Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mój pies, przyjaciel pies, anonse, jakies gazety lokalne- w łodzi chyba coś wydają? albo jakies inne z większych miast-aby była szansa ,ze więcej ludzi zobaczy;)
a moze telewizja kablowa?:roll: nie wiem czy jakis tam dział z ogłoszeniami ze zdjęciami jest...u nas jest, ale w tej pipidówie to buraki maja gdzieś psy.
Za tydzień chyba ukaże sie ten artykuł o nas- tam bedzie Ariel opisany...mam nadzieję:mad:

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Trzeba zmienic troszke tekst ze Arielek zdrowy juz w pełni i czeka na dom,bo moze to odstrasza.

ale ludzie to jednak wygodniccy są, nie powiem:cool3: jak brałam mojego Maksa to wiedziałam, ze był potrącony przez samochód i być może będzie wymagać leczenia i jakoś mi to nie przeszkadzało. a pies jest najwspanialszy na świecie i ani myśli chorowac:multi:
Dobrze jednak, że ktoś zadzwonił- to znaczy, że może będzie jednak jakiś odzew. cały czas po cichu liczę, że coś się ruszy w adopcjach po wakacjach....