anica Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 Allle uczta , Dziękujemy Anetko ... tylko.. dlaczego? takie emocje,?ja ryczę! normalnie!/ jak zobaczyłam Dosię na tych zdjęciach! Boziu, jak ona się szybko zmienia! Anetko Ty ją czarujesz.. Anetko jaka radocha ,że ona może tak ... beztrosko.. szczęśliwie sobie biec.... Całuję Dosię ,tak w biegu! i ....lecę pouzupełniać wpłaty... 1 Quote
uxmal Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Przed chwilą, anica napisał: Allle uczta , Dziękujemy Anetko ... tylko.. dlaczego? takie emocje,?ja ryczę! normalnie!/ jak zobaczyłam Dosię na tych zdjęciach! Boziu, jak ona się szybko zmienia! Anetko Ty ją czarujesz.. Anetko jaka radocha ,że ona może tak ... beztrosko.. szczęśliwie sobie biec.... Całuję Dosię ,tak w biegu! i ....lecę pouzupełniać wpłaty... TAK, piękne zdjęcie. :) 1 Quote
anica Posted March 4, 2018 Author Posted March 4, 2018 57 minut temu, Anecik napisał: Dosia na pewno była psem domowym. Prawie pewnie wchodzi do domu, zna kanapę. Nie zalega na niej co prawda jak Hana, której NIC nie jest w stanie z kanapy ruszyć ale chwilę posiedzi. na koty na zewnątrz szczeka ale domowego obwąchała i żadnej innej reakcji. .... ale to przecież, jeszcze trudniej! zderzyć się ze schroniskową rzeczywistością :( nigdy się już nie dowiemy, kto ją tak okrutnie potraktował!...chociaż jak dla mnie to chyba lepiej... czasem , ta krzywda tych zwierząt tak bardzo boli, ...tak bardzo ,że aż ... nie jest to do opisania :( .. ja nie wiem ? co jestem zdolna zrobić takim ludziom??... napewno nic dobrego 14 godzin temu, Nesiowata napisał: Podrzućcie mi nr konta. lecę biegusiem i uzupełniam wpłaty, Ślicznie dziękujemy , kochane dziewczyny 20 zł od ania75. 20 zł od alex260503 30 zł od P. Agnieszki - znajomej elik 30 zł od MikAga i Mikuśka Quote
Alaskan malamutte Posted March 4, 2018 Posted March 4, 2018 Dziękuję za zaproszenie. O Dosi wiem, że to cudo sunia!! Na pewno pomogę w ogłoszeniach, jak juz Dosia będzie gotowa do adopcji. Quote
anica Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 12 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Dziękuję za zaproszenie. O Dosi wiem, że to cudo sunia!! Na pewno pomogę w ogłoszeniach, jak juz Dosia będzie gotowa do adopcji. Witaj u Dosi Cuuudo , sunia to jest prawda! jakoś ,tak bardzo głęboko zapadła mi w serce! ale jak słyszę to nie tylko mi Pięknego tygodnia ,życzę dla Wszystkich Quote
Tyśka) Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Jaka cudna Dosia :) Ktoś wyżej napisał, że trochę jak ogar polski... coś w tym jest... chociaż wersja zdecydowanie mniejsza ;) Quote
Anecik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 26 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jaka cudna Dosia :) Ktoś wyżej napisał, że trochę jak ogar polski... coś w tym jest... chociaż wersja zdecydowanie mniejsza ;) Tysiu może skrobniesz w wolnej chwili tekścik dla Dosieńki? Niech nabiera mocy :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 1 minutę temu, Anecik napisał: Tysiu może skrobniesz w wolnej chwili tekścik dla Dosieńki? Niech nabiera mocy :) A miałabyś chwilkę, aby zebrać najważniejsze informacje o Dosieńce... ja obecnie trochę zabiegana, pisze prace kontrolne i dyplomową, i czas mi się niewyobrażalnie skurczył. Quote
Anecik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: A miałabyś chwilkę, aby zebrać najważniejsze informacje o Dosieńce... ja obecnie trochę zabiegana, pisze prace kontrolne i dyplomową, i czas mi się niewyobrażalnie skurczył. Oczywiście. Zbiorę w pigułce :) Quote
Tyśka) Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 54 minuty temu, Anecik napisał: Oczywiście. Zbiorę w pigułce :) Bardzo Ci dziękuję :) Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: A miałabyś chwilkę, aby zebrać najważniejsze informacje o Dosieńce... ja obecnie trochę zabiegana, pisze prace kontrolne i dyplomową, i czas mi się niewyobrażalnie skurczył. Nooooo to kawał roboty przed Tobą Tysiu. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze, co tam dobrze, żeby bardzo dobrze poszło :) 1 Quote
Tyśka) Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 10 minut temu, elik napisał: Nooooo to kawał roboty przed Tobą Tysiu. Trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze, co tam dobrze, żeby bardzo dobrze poszło :) Dziękuję :) Przyda się, bo na razie brak motywacji... wracam zawsze taka zmęczona, że tylko kładę się spać ;). Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 6 minut temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję :) Przyda się, bo na razie brak motywacji... wracam zawsze taka zmęczona, że tylko kładę się spać ;). Tysiu, to musisz nieco odpuścić sobie dogo na pewien czas. Z resztą na pewno sama to wiesz :) Quote
anica Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 8 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Jaka cudna Dosia :) Ktoś wyżej napisał, że trochę jak ogar polski... coś w tym jest... chociaż wersja zdecydowanie mniejsza ;) Cudna i z cudnym charakterem 38 minut temu, Anecik napisał: Się uczę :) ...i dobrze Ci idzie 3 minuty temu, b-b napisał: Dobre zdjęcia to podstawa ogłoszenia :) .. i już któryś raz to słyszę! chyba coś w tym musi być Quote
Tyśka) Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 6 godzin temu, elik napisał: Tysiu, to musisz nieco odpuścić sobie dogo na pewien czas. Z resztą na pewno sama to wiesz :) I kto to mówi? ;) Jaka ładna Dosia :) Quote
b-b Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Dosia to bardzo podobna jest do mojego Cwaniaka, który odszedł 2 lata temu. Miał 17 lat. Powodzenia maleńka :) Quote
anica Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 Ciepło witamy ten mokry ,dzionek Bogusiu ja widzę że u Anetki , ona szybko nabiera 'blasku' ale nawet tam w schronisku, jak była tak... brudna , wystraszona, wiesz jak wyglądają psy ze schroniska... w jakiś dziwny ,sposób przyciągała ... do siebie! :) Quote
anica Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 Wieczorny obchód .... wszyscy już śpią? ... Quote
b-b Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 12 godzin temu, anica napisał: Ciepło witamy ten mokry ,dzionek Bogusiu ja widzę że u Anetki , ona szybko nabiera 'blasku' ale nawet tam w schronisku, jak była tak... brudna , wystraszona, wiesz jak wyglądają psy ze schroniska... w jakiś dziwny ,sposób przyciągała ... do siebie! :) Śliczna z niej sunia :) a co to będzie za jakiś czas? ;) Quote
Anecik Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 4 minuty temu, b-b napisał: Śliczna z niej sunia :) a co to będzie za jakiś czas? ;) Charakter ma CUDOWNY, Quote
b-b Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 2 minuty temu, Anecik napisał: Charakter ma CUDOWNY, Wspaniale :) Quote
Recommended Posts