Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ariel nie został adoptowany- ale ludzie bardzo fajni- zaadoptowali Zajaca od mojego kolegi( ma watek na dogo). Zając to 3 letni taki jamnik i wilczur w jednym-brzydal jakich mało:eviltong:, ale bardzo spokojny .
Pani jest niewidoma i energicznego pieska na pewno mieć nie może. Ludzie nie byli wcale wybredni i do razu Zająca pokochali:p Dzwonili już do mnie ,że wszystko ok i Zając sobie na kanapie leży:p

Mam nadzieję że i na Ariela przyjdzie kolej aby tak fajny domek znaleźć.

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Lara- ja tez jestem zdania,że małe to okropne są:diabloti: szczekaja , gryzą-małe bestie....no ale jak sie ludziska uprą to nic nie zrobisz:shake::mad:

ludzie głupie są:evil_lol: ja to nie lubię jak coś małego mi się plącze pod nogami- dla mnie pies to taki minimum taki do kolan, co to jak na spacerze pociągnie to siłownię zapewni:evil_lol:

Posted

[quote name='MakS']ludzie głupie są:evil_lol: ja to nie lubię jak coś małego mi się plącze pod nogami- dla mnie pies to taki minimum taki do kolan, co to jak na spacerze pociągnie to siłownię zapewni:evil_lol:

MakSiuniu, na co czekasz? Bierz Arielka - pasuje jak ulał. ;)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Kastracja w poniedziałek albo wtorek- miała być w piątek, ale TZ musi samochód zabrać...:mad:
U nas od 2 dni pada ciagle:cool1:

A u nas się zanosi, zanosi i nic. Od dwóch dni. Bo wcześniej to i owszem.

"Piątek zły początek"
"Jaki piątek taki świątek" -
lepiej, żeby po niedzieli
klejnociki ci wycięli.

Posted

Ariel u mnie na liście ca 20. każdego miesiąca. Mam jeszcze czas. Ufff!
Małgosia i Bolek za sierpień przeleją - moja w tym głowa. MakSiowi przypominać nie trzeba. Ani_R delikatnie przypomniałam na PW - wisi jeszcze za lipiec, razem z sierpniem to 200zł będzie. Czyli suma sumarum 350zł powinno wpłynąć w sierpniu na arielkowe konto. I dodam jeszcze od siebie, że nie ma takiej możliwości, żeby Ariel u Ani z płatnościami zalegał.

Posted

Ciotki, mam do was ogromna prośbę. W tej samej lecznicy gdzie był Ariel jest teraz lubochocheński bezdomniak- Skrytek. Ma świerzb i grzybicę. Do tego jest straszliwie wychudzony i w dodatku bardzo słabo chodzi, czego powodem jest zanik mięśni i przykurcze. Jedyna pomocą są częste spacery, odwiedziny, masaże. Do tego jednak potrzeba kilku ludzi, którzy przychodziliby w miarę często i wykonywali te czynności. Do Skrytka przychodzi codziennie asik007, spędza z nim dużo czasu wieczorami. To jednak jest wciąż za mało.

Łodziacy, czy ktoś z was mógłby pomóc Skrytkowi w dojściu do siebie?

Posted

agata51 napisał(a):
MakSiuniu, na co czekasz? Bierz Arielka - pasuje jak ulał. ;)

ja bym wzięła, ale z trójką "dzieci"- mąż:lol:, wybuchowa mieszanka ONka z amstafem (czyli amczarek niemiecki;)) i noworodkiem chyba nie dam rady spełnic oczekiwań Arielka:(

Posted

[quote name='__Lara']Ciotki, jakbyście chciały zajrzeć:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/ubojnia-psow-na-smalec-okolice-czestochowy-potrzebna-pomoc-143510/

Jezu, jak czytam coś takiego to mam ochotę chwycić strzelbę i powybijać takich - przepraszam za słownictwo- debili, okrutników.... :angryy:
to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że zwierzęta są więcej warte niż większość ludzi.
A wiecie, co jest najgorsze? że większość z tych morderców co niedzielę do kościoła lata i ma się za porządnych ludzi:shake:

Posted

Arielku, cudowności ty moje, obiecaj, że jak już pozbędziesz się swoich klejnocików, od razu pognasz do domku! Sam zresztą cały jesteś klejnocikiem - żadne inne nie są ci potrzebne! :loveu: