Jump to content
Dogomania

Misio odszedł[*]:( ....W DS:).Misio,malutki psiaczek przez kilka lat bezdomny,teraz ma tylko Was.Pomózmy odzyskac Misiowi zdrowie i wiare w ludzi.

Recommended Posts

Posted
9 godzin temu, terra napisał:

A może ktoś ze Szczebrzeszyna otworzy swój dom i serce dla Misia.

Jak będą nowe zdjęcia, ogłoszę psiaczka

Terro, jak by to było pięknie... happy.gif Ale Dora karmiła Misia ponad trzy lata chyba i biedak był cały czas na ulicy... 

Może ludzie ze Szczebrzeszyna, którzy Misia lubili i chcieli mu pomóc, to albo już mają zwierzaki albo z wielu powodów nie mogą ich mieć. Ale kto wie?... Wszystko jest możliwe...

Dobrej soboty dla wszystkich Przyjaciół Misia. happy.gif

Posted

27b90f8d7ba6d973gen.jpg

8e39d36fdaba6d15gen.jpg

ec0a1aab1da846e0gen.jpg

a4ee3e8488fd3332gen.jpg

W domu Misio był tylko na czas fotek. Dobrze się w nim czuje, nie boi się, ale chętnie po sesji wyszedł na ogród, łazikowanie to jest to co lubi:)  W domu wszystko go ciekawiło. Na koty dziwnie popatrywał, więc nie sprawdzałam bezpośredniej reakcji.

• Like 2
Posted

Bardzo fotogeniczny jest. Wygląda identycznie jak mój najpierwszy pies - Atos <*>. Tak samo ma też łapki  i kręgosłup wygięty. Czy Misio dobrze chodzi? Nie ma początków dysplazji?

Posted

Misio nareszcie nie musi wszystkiego szukać na własną łapę. Może jeszcze nie przyzwyczaił się do tego, brakuje mu "zajęcia" i dlatego jest niepewny. Szybko minie.

Posted
4 minuty temu, terra napisał:

Dzisiaj wieczorkiem siądę do ogłoszeń.

Namiary dać na Murkę czy Dorę?

Mozesz podć namiary na mnie i na Murkę

i  tak musze mieć kontakt z potencjalnym DS

Posted
22 godziny temu, Madie napisał:

Bardzo fotogeniczny jest. Wygląda identycznie jak mój najpierwszy pies - Atos <*>. Tak samo ma też łapki  i kręgosłup wygięty. Czy Misio dobrze chodzi? Nie ma początków dysplazji?

Nie zauważyłam, żeby miał jakiekolwiek problemy z chodzeniem. Jest raczej dziarski, zasuwa na smyczy, na budkę nawet wskakuje ostatnio.

On taki skulony na tych fotkach na zewnątrz, bo mu przerwałam zwiedzanie terenu. Wyprowadziłam z boksu to się nastawił na łazikowanie, a tu mu każą stać i w aparat patrzeć:)

• Like 1