Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Ariel, jak będziesz tak szczekać, to na stróża pójdziesz, zobaczysz!

A bo on tam tyle bodźców ma. W bloku połowa odpadnie, zostaną tylko słuchowe. :evil_lol:

Agata :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

ewatonieja napisał(a):
kurcze Ariel w hoteliku, w pełni zarośniety a cioteczki się zmyły, czy to przez ten deszcz paskudny? :p

Po prostu Ariel nie nie jest już takim pilnym przypadkiem. Jest zdrowy, żyje sobie jak w raju - cioteczki pobiegły ratować inne pieski, bardziej potrzebujące. To było do przewidzenia.

Czy Ariel ma allegro? alegratkę? cafeanimal? Wyróżnienia będzie miał ode mnie.

Arielku, wiem, że pozwolisz. Ciotka strasznie smutna z tego powodu:

http://www.dogomania.pl/forum/f28/yogi-w-typie-briarda-polowe-zycia-spedzil-w-schronisku-czy-ma-jeszcze-szanse-olsztyn-133505/#post11957799

Posted

Ariel z nudów pogryzł poduche...a ja wspominałam,że on nic nie niszczy?:evil_lol: No, ale nie dziwe mu sie - pada od 3 dni, spacerki szybkie tylko...znowu burza idzie:shake:

Ale Ariel nie reaguje na Kiera- tak jak Ulvika chce zagryśc;)- tak na Kiera nic...pewnie czuje,ze staruszek juz w samczych relacjach to nie żadna konkurencja;) albo może szacunek dla starszyzny:roll: Także spacerujemy sobie razem z Arielem i Kierem:p

Posted

A nie prawda, że wszystkie ciotki się zmyły, ja wciąż zaglądam do Arielka :p

Ariel, Ty poduchożerco! :evil_lol: ale niech tylko wyjdzie słoneczko to pewnie znowu zapałasz miłością do trawki, a nie do poduszek :evil_lol:

Posted

[quote name='__Lara']A nie prawda, że wszystkie ciotki się zmyły, ja wciąż zaglądam do Arielka :p

Ariel, Ty poduchożerco
! :evil_lol: ale niech tylko wyjdzie słoneczko to pewnie znowu zapałasz miłością do trawki, a nie do poduszek :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Aniu - śliczny filmik !:loveu:
Jaki Arielek już jest pięknie zarośnięty ! A jak grzecznie przybiega na wołanie ! Kochany psiak , a był taki biedny....
Ariel szczęśliwy , uśmiechnięty i biegający w trawie - cudowny widok !
Nawet bocian Was odwiedził :evil_lol: