Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lilith27']ania pokaż ewie

http://jamor.pl/?page_id=12

Pokazywałam, pokazywałam. Dzięki za dzisisejszą pomoc.

[quote name='Szarotka']Wiecie juz cos co sie dzieje ??

Otóż dzięki pomocy lilith mamy numer do pana, który kupił kiedyś od tej kobiety jakąś ziemię, i czasem jeździ do tej miejscowo sci. Jutro właśnie tam jedzie i rano am się kontaktować z nami. Chyba, że droga będzie nieprzejezdna i nie uda mu się dojechać z Piotrkowa. Zaznaczam, że kobieta nie odbiera telefonów w ogóle.

Posted

anhata napisał(a):
Aj, my to już takiego doła mamy...

Sluchaj robisz co jestes w stanie. Na reszte nie masz wplywu, wiec sie nie przejmuj, bo to tylko przeszkadza w zyciu.
Nie miej dola, bo szkoda zdrowia. Miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze.

Posted

jamor napisał(a):
jak macie gdzies w umowie pesel, to poprosze na priv.

xxxx52 napisał(a):
Przeciez w umowie adopcyjnej jest podany adres ,numer z dowodu osobistego i numer telefonu stacjonarnego czy nie?

Mamy numer i serię dowodu, adres, telefon...Jamor przesłać numer dowodu ?

Dziś ten pan był tam, ale rano nikogo nie było. Popytał się sąsiadów, to powiedzieli, że ta pani tam mieszkają i, że są psy. Tylko dlaczego nie odbiera telefonu?

Posted

Kobieta nie odpisuje na smsy. Pan z kobietą nie rozmawiał. Wiemy, że onma ma zamiar dom sprzedać.

Szukamy kogoś z Piotrkowa, kto może pojechać na wizytę tam..
Do kogo mam pisac? Kto się orientuje?

Posted

Nie mam teraz dojścia do internetu tak jak bym chciała ale na trochę mogłam teraz wejść i jestem kompletnie zaskoczona tym co przeczytałam. To bardzo niepokojące że nie można uzyskać żadnych informacji od tej kobiety. Niewiadomo jaki jest powód jej milczenia i to przeraża. Oby udało się jak najszybciej czegoś dowiedzieć.

Posted

[quote name='lilith27']coś wiesz już Ania?[/QUOTE]

Właśnie wysyłam PW do mosób z tej listy. Niektórzy mają skrzynkę zablokowaną. Anja odpsiała, że nie moze. Zobaczymy..