Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znalazłam Mufcię-kameleonkę :)

Ojjj, to niedobrze, żeby Muffka goniła sarny, na spacerach jest przecież tylko gościem lasu/pól... pewnie teraz wylądowała już na smyczy i nie jest spuszczana w miejscach, gdzie można spotkać sarenki?

Posted

Właściwie to się dziwię skąd tam sarenki, ponieważ to nie jest obrzeże miasta a droga nad zalew. Tylko skąd u niej taki zew psa myśliwskiego.. hm?

Posted
55 minut temu, Onaa napisał:

Witam wieczorkiem :).

Kto znajdzie Mufcię na zdjęciu :D ??

kwi Tobi 103.jpg

Zaciekawioma poczynaniami kumpli, ale niepewna. Z daleka zawsze bezpieczniej, chociaż ciekawość zżera od  środka.

Posted
13 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ojjj, to niedobrze, żeby Muffka goniła sarny, na spacerach jest przecież tylko gościem lasu/pól... 

żeby myśliwi tak myśleli:(

Posted

Ja na początku w ogóle nie zauważyłam Mufiątka dopiero jak się dobrze wpatrzyłam to patrzę a po lewej taka malutka - a to Mufcia przecież :D.

Miłego piątku :).

Posted

Dzisiaj był telefon o Mufcię, starsza pani, której niedawno odeszła suczka. Miała zadzwonić do p. Ewy, żeby umówić się poznać osobiście Mufinkę.

• Like 2
Posted

Dzień dobry śliczna Mufinko - pogodnej niedzieli życzę Ci wraz ze swoim czworonożnym stadkiem, które zdążyło wyskoczyć na chwilę na powoetrze i zmieniwszy bok - śpi nadal.

• Like 1
  • Upvote 1
Posted

Pozdrawiamy środowo  nastrojowy-emotikon-ruchomy-obrazek-0155.

Dobrego dnia :).

A tutaj zdjęcie z wczorajszego spacerku - Mufka jak zwykle na spacerkach zadowolona :D, -  tym razem ze swoją inną koleżanką Florcią.

spacerek z Florcią 1 24 kwi.jpg

• Like 3