Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wrrr nie czytam wątku bo nie mam czasu - i bezmyślnie zrobiłam mu wyróżnienie - piszecie o dobrym zdrowym tekście - bez powrotu do przeszłości - czy mam usunąć allegro ?
poza tym nie widziałam jeszcze ale słyszałam że w CZASIE BRODNICy artykuł o hoteliku :)

Posted

tak jest....ale bez zdjęć:motz:TZ mówi ,ze w sumie dobrze-niech ludzi nie kole w oczy, ale zdjęcia psiaków mogli dać....:mad:Dali fotę z moja gębą i Ulvika.
Opisy sa psiaków-może to wystarczy:roll:

A allegro zostaw-im więcej tym lepiej!!!

Posted

ewatonieja napisał(a):
Ehhh same linki do psich nieszczesc :-( arielku uciekaj do domu

Mam jeszcze kilka takich linków w zanadrzu, ale na razie dam spokój.

Ariek, słuchaj ciotek i do domku zmykaj!

Posted

agata51 napisał(a):

Ariek, słuchaj ciotek i do domku zmykaj!

Arielku, tobie to chyba za dobrze się powodzi w tym hoteliku:evil_lol: zrób minę a la "tylko mnie kochaj" i brykaj do wymarzonego domku

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Przyjeżdzają dziś fajni ludzie zobaczyć psiaki, bo szukają do adopcji- będę reklamować Ariela- choc jak znam życie to powiedza ,że za duży...:cool1:

Właśnie... dziś jest moda na psy wielkości yorka, niestety :shake: a ja coraz bardziej stwierdzam, że poza moimi ukochanymi jamnikami to małe psy są bardziej szczekliwe i zadziorne, większe są rozważniejsze i spokojniejsze.

Posted

Takie sredniaki własnie maja najgorzej....ostatnio tez byli ludzie psy ogladac- w sumie to szukali szczeniaka, ale przekonałam ich,ze lepiej dorosłego...no ale np. Ariel dla nich był psem duzym...bo do bloku:shake: A u mnie teraz same sredniaki i kurde adopcje stoją:placz::placz: