Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem,ze za 7 miesięcy będziemy mogli zacząć sie martwić:diabloti:
Ale trochę martwi mnie, ze zero zainteresowania...ale niestety średniaki maja najgorzej.
Ted siedzi u mnie już 3 miesiąc też...ale przynjamniej były 4 zapytania ...:roll: nie pytajcie jakie:evil_lol:

Posted

Pogoda ostatnio na prawde do d..y:angryy:
Albo deszcz, albo zimno....
Ale Arielowi to nie przeszkadza- na szaleństwa kazda pogoda jest dobra:roll:
On non stop lata jak szalony:evil_lol: A najlepsze jest to,ze w ogóle nie patrzy na nic jak leci-juz wiele razy wleciał prosto na mnie w nogi:mad:
Na skakanie jedynym dobrym wyjsciem jest ignorowanie , wtedy staje się to nudne i Ariel odpuszcza...
Domek z ogrodem z większymi dzieciakami poszukiwany!!

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Pogoda ostatnio na prawde do d..y:angryy:
Albo deszcz, albo zimno....
Ale Arielowi to nie przeszkadza- na szaleństwa kazda pogoda jest dobra:roll:
On non stop lata jak szalony:evil_lol: A najlepsze jest to,ze w ogóle nie patrzy na nic jak leci-juz wiele razy wleciał prosto na mnie w nogi:mad:
Na skakanie jedynym dobrym wyjściem jest ignorowanie , wtedy staje się to nudne i Ariel odpuszcza...
Domek z ogrodem z większymi dzieciakami poszukiwany!!

taka bida była a teraz mister universum prawie;) najważniejsze, że humor mu dopisuje. Mój Maks też skakał i trener poradził nam aby go prowokowac a jak skoczy to zwalać głośno mówiąc "fe" . Tylko że my mamy jednego psiaka to nam łatwo zastosować się do rady... ale może komuś się przyda. a jak tam u Ariela z finansami?