóle. Quote
Szarotka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Hm kto wie co sie ta kobieta dzieje..................... Quote
anhata Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 Szarotka napisał(a):Hm kto wie co sie ta kobieta dzieje..................... Aj, my to już takiego doła mamy... Quote
Szarotka Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 anhata napisał(a):Aj, my to już takiego doła mamy... Sluchaj robisz co jestes w stanie. Na reszte nie masz wplywu, wiec sie nie przejmuj, bo to tylko przeszkadza w zyciu. Nie miej dola, bo szkoda zdrowia. Miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Quote
Monday Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 A może to kwestia zimy???? Może to jakaś mniejsza wioska, gdzie ani nie dojedziesz, ani się nie dodzwonisz... Quote
jamor Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 jak macie gdzies w umowie pesel, to poprosze na priv. Quote
xxxx52 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Przeciez w umowie adopcyjnej jest podany adres ,numer z dowodu osobistego i numer telefonu stacjonarnego czy nie? Quote
anhata Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 jamor napisał(a):jak macie gdzies w umowie pesel, to poprosze na priv. xxxx52 napisał(a):Przeciez w umowie adopcyjnej jest podany adres ,numer z dowodu osobistego i numer telefonu stacjonarnego czy nie? Mamy numer i serię dowodu, adres, telefon...Jamor przesłać numer dowodu ? Dziś ten pan był tam, ale rano nikogo nie było. Popytał się sąsiadów, to powiedzieli, że ta pani tam mieszkają i, że są psy. Tylko dlaczego nie odbiera telefonu? Quote
xxxx52 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 czy osoba adoptujaca nie moze zobaczyc swoich podopiecznych? Quote
lilith27 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 może.....tylko nie ma kontaktu z osobą, żeby umówić sie na widzenie Quote
anhata Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Kobieta nie odpisuje na smsy. Pan z kobietą nie rozmawiał. Wiemy, że onma ma zamiar dom sprzedać. Szukamy kogoś z Piotrkowa, kto może pojechać na wizytę tam.. Do kogo mam pisac? Kto się orientuje? Quote
Pinesk@ Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 To jest łódzkie, prawda? na dogo mapie pomocy: [lodzkie] Ayia [lodzkie] Karilka [lodzkie] nata od jadzi [lodzkie] katya (na terenie Łodzi) [lodzkie] Reno2001 [lodzkie] diladriel [lodzkie] szafirkowa [lodzkie] piechcia15 [lodzkie] Niewiasta_21 [lodzkie] madziamn [lodzkie] ewatonieja [lodzkie] owieczka [lodzkie] anja2201 [lodzkie] shani [lodzkie] ruda76 Quote
Iljova Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Nie mam teraz dojścia do internetu tak jak bym chciała ale na trochę mogłam teraz wejść i jestem kompletnie zaskoczona tym co przeczytałam. To bardzo niepokojące że nie można uzyskać żadnych informacji od tej kobiety. Niewiadomo jaki jest powód jej milczenia i to przeraża. Oby udało się jak najszybciej czegoś dowiedzieć. Quote
anhata Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 Tak, to jest łódzkie. Dzięki, będę wysyłać PW. Quote
anhata Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='lilith27']coś wiesz już Ania?[/QUOTE] Właśnie wysyłam PW do mosób z tej listy. Niektórzy mają skrzynkę zablokowaną. Anja odpsiała, że nie moze. Zobaczymy.. Quote
anhata Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [SIZE=6]A ja DOMAM, ŻE KOBIETA NIE ODPISUJE NA SMSY.[/SIZE] Quote
shani Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Piotrków jest spory kawałek ode mnie a jestem niezmotoryzowana więc nie mam możliwości podjechać :( Quote
Monday Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ja poszukam wątków z piotrkowa....tam wkleję prośbę. Quote
anhata Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Monday']Ja poszukam wątków z piotrkowa....tam wkleję prośbę.[/QUOTE] Ok, dzięki. NIsetety jak narazie z tej listy nikt nie może. Quote
Recommended Posts