MyrkurDagur Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Jesteś pięknym psem Arielku :loveu: A ta chusta tyle uroku Ci dodaje :cool3: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Kurcze ...ani jednego zapytania o Ariela nie było:shake: Może by ogłoszenie w Moim psie zrobic ...sama nie wiem. A zza granicy tez nie ma zainteresowania? Quote
Niewiasta_21 Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Narazie z zagranicy tez cisza :shake: Quote
agata51 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Niby długo nie czekasz, Arielku, ale co by szkodziło, gdyby się ktoś tobą od razu zachwycił? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wiem,ze za 7 miesięcy będziemy mogli zacząć sie martwić:diabloti: Ale trochę martwi mnie, ze zero zainteresowania...ale niestety średniaki maja najgorzej. Ted siedzi u mnie już 3 miesiąc też...ale przynjamniej były 4 zapytania ...:roll: nie pytajcie jakie:evil_lol: Quote
Brysio Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ogloszenia;) www.kokosy.pl/ogloszenie/44295 www.ogloszenia.24polska.pl/darmowe_ogloszenia/psy/wesoly_grzeczny_czarny_ariel_szuka_domu_25420.html www.zoonet.pl/mod/99/t/iP/cID/5/cPath/27_80/iID/1682 www.4lapy.pl/przegladaj-8187.html www.kupsprzedaj.pl/secure/showAdvert.do?aid=3195049&cid=170 www.gieldaogloszen.pl/ogloszenie.php?oid=18100 www.eoferty.com.pl/id127128.html www.spacerek.net www.e-zwierzak.pl www.petsy.pl www.pineska.pl www.pajeczyna.pl www.przygarnijzwierzaka.pl Quote
agata51 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Brysio, bardzo, ale to bardzo ci dziękuję! Arielku, może teraz ktoś o ciebie zapyta! A najlepiej żeby nie pytał, tylko do domku od razu zabrał. Quote
ewatonieja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 ile ogłoszeń :) :Rose: Arielku pokazuj sie znowu może dzisiaj jest ten dzień? Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Arielku, wreszcie Cię mogę odwiedzić!!! Chłopie, Ty jeszcze domu nie masz? :mad: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ogłoszenia są ,ale tu też się trzeba Arielku pokazać ! :lol: Quote
__Lara Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ciotki, pomóżcie, brakuje wciąż pieniędzy na hotelik...chociaż 5,00zł... http://www.dogomania.pl/forum/f28/elza-zona-igora-zbieramy-fundusze-na-hotel-socjalizacje-135279/ Quote
agata51 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Arielku, czy u was też tak potwornie zimno?! Nie marzniesz, łysolku? Ja już nie wiem, co na siebie włożyć! Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Pogoda ostatnio na prawde do d..y:angryy: Albo deszcz, albo zimno.... Ale Arielowi to nie przeszkadza- na szaleństwa kazda pogoda jest dobra:roll: On non stop lata jak szalony:evil_lol: A najlepsze jest to,ze w ogóle nie patrzy na nic jak leci-juz wiele razy wleciał prosto na mnie w nogi:mad: Na skakanie jedynym dobrym wyjsciem jest ignorowanie , wtedy staje się to nudne i Ariel odpuszcza... Domek z ogrodem z większymi dzieciakami poszukiwany!! Quote
Brysio Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Przepraszam za zakłócanie ale jest szansa dla tego psa i potrzebujemy pomocy!! www.dogomania.pl/forum/f28/ciagle-gryziony-ariel-prosi-o-dom-mamy-dt-potrzena-pomoc-finansowa-136205/#post12174485 Quote
MakS Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Pogoda ostatnio na prawde do d..y:angryy: Albo deszcz, albo zimno.... Ale Arielowi to nie przeszkadza- na szaleństwa kazda pogoda jest dobra:roll: On non stop lata jak szalony:evil_lol: A najlepsze jest to,ze w ogóle nie patrzy na nic jak leci-juz wiele razy wleciał prosto na mnie w nogi:mad: Na skakanie jedynym dobrym wyjściem jest ignorowanie , wtedy staje się to nudne i Ariel odpuszcza... Domek z ogrodem z większymi dzieciakami poszukiwany!! taka bida była a teraz mister universum prawie;) najważniejsze, że humor mu dopisuje. Mój Maks też skakał i trener poradził nam aby go prowokowac a jak skoczy to zwalać głośno mówiąc "fe" . Tylko że my mamy jednego psiaka to nam łatwo zastosować się do rady... ale może komuś się przyda. a jak tam u Ariela z finansami? Quote
ewatonieja Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 bardzo oryginalny czarnuszek bez ogonka prosi o domek! Quote
NaamahsChild Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ale z niego piękny pies.. Taka metamorfoza Arielku Cię spotkała:loveu: Quote
agata51 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Skarbeczku mój kochany, nikt się jeszcze nie poznał na tobie?! Co za ludzie! :mad: Quote
__Lara Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ciotki, przy okazji, zajrzyjcie do tej kruczynki, bardzo potrzebne pieniążki na hotelik, piesek niewidomy, starszy, już długo w schronisku, jedzonko trzeba mu pod nosek podsuwać, siedzie w kociarni pod krzesłem... :( http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-niewidoma-kruszynka-kajetanek-szuka-domu-136016/index9.html#post12411045 Quote
Recommended Posts