zachary Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 Malagos pewnie się pojawi z nową bida z kojca.... Quote
malagos Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Dnia 23.02.2018 o 01:33, DONnka napisał: Silver pojechał do domu ??? Wow, ekspresowa adopcja :) u nas był 4 tygodnie, wcześniej w kojcu gminnym - ale i tak nie siedział długo, jak np. nasza Czarusia....... Pan dzwonił, zadowolony z psa - że taki spokojny, stateczny, ma apetyt, nie maiła nic do suczki-rezydentki, zaczepia ją do zabawy. Tak jak u nas Tośkę i Czarusię. Quote
konfirm31 Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Cieszę się z dobrych wiadomości :). Dużo szczęścia, Silver! Krótko cię znałam, ale bardzo mi się spodobałeś :). Quote
malagos Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 W gminnym kojcu nadal mały rudy gładkowłosy piesek, Tinek. Pojechaliśmy dziś do niego, dać ciepłe jedzenie i wodę. Miał wsypane chrupki i zmienioną wodę, widac było po śladach na śniegu,z ę ktoś był u niego przed nami. Musi mu być zimno w tej budzie....... Quote
zachary Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 W budzie ma pewnie chociaż słomę.... inaczej wymarznie się Tinek?....A sunia rezydentka mieszka też w budzie? Quote
malagos Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Pojechaliśmy jednak do gminnego kojca - wcześniej do znajomego rolnika po słomę. Dopchałam tej słomy po sam dach prawie, by Tinek maiła ciepło. Nikt z gminy o tym nie pomyślał, tę poprzednią też przywiózł Tomek, bo buda była goła. Tinek rozradowany, szczęśliwy, ze nas widzi, ale okazało się, że na ulicy "psie wesele", suczka i 3 kawalerów... To i Tinek był taki podniecony :( Quote
Poker Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 I znowu będą nikomu niepotrzebne szczeniaki. Koszmar. Quote
malagos Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 A nasza gmina opłaca sterylizacje....Żeby tylko zwalczyć bezdomność... Zapraszam na mały bazarek dla naszych psiaków: Quote
Recommended Posts