Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 282
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TAK aktualny

na razie mam jedną osobę chętną na sto 100% na nią, ale mieszka w Wągrowcu.. to ok 60 km od Poznania.....
WIAM, zę mała będzie tam miała RAJ, ale trzeba to wszystko jeszcze sprawdzić... MAMY KOGOŚ W TAMTYCH OKOLICACH???

Posted

Asior napisał(a):
TAK aktualny

na razie mam jedną osobę chętną na sto 100% na nią, ale mieszka w Wągrowcu.. to ok 60 km od Poznania.....
WIAM, zę mała będzie tam miała RAJ, ale trzeba to wszystko jeszcze sprawdzić... MAMY KOGOŚ W TAMTYCH OKOLICACH???

wiadomośc super :multi: tylko ja w tym względzie nie jestem wstanie nic pomóc :shake:

Posted

Anettko, bardzo bardzo dziękuje, bo ja już nie wyrabiam....
Do tego dobija mnie sytuacja w krakowie...
jak kogoś prosisz o pomoc to zawsze udają ze nie słyszy się...
Potrzebuje na cito przewieść szczeniaka ze schroniska do hotelu w lednicy to kuźwa nikt nie moze podwieść..... Jak już znalazłam kogoś kto podwiezie, to teraz nie ma chętnego, zeby wziął na siebie psiaka, a ja nie dam rady być codziennie w schronisku bo moje dziecko niedługo mnie nie będzie poznawać.. A ja mam dość wysłuchiwania od swojego tż, ze mnie całymi dniami w domu nie ma i tylko psy są dla mnie najważniejsze....
ehhhh mam poprostu doła ..... :shake: idę "se"

Posted

pare osób chodzi.. No ale nawet te nie chodzące mogły by zaoferować chęć podwózki.. to nie :(
ehhhh poprostu tak jest zawsze.... jak to moja babcia mawiała:
zamiast pomocy wybij se człowieku oczy :shake:

Posted

Gonia, to świetnie.. W takim razie ważna sprawa.....
Facet chce od naszego TOZ-u wziąć jeszcze dwa konie....
ma ponoć olbrzymi teren (ponad 5 tys metrów), ale na razie jest w trakcie ogradzania go.. ma w przyszłym tyg zacząć i twierdzi,że ok tygodnia mu to zejdzie....
Facet chce jeszcze adoptować sukcesywnie kozy, osiołki i takie tam...
Sprawdz jakie ma warunki, zeby trzymać konie ( chce żeby miały drzwi na zawiasach, zę niby mają sobie wchodzić i wychodzić kiedy będą chciały.... FACET bardzo bardzo konkretny, bardzo z uczuciem mówił o zwierzakach... a o ludziach robiących im krzywde powiedział co by im robił :evil_lol:...
No ale to tylko telefon, trzeba na żywo to zobaczyć...
Jedyny minus malusi jest taki, ze ma sukę swoją roczną bernardynkę i chce ją raz dopuścić :roll:, potem sam mówił mi zanim zaczełam ten temat, ze chce ją wysterylizować...
Nie chciałam już wdawac sie w jakieś szczegóły z nim naszego podejścia do sterylizacji.. Napewno facet nie jest jakimś rozmnarzaczem bo jak mówił, jego poprzedni pies, też bernardyn, któremu musiał skrócić cierpienia w lutym tego roku, miał ponad 11 lat i był "dziewicą męską" :evil_lol:
Więc moim zdaniem nie ma co się tego czepiać, bo i tak wie, zę Mała Mi jest ciachnięta więc nie ma mowy o czymkolwiek.....

Koniecznie sprawdz go więc pod kontem tej adpcji koni....
Facet wie, ze Mała Mi się robi agresywna przy jedzeniu, twierdzi, zę jego poprzedni pies też nie pozwalał sobie na grzebanie w jego okolicach jak jadł...

Ja jutro z rana do niego pisze, zeby podał mi swój adres, i dam Ci znać.. :)
BARDZO BARDZO BARDZO dziękuje w imieniu moim i TOZ-u Krakowskiego :loveu:

Posted

Dzwoniłam do tego pana dziś, nagrałam się i nie oddzwonił.... W związku z powyższym, przełożyłam moją wizytę w tamtych rejonach na środę. Mam nadzieję, że pan jutro do mnie oddzwoni, bo po środzie będę niedyspozycyjna...

Posted

Gonia, czasem Pan nie odczytuje wiadomosci ( w tym nieodebranych połączeń) na bierząco... On tam ma bardzo zły zasięg, i dlatego nie nosi tel przy sobie..... NAPEWNO jutro się odezwie, bo wczoraj wieczorkiem jeszcze mi wszystko potwierdzał... Zresztą rano do niego tyrknę....