Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Gromiś z Carminą w upojnej komitywie. Nawet zdecydował się podejść po kawałek mięska, które im przywiozłam, bo Carmi nie czeka, a kobiet się ni gryzie. Niestety Kubusia odszedł....

• może Carmisia wyleczy Gromcia

Posted

Czarodziejka napisał(a):
    Gromis narżnął srakę na dachu, co w upale zaowocowało muszyskami wszelkiej maści i koloru. Czy ktoś wykaże odrobinę inteligencji i zgadnie KTO to goovno musiał sprzątać?

Hmm... Chyba ten co nasrał :)

Posted

Qopa jest rezultatem wczorajszej kolacji - psy nie chcą jeść ryżu, więc było tylko samo gotowane mięsko z warzywkami z odrobinką chlebka dla zagęszczenia. Carmen lubi pomidory, więc je również wkroiłam, dodałam koperek, się narobiwszy porządnie otrzymałam rzadką qopę na dachu. Carmi również przeczyściło, ale na łące ;) Dzisiaj susz na odmianę.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
    Ten, kto Gromisia karmi :mad: We własnej osobie.

Czarodziejka- przepraszam, ale jak czytam Twoje wpisy to śmieję się jak głupia:)))))
    nie dość , ze Gromiś to model, to jeszcze Twoje relacje:))))

Posted

Gromiś rządzi w swoim kojcu i mimo iż bez dwóch oo adoruje swoje koleżanki. Daszka wygląda zupełnie jak on sam, tylko nieco mniejsza i poza delikatnym obwąchiwaniem i uprzejmościami nie ma konfliktów. Za to z Carmen....:razz: Zaczepia ją łapą leżąc na dachu kojca - ona udaje, że nie czuje. Podgryzają się, liżą sobie noski, ale też walczą jak równy z równą, chociaż Carmen i tak postawi na swoim. Czasem obie panienki są w kojcu i wtedy Grom nie siedzi w ślepce tylko chodzi pomiędzy nimi - uszy na baczność, pierś w przód, wącha, zaczepia, ociera się :) Nie zwraca uwagi na ludzi, można wejść do kojca i Grom nie pryska za budę ja poprzednio.