Jump to content
Dogomania

Misio odszedł[*]:( ....W DS:).Misio,malutki psiaczek przez kilka lat bezdomny,teraz ma tylko Was.Pomózmy odzyskac Misiowi zdrowie i wiare w ludzi.

Recommended Posts

Posted

Niestety nie mam nikogo do wizyty pa:(

wczoraj napisałam do mari,ale ona pewnie nie może zrobic wizyty

chcialam zadzwonic do wrocławskiego TOZ-u,moze maja tam kogos z wolontariuszy,ale nie znalazlam do nich numeru tel

dzisiaj musze zadzwonic do pani i nie wiem co jej powiem:(

Posted

Poczekaj jeszcze, poprosiłam o dołączenie do grupy wizyt pa i po a. na fb, jak mnie zaakceptują, poszukam kogoś do wizyty.

Posted

Można też zaryzykować i zrobić PA przy okazji dowiezienia Misia do potencjalnego domu. Tylko musiałby go dowozić ktoś od nas, doświadczony. No i koszta konkretne z tego tytułu by były. 

• Like 1
Posted

Z fb do wizyty zgłosiła się Pani Patrycja. Sama mieszka kawałek... ale powiedziała, że pojedzie. Podałam namiary do Dory, aby dograć szczegóły wizyty.

• Like 3
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Z fb do wizyty zgłosiła się Pani Patrycja. Sama mieszka kawałek... ale powiedziała, że pojedzie. Podałam namiary do Dory, aby dograć szczegóły wizyty.

To swietnie. Dziękujemy Tysiu. :)

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Brawo TY ! :)

Posted
20 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Żadna w tym moja zasługa tylko Pani Patrycji :) Mam nadzieję, że zadzwoni do Dory.

Bardzo dziekuje:)

Pani Patrycja zrobi wizyte,dzisiaj dzwoniła

• Like 2
Posted
29 minut temu, DORA1020 napisał:

Wizyta w niedzielę

właśnie miałam pytać , czy coś wiadomo o wizycie :)

To zaciskam kciuki.