Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Arielek tyle przeszedł, był juz jedną łapką za TM. Czy ktos go w końcu pokocha i da mu dom?
Wiecie moze ktos ma jakies kontakty z gazetami?

Jest ogłaszany na cafeanimal? Dobrze, gdyby w Metrze się pojawił. Może jeszcze coś wymyślę.

Te ogłoszenia, które robiła Brysio chyba trzeba odnowić. Czy Ariel ma allegro i alegratkę? Wyróżnione?

Posted

Alegratka jest jeszcze wyrózniona. Ja robię mu prywatnie allegro, ale zwykłe...chyba fundacyjne ma wyróżnione. Moze by trzeba jakiś bardziej chwytliwy tytuł wrzucic na aukcje...nie wiem. Może gdyby go pod jakąs rase podciagnąc to byłoby łatwiej-choc nie wiem co on przypomina:lol:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Alegratka jest jeszcze wyrózniona. Ja robię mu prywatnie allegro, ale zwykłe...chyba fundacyjne ma wyróżnione. Moze by trzeba jakiś bardziej chwytliwy tytuł wrzucic na aukcje...nie wiem. Może gdyby go pod jakąs rase podciagnąc to byłoby łatwiej-choc nie wiem co on przypomina:lol:

Pinczer olbrzym:razz:;)

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']A my biegamy i biegamy:evil_lol:

Zainteresowanie piłką:roll:

Z Kierem:p

Czarna kropka;)

Buźka ciotki:loveu:

Arielku, jesteś przecudny, ale zamiast nas, lepiej by było gdybyś nowego pana/ panią mógł całowac tym różowiutkim jęzorkiem.
Ile teraz potrzeba miesięcznie na Arielka?

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Stan konta Arielka nie uległ zmian, ndal jest 299 zł na jego koncie.

zbliża się koniec miesiąca, to może coś wpadnie (ja mam stałe zlecenie z datą na każdy 25 dzień miesiąca).
Przypomnijcie mi, ile kosztuje hotelik? (z głowy mi wyleciało, a że demencja i lenistwo idą w parze, to szczerze mówię, że nie chce mi się szukać ;))

Posted

Kaskę przeleję na dniach. Bolek i Małgosia też (mieli ostatnio trochę wydatków - dziecko, chory pies i takie tam).

Arielku, do domku zmykaj! Ania ma cię już dosyć! :diabloti: