Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gromiś przesiedział z Korą tydzień w kojcu, bo niestety po sterylizacji sunia była w niezbyt dobrej formie i musiała być izolowana. Kojec musiał być zamknięty. Dzis już była radosna i na spacerku, a Grom pomykał bokami po ogrodach i inwigilował towarzyszy. Wciąż nie otrzymałam wpłaty na ten miesiąc...:-?

Posted

anett napisał(a):
Prosimy o wsparcie dla Groma...:-(

Figa czy nadal na Twoim koncie jest dług? to jest minus 109zł?

Tak, 109 mojego + 400 za wrzesień dla Czarodziejki. Z bazarku uzbierało się na razie 80 zł, zbieram rzeczy na następny. Jakoś spróbujemy podgonić te finanse

Posted

Super, wielkie dzięki Cajus:lol::lol: i bardzo się cieszę z tych "widoków na normalność":lol::multi: Pozdrawiam:lol:

To jak dotrze jeszcze deklaracja Szarotki (+bazarek Figi) Gromisiowi brakuje jeszcze ok. 280zł za wrzesień!!

Posted

Gromisiowe wędrówki z koleżanką Korą :) Dwa strachulce zawsze razem, ślicznie się bawią. Gromiś potrafi złapać w pysk cały pysk Kory - taka pieszczota ;) Korunia dopiero zaczęła wychodzić po sterylizacji. Całe dnie siedziała głęboko w budzie naburmuszona i zdradzona...Potem lało, a teraz nieco słoneczniej więc spacerujemy. Doopsko ma od siedzenia nie wyczesane, ale nie chcę jej stresować, bo boi się wszelkich zabiegów, można tylko przytulać i głaskać. Na pewno fochy miną wkrótce i Kora będzie dawną Korą - słodziakiem :loveu: