Tola Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 28 minut temu, kiyoshi napisał: my mamy w sąsiednim przytulisku takiego trochę podobnego pieska...co prawda nie z dogo, więc nie wiem czy się będzie liczył... 11 minut temu, Poker napisał: Tolu, ewu podesłała mi zdjęcia ślicznych pieseczków.Może by się któryś spodobał pani. Masz nr telefonu ? Wysyłam na PV nr tel do pani, życzę powodzenia! Quote
anica Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 A my już mocno zaciskamy , żeby Pani wybrała któregoś Quote
Tyśka) Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 2 godziny temu, Tola napisał: Może jest na dogo podobny psiaczek? A dogomaniacka Pomadka? Czy za duża? ;)https://www.olx.pl/oferta/pomadka-oryginalna-lagodna-pogodna-srednia-sunia-adopcja-CID103-IDs887w.html#bcc64ef2e0https://www.olx.pl/oferta/laciata-pomadka-w-pogoni-za-swoim-domkiem-CID103-IDt1rHF.html#bcc64ef2e0 Ogłaszam jeszcze takiego psiaczka, Zizu. Niby szorściak, ale może?https://www.olx.pl/oferta/slodki-jack-russell-terrier-prawdziwy-lamacz-serc-CID103-IDu4KJt.html Quote
Tola Posted May 16, 2018 Posted May 16, 2018 11 minut temu, Tyś(ka) napisał: A dogomaniacka Pomadka? Czy za duża? ;)https://www.olx.pl/oferta/pomadka-oryginalna-lagodna-pogodna-srednia-sunia-adopcja-CID103-IDs887w.html#bcc64ef2e0https://www.olx.pl/oferta/laciata-pomadka-w-pogoni-za-swoim-domkiem-CID103-IDt1rHF.html#bcc64ef2e0 Ogłaszam jeszcze takiego psiaczka, Zizu. Niby szorściak, ale może?https://www.olx.pl/oferta/slodki-jack-russell-terrier-prawdziwy-lamacz-serc-CID103-IDu4KJt.html Prześlę Ci zaraz nr tel Quote
rita60 Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Poker ogłaszam Pysię na Terierkowie, ale pewnie cisza ? :[ Quote
Tyśka) Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Psia Bezdomność spod Wrocławia udostępniła Pysie. Quote
MALWA Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Dnia 16.05.2018 o 20:25, kiyoshi napisał: my mamy w sąsiednim przytulisku takiego trochę podobnego pieska...co prawda nie z dogo, więc nie wiem czy się będzie liczył... A może Pani zwróciłaby uwagę na Gwiazdeczkę, która jest u kikou : 1 Quote
MALWA Posted May 23, 2018 Posted May 23, 2018 Dnia 16.05.2018 o 20:25, kiyoshi napisał: my mamy w sąsiednim przytulisku takiego trochę podobnego pieska...co prawda nie z dogo, więc nie wiem czy się będzie liczył... A może Pani zwróciłaby uwagę na Gwiazdeczkę, która jest u kikou : Quote
Poker Posted May 23, 2018 Author Posted May 23, 2018 4 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Poker, co u Was? :( REMONT, REMONT , REMONT. Ledwie żyję. Nie miałam netu przez 3 dni. Najgorsze jeszcze przed nami. Psy są zdezorientowane i zmartwione pakowaniem i przenoszeniem rzeczy. Dziś zadzwonił z Prudnika chętny pan na Pysię . Brzmi sensownie. Mieszka z narzeczoną w mieszkaniu na parterze domu z wyjściem na ogrodzone podwórko. Pani jest na rencie, mimo że młoda. W większości przebywa w domu. Pan stwierdził ,że na 100 % chcą Pysię. Spytałam dlaczego się decydują na starszego psa i usłyszałam ,że chcą już wychowanego psa ,a Pysia im się bardzo podoba i starsze psy też mają prawo do miłości. Szukam więc osoby do wizyty PA w Prudniku. Do Opola jest ok. 60 km ,a do Nysy ok.30 km Zaproponowałam państwu wycieczkę do Wrocławia, po wizycie PA, żeby zapoznali się z Pysią. Wolę,żeby ją wcześniej zobaczyli ,a nie rozczarowali się i zwrócili. Pyśka poszła dziś na kontrolowany spacer poza posesję.Celowo wypuściłam ją n sioo przy otwartej bramie wjazdowej. Natychmiast wyczuła pismo nosem i sobie poszła spokojnym krokiem chodnikiem wzdłuż trawnika. Po ok. 20 metrach doszłam do niej, wzięłam za obróżkę i wróciłyśmy do domu. Mimo ,że jest u nas prawie 4 miesiące , to poszłaby sobie jak nic. Jak sie wprowadza nr czipa do bazy Safe animals? może ktoś pomóc? Zapłacę. 1 1 Quote
Tyśka) Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Nie znam niestety nikogo z Prudnika... :( Mogę jedynie zaoferować, że kogoś poszukam na FB, jak chcesz. Mogę wprowadzić chip do SAFE-ANIMAL. Quote
Poker Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 Tysiu, to poszukaj proszę. Co mam zrobić ,żebyś mogła wprowadzić czip do bazy ? Quote
Tyśka) Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 17 minut temu, Poker napisał: Tysiu, to poszukaj proszę. Co mam zrobić ,żebyś mogła wprowadzić czip do bazy ? Już napisałam, czekam na odpowiedź. Potrzebuję danych takich jak: imię, nazwisko, adres (z kodem pocztowym), nr telefonu, adres e-mail, pesel + dane psa: imię, znaki szczególne, nr chipa, data urodzenia. Koszt rejestracji to 39,- mogę opłacić, a potem po prostu zwrócisz (przepraszam, nie stać mnie, aby zafundować :( ) Quote
rita60 Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Ludzie brzmią sympatycznie,oby to był domek dla małej,trzymam kciuki :] Quote
Tyśka) Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 5 minut temu, rita60 napisał: Poker szukać osoby z Prudnika na fejsie ? Myślę, że Poker się nie obrazi... ja napisałam na grupie wizytowej... ale na razie cisza. Quote
Poker Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Już napisałam, czekam na odpowiedź. Potrzebuję danych takich jak: imię, nazwisko, adres (z kodem pocztowym), nr telefonu, adres e-mail, pesel + dane psa: imię, znaki szczególne, nr chipa, data urodzenia. Koszt rejestracji to 39,- mogę opłacić, a potem po prostu zwrócisz (przepraszam, nie stać mnie, aby zafundować :( ) Podać swoje dane? Tysiu , t jasne ,że ja opłacę.Nie masz co przepraszać. 16 minut temu, rita60 napisał: Ludzie brzmią sympatycznie,oby to był domek dla małej,trzymam kciuki :] Na to wygląda. 9 minut temu, rita60 napisał: Poker szukać osoby z Prudnika na fejsie ? Pewnie, bardzo proszę. 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Myślę, że Poker się nie obrazi... ja napisałam na grupie wizytowej... ale na razie cisza. Jasne,że się nie obrażę. Quote
Tyśka) Posted May 24, 2018 Posted May 24, 2018 Tak, Poker - proszę podaj mi swoje dane i nr chipa, bez tego nie zarejestruję w bazie :) Quote
Poker Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 Wysłałam dane na PW. Tysiu, podaj nr konta, przeleję za czip. Quote
Poker Posted May 24, 2018 Author Posted May 24, 2018 Mam osobę do wizyty. Pani Agnieszka, która adoptowała od nas Dunię zgodziła się pojechać na wizytę,a mieszka w Nysie.Kochana kobieta. Jutro zadzwonię do chętnych i upewnię się czy nadal chcą Pysię. Będę też ich namawiać na przyjazd do Wrocławia ,żeby zapoznali się z sunią. Quote
Tyśka) Posted May 25, 2018 Posted May 25, 2018 16 godzin temu, Poker napisał: Wysłałam dane na PW. Tysiu, podaj nr konta, przeleję za czip. To dzisiaj po zajęciach siądę i zarejestruję sunię, podeślę Ci też nr konta. 10 godzin temu, Poker napisał: Mam osobę do wizyty. Pani Agnieszka, która adoptowała od nas Dunię zgodziła się pojechać na wizytę,a mieszka w Nysie.Kochana kobieta. Rewelacyjnie :) Trzymam kciuki! Quote
Poker Posted May 25, 2018 Author Posted May 25, 2018 Dzwoniłam do pana 2 razy , ale nie odbiera.Może jest w pracy. Quote
Recommended Posts