Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po dwóch dniach (nie z mojej winy) wchodzę wreszcie na dogo i od razu ryczę. Dygusiowa jedzie jutro (dzisiaj do hoteliku), wita mnie wniebowzięty pychol Ariela (on już zostanie Arielem?) - aż boję się zajrzeć na inne wątki!

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Warto pomagać, dla tego uśmiechu Arielka, jego widoku, oczu otwartych na człowieka. :loveu:
Niesamowite, ze tak się zmienił, jaki jest cudny ten jego uśmiechnięty pychol, piękny pies, miodzio, po prostu :loveu::loveu:
.
Niewiasto, wątek Arielka to przecież Twoje dzieło, gdyby nie Ty i Ania, nie byłoby takiego bajkowego happy endu. :buzi: :multi::iloveyou: :Cool!:

Posted

Stan konta Ariela na dzień 02.09.09 wynosi: 69,74 zł zł
Kwota ta zostanie przekazana na inne psiaki pod opieką Fundacji, m.in Kajko, Lena, Mirabelka, Ciapulka, Kodinka itp.

Pierwsza strona uaktualniona.

Aniu, zrobiłam przelew na 110 zł za hotelowanie Arielka za sierpień.

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]Wejdź na strone [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]www.tesco.pl[/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2] i zagłosuj na SCHRONISKO. Pomóż zwierzakom wygrać zapas karmy na zimę i wsparcie finansowe !!! [/FONT]

[FONT=MS Shell Dlg 2]Zapewne wiecie ale to tak dla przypomnienia [/FONT]

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...