Ania+Milva i Ulver Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Lara- ja tez jestem zdania,że małe to okropne są:diabloti: szczekaja , gryzą-małe bestie....no ale jak sie ludziska uprą to nic nie zrobisz:shake::mad: Quote
ewatonieja Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 no wiec szukamy ludzi dla którego wielkośc nie bedzie stanowić problemu :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ariel nie został adoptowany- ale ludzie bardzo fajni- zaadoptowali Zajaca od mojego kolegi( ma watek na dogo). Zając to 3 letni taki jamnik i wilczur w jednym-brzydal jakich mało:eviltong:, ale bardzo spokojny . Pani jest niewidoma i energicznego pieska na pewno mieć nie może. Ludzie nie byli wcale wybredni i do razu Zająca pokochali:p Dzwonili już do mnie ,że wszystko ok i Zając sobie na kanapie leży:p Mam nadzieję że i na Ariela przyjdzie kolej aby tak fajny domek znaleźć. Quote
MakS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Lara- ja tez jestem zdania,że małe to okropne są:diabloti: szczekaja , gryzą-małe bestie....no ale jak sie ludziska uprą to nic nie zrobisz:shake::mad: ludzie głupie są:evil_lol: ja to nie lubię jak coś małego mi się plącze pod nogami- dla mnie pies to taki minimum taki do kolan, co to jak na spacerze pociągnie to siłownię zapewni:evil_lol: Quote
agata51 Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 [quote name='MakS']ludzie głupie są:evil_lol: ja to nie lubię jak coś małego mi się plącze pod nogami- dla mnie pies to taki minimum taki do kolan, co to jak na spacerze pociągnie to siłownię zapewni:evil_lol: MakSiuniu, na co czekasz? Bierz Arielka - pasuje jak ulał. ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Kastracja w poniedziałek albo wtorek- miała być w piątek, ale TZ musi samochód zabrać...:mad: U nas od 2 dni pada ciagle:cool1: Quote
szajbus Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ariel, nie bądź taki i oczaruj jakiegoś ludzia! Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='Ania+Milva i Ulver']Kastracja w poniedziałek albo wtorek- miała być w piątek, ale TZ musi samochód zabrać...:mad: U nas od 2 dni pada ciagle:cool1: A u nas się zanosi, zanosi i nic. Od dwóch dni. Bo wcześniej to i owszem. "Piątek zły początek" "Jaki piątek taki świątek" - lepiej, żeby po niedzieli klejnociki ci wycięli. Quote
ewatonieja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 :lol::megagrin::lol!: Agatao!:cool2: Arielku nic nie bój to nie boli, podobno :cool3: Quote
ciapuś Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-fajnego-dla-kazdego-dochod-dla-fpr-zwp-do-12-08-a-143483/ Quote
Niewiasta_21 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dostałam fakture i zrobiłam przelew na 450 zł. Stan konta Arielka wynosi - 100 zł :roll: Musimy znowu prosic o wsparcie fiansnowe. Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ariel u mnie na liście ca 20. każdego miesiąca. Mam jeszcze czas. Ufff! Małgosia i Bolek za sierpień przeleją - moja w tym głowa. MakSiowi przypominać nie trzeba. Ani_R delikatnie przypomniałam na PW - wisi jeszcze za lipiec, razem z sierpniem to 200zł będzie. Czyli suma sumarum 350zł powinno wpłynąć w sierpniu na arielkowe konto. I dodam jeszcze od siebie, że nie ma takiej możliwości, żeby Ariel u Ani z płatnościami zalegał. Quote
Niewiasta_21 Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Zalegac nie będzie, moja tez w tym głowa :cool3: Quote
__Lara Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ciotki, jakbyście chciały zajrzeć: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ubojnia-psow-na-smalec-okolice-czestochowy-potrzebna-pomoc-143510/ Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, jakbyście chciały zajrzeć: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ubojnia-psow-na-smalec-okolice-czestochowy-potrzebna-pomoc-143510/ Nie chcemy, Lareńko, ale pewnie zajrzymy. Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Niewiasta_21 napisał(a):Zalegac nie będzie, moja tez w tym głowa :cool3: Co dwie głowy.... ;) Quote
agata51 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, jakbyście chciały zajrzeć: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ubojnia-psow-na-smalec-okolice-czestochowy-potrzebna-pomoc-143510/ Sorry, wątek zamknięty. Przypuszczam, że psy "dowodem w sprawie" są. Quote
ZUZANNA11 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ciotki, mam do was ogromna prośbę. W tej samej lecznicy gdzie był Ariel jest teraz lubochocheński bezdomniak- Skrytek. Ma świerzb i grzybicę. Do tego jest straszliwie wychudzony i w dodatku bardzo słabo chodzi, czego powodem jest zanik mięśni i przykurcze. Jedyna pomocą są częste spacery, odwiedziny, masaże. Do tego jednak potrzeba kilku ludzi, którzy przychodziliby w miarę często i wykonywali te czynności. Do Skrytka przychodzi codziennie asik007, spędza z nim dużo czasu wieczorami. To jednak jest wciąż za mało. Łodziacy, czy ktoś z was mógłby pomóc Skrytkowi w dojściu do siebie? Quote
ZUZANNA11 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1159/lubochnia-k-tomaszowa-maz-malutki-biegajacy-po-ulicy-wychudzony-swierzb-142837/ Quote
MakS Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 agata51 napisał(a):MakSiuniu, na co czekasz? Bierz Arielka - pasuje jak ulał. ;) ja bym wzięła, ale z trójką "dzieci"- mąż:lol:, wybuchowa mieszanka ONka z amstafem (czyli amczarek niemiecki;)) i noworodkiem chyba nie dam rady spełnic oczekiwań Arielka:( Quote
MakS Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 [quote name='__Lara']Ciotki, jakbyście chciały zajrzeć: http://www.dogomania.pl/forum/f28/ubojnia-psow-na-smalec-okolice-czestochowy-potrzebna-pomoc-143510/ Jezu, jak czytam coś takiego to mam ochotę chwycić strzelbę i powybijać takich - przepraszam za słownictwo- debili, okrutników.... :angryy: to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że zwierzęta są więcej warte niż większość ludzi. A wiecie, co jest najgorsze? że większość z tych morderców co niedzielę do kościoła lata i ma się za porządnych ludzi:shake: Quote
agata51 Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Arielku, cudowności ty moje, obiecaj, że jak już pozbędziesz się swoich klejnocików, od razu pognasz do domku! Sam zresztą cały jesteś klejnocikiem - żadne inne nie są ci potrzebne! :loveu: Quote
Recommended Posts