Elisabeta Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 14 godzin temu, Onaa napisał: U nas deszczowo i pochmurnie. Mufeczka to taka psia dama jest więc pewnie nie jest zadowolona :). Dobrego niedzielnego popołudnia dla wszystkich Mufinkowych :). Onusia, no nie wiem... Czy damy lubią szaleć w kałużach? Może psie tak... Mufeczko, czy jesteś damą? Spokojnego i miłego poniedziałku dla Wszystkich. Nawet jeśli będzie z deszczem. 1 Quote
Onaa Posted July 2, 2018 Author Posted July 2, 2018 Dobrego poniedziałku dla Wszystkich Mufinkowych :). Quote
Tyśka) Posted July 3, 2018 Posted July 3, 2018 Dziękuję za odpowiedź :) Mam nadzieję, że wiesz, że nie pytam od parady... a tak, czy może nie potrzebujesz pomocy jakiejś w ogłoszeniach... ;) Bardzo lubię Muffinkę, powtórzę się, ale ona ma w sobie coś gamoniowatego, co powoduje że moje serce mocniej bije na jej widok. ;) Tak mocno pragnę, aby znalazła już swoich ludzi. Quote
Onaa Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Dziękuję za odpowiedź :) Mam nadzieję, że wiesz, że nie pytam od parady... a tak, czy może nie potrzebujesz pomocy jakiejś w ogłoszeniach... ;) Bardzo lubię Muffinkę, powtórzę się, ale ona ma w sobie coś gamoniowatego, co powoduje że moje serce mocniej bije na jej widok. ;) Tak mocno pragnę, aby znalazła już swoich ludzi. Cieszę się że podoba Ci się Mufiątko Tysiu :), mnie też jakoś przypadła do serca. Jeśli byś miała chwilę czasu i jakiś pomysł to może zaproponujesz Mufince jakiś fajny tekst do ogłoszeń ? Zrobiłam jej jeszcze dwa dodatkowe ogłoszenia na olx, ale już nie wiedziałam sama co mam pisać w jej ogłoszeniu. Quote
Onaa Posted July 3, 2018 Author Posted July 3, 2018 Przyszły pieniążki dla Mufeczki od - ślicznie dziękujemy :), 10zł - Czarna Kafka 10zł - seramarias 20zł - agat21 . Wyróżniłam ogłoszenia olx Mufci : dzisiaj 66722481 Pakiet promowań Maxi do 2 sie Słodka Mufeczka szuka małego kącika dla siebie. -17,81 zł na Poznań dzisiaj 66722661 Pakiet promowań Maxi do 2 sie Mała psia dama - Mufinka - szuka dobrego domku. -17,81 zł na Opole wczoraj 66657929 Pakiet promowań Maxi do 1 sie Pokochaj Mufkę ! - nieduża kochana 3 - letnia suczka do adopcji. -17,81 zł na Wrocław 1 Quote
Elisabeta Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Dzień dobry, Mufeczko. Trzymam kciuki za trzy piękne miasta. Może w którymś z nich jest Mufinkowy Domek... Spokojnego dnia Wszystkim. Quote
Nesiowata Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Dzień dobry Mufiątko. Radosnego, rozbrykanego dnia życzymy. Quote
Onaa Posted July 4, 2018 Author Posted July 4, 2018 Witam się popołudniowo :), oj Mufeczka bywa rozbrykana czasami :D. Ale jak zwykle kochana urocza i słodka :). Tak pisze o niej ostatnio pani Ewa: "ostatnio jest na etapie polowania na myszowate , kopie norki na spacerach .U nas są olbrzymie hałdy ziemi i piachu, po których uwielbia gonić, im wyższe tym lepiej ,taki mały kurdupelek." ;) Zdjęcia nie oddają tego jak Mufeczka ładnie wygląda, sierść z połyskiem , miła w dotyku - no nic tylko brać i kochać! 1 Quote
Tyśka) Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 20 godzin temu, Onaa napisał: Cieszę się że podoba Ci się Mufiątko Tysiu :), mnie też jakoś przypadła do serca. Jeśli byś miała chwilę czasu i jakiś pomysł to może zaproponujesz Mufince jakiś fajny tekst do ogłoszeń ? Zrobiłam jej jeszcze dwa dodatkowe ogłoszenia na olx, ale już nie wiedziałam sama co mam pisać w jej ogłoszeniu. Pomyślę... ;) Na jakie miasto? 28 minut temu, Onaa napisał: "ostatnio jest na etapie polowania na myszowate (...)" Mówiłam, że rasa gamoniusowa, ale wersja keksikowa - mój wczoraj też zabłysnął na dzielni. Upolował mysz, której nie dał rady nasz domowy żbiczek ;) Dogadaliby się, tzn. gamonio z ciasteczkiem :) Quote
Onaa Posted July 5, 2018 Author Posted July 5, 2018 Dobrej środy dla Wszystkich Mufinkowych :). Quote
Aska7 Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 16 minut temu, Onaa napisał: Dobrej środy dla Wszystkich Mufinkowych :). Dzisiaj jest czwartek : ) 1 Quote
Elisabeta Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 16 godzin temu, Aska7 napisał: Dzisiaj jest czwartek : ) Hihihi... A teraz już na szczęście zaczynamy piątek. Piątek z naszą Mufeczką. Miłego dnia Wszystkim. Quote
Onaa Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 18 godzin temu, Aska7 napisał: Dzisiaj jest czwartek : ) Ups :D. 1 godzinę temu, Elisabeta napisał: Hihihi... A teraz już na szczęście zaczynamy piątek. Piątek z naszą Mufeczką. Miłego dnia Wszystkim. Tak dzisiaj piątek, u nasz deszczowo choć cieplutko. 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Dobrego dnia Mufiątko. I dla Wszystkich Mufinkowo zakręconych dobrego dnia a właściwie wieczorku :). p.s. Na konto mufeczkowe przyszły pieniążki od Marudy (15zł), bardzo dziękujemy :). Quote
agat21 Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Głaski dla słodkiej Mufeczki, dobry domku - wypatrz wreszcie twoje suczydełko, no ile jeszcze ma czekać?! 1 Quote
Onaa Posted July 7, 2018 Author Posted July 7, 2018 Dobrej nocy Wszystkim Mufciowym :). A na dobranoc troszkę Mufci :). 3 1 Quote
Elisabeta Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 6 godzin temu, Onaa napisał: Dobrej nocy Wszystkim Mufciowym :). A na dobranoc troszkę Mufci :). Onusia, zasłodzisz nas kiedyś Mufeczką. Cudo. Niedziela na pewno będzie miła dla Mufinkowych, jak się obudzą i tu zajrzą. Quote
agat21 Posted July 8, 2018 Posted July 8, 2018 To prawda, śliczne pysiątko na dobry cały dzień :)) Quote
Nesiowata Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Witaj błotkowa Damo - zaczynamy kolejny tydzień. Quote
Recommended Posts