Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, Onaa napisał:

U nas deszczowo i pochmurnie.

Mufeczka to taka psia dama jest więc pewnie nie jest zadowolona :).

Dobrego niedzielnego popołudnia dla wszystkich Mufinkowych :).

Onusia, no nie wiem... Czy damy lubią szaleć w kałużach? Może psie tak... Mufeczko, czy jesteś damą? loveyy3.gif

Spokojnego i miłego poniedziałku dla Wszystkich. Nawet jeśli będzie z deszczem. happy.gif

• Like 1
Posted

Dziękuję za odpowiedź :) Mam nadzieję, że wiesz, że nie pytam od parady... a tak, czy może nie potrzebujesz pomocy jakiejś w ogłoszeniach... ;)  Bardzo lubię Muffinkę, powtórzę się, ale ona ma w sobie coś gamoniowatego, co powoduje że moje serce mocniej bije na jej widok. ;) Tak mocno pragnę, aby znalazła już swoich ludzi.

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

Dziękuję za odpowiedź :) Mam nadzieję, że wiesz, że nie pytam od parady... a tak, czy może nie potrzebujesz pomocy jakiejś w ogłoszeniach... ;)  Bardzo lubię Muffinkę, powtórzę się, ale ona ma w sobie coś gamoniowatego, co powoduje że moje serce mocniej bije na jej widok. ;) Tak mocno pragnę, aby znalazła już swoich ludzi.

Cieszę się że podoba Ci się Mufiątko Tysiu :), mnie też jakoś przypadła do serca. Jeśli byś miała chwilę czasu i jakiś pomysł to może zaproponujesz Mufince jakiś fajny tekst do ogłoszeń ?  Zrobiłam jej jeszcze dwa dodatkowe ogłoszenia na olx, ale już nie wiedziałam sama co mam pisać w jej ogłoszeniu.

Posted

Przyszły pieniążki dla Mufeczki od  - ślicznie dziękujemy :),

10zł - Czarna Kafka k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig.

10zł - seramarias k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig.

20zł - agat21 k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig..

Wyróżniłam ogłoszenia olx Mufci :

dzisiaj 66722481   -17,81 zł

na Poznań

dzisiaj 66722661   -17,81 zł

na Opole

wczoraj 66657929   -17,81 zł

na Wrocław

• Like 1
Posted

Witam się popołudniowo :),

oj Mufeczka bywa rozbrykana czasami :D. Ale jak zwykle kochana urocza i słodka :).

Tak pisze o niej ostatnio pani Ewa:

"ostatnio jest na etapie polowania na myszowate , kopie norki na spacerach .U nas są olbrzymie hałdy ziemi i piachu, po których uwielbia gonić, im wyższe tym lepiej ,taki mały kurdupelek." ;)

Zdjęcia nie oddają tego jak Mufeczka ładnie wygląda, sierść z połyskiem , miła w dotyku - no nic tylko brać i kochać!

• Like 1
Posted
20 godzin temu, Onaa napisał:

Cieszę się że podoba Ci się Mufiątko Tysiu :), mnie też jakoś przypadła do serca. Jeśli byś miała chwilę czasu i jakiś pomysł to może zaproponujesz Mufince jakiś fajny tekst do ogłoszeń ?  Zrobiłam jej jeszcze dwa dodatkowe ogłoszenia na olx, ale już nie wiedziałam sama co mam pisać w jej ogłoszeniu.

Pomyślę... ;) Na jakie miasto?

28 minut temu, Onaa napisał:

"ostatnio jest na etapie polowania na myszowate (...)"

Mówiłam, że rasa gamoniusowa, ale wersja keksikowa - mój wczoraj też zabłysnął na dzielni. Upolował mysz, której nie dał rady nasz domowy żbiczek ;) Dogadaliby się, tzn. gamonio z ciasteczkiem :)

Posted
18 godzin temu, Aska7 napisał:

Dzisiaj jest czwartek : )

Ups :D.

1 godzinę temu, Elisabeta napisał:

Hihihi...

A teraz już na szczęście zaczynamy piątek. Piątek z naszą Mufeczką.wub.gif  Miłego dnia Wszystkim. happy.gif 

Tak dzisiaj piątek, u nasz deszczowo choć cieplutko.

1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Dobrego dnia Mufiątko.

I dla Wszystkich Mufinkowo zakręconych dobrego dnia a właściwie wieczorku :).

p.s.

Na konto mufeczkowe przyszły pieniążki od Marudy k,ODQwNjkzOTQsNTExOTQwOTQ=,f,12_qh_orig. (15zł), bardzo dziękujemy :).

Posted
6 godzin temu, Onaa napisał:

Dobrej nocy Wszystkim Mufciowym :). A na dobranoc troszkę Mufci :).

L 6.JPG

Onusia, zasłodzisz nas kiedyś Mufeczką.  Cudo.   wub.gif

Niedziela na pewno będzie miła dla Mufinkowych, jak się obudzą i tu zajrzą.happy.gif