Asior Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Oto Mała Mi ( oczywiście znów świetne imię :evil_lol:) We wrzesniu była adoptowana przez jakiegoś faceta i teraz ją zwrócił bo nie ma czasu się nią zajmować... Chyba cały czas siedziała na polu, w kojcu, bo sierść miała straszną, sklejkoną no i pod tą kupą futra to szkielet.... Teraz mimo prawie miesięcznego już pobytu w schronie, wygląda jak kościotrup( znaczy z zewnątrz tego nie widać, ale jak się dotknie to każdą kosteczkę można jej policzyć....) Mała Mi, jest przekochaną suńką.. łagodną, spokojną i spragnioną kontaktu z człowiekiem.. łagodna do dzieci, wrecz sie do nich łasi ( sprawdziłam) Poprostu psi ideał... tylko czemu ona jest w schronisku :shake: skoro jest taka wspaniała??? :mad::mad::mad: mam jedną Panią, mocno nią zainteresowaną, ale musi przekonać rodzinę, dlatego żeby nie zamykać jej szans na domek zakładam jej wątek... Mam nadzieje, ze dostrzeze ją ktoś i pokocha...... bo jest piękna...... Quote
Asior Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 http://miasta.gazeta.pl/lodz/1,35136,6388185,Pijany_kierowca_ciagnal_psa_za_samochodem.html tamten coś się nie otwiera... ten trzeba skopiowac i wkleić do przeglądarki... Quote
Asior Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 Frotka, a co z kontrolą u Ropucha?? Byłaś moze?? Quote
ANETTTA Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 mała MI ma jakies ogłoszenia ........... puscie liki co i gdzie trzeba by sie tym zając ogłośc sunie i niech sio do domu spada ................... Quote
Asior Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 nie ma żadnych ogłoszeń...:shake: allegro jej zrobię sama Quote
silke Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 No to mocno trzymam kciuki za sunię i za panią, która chce ją adoptować. Quote
Paulina_mickey Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Ja też mocno trzymam kciuki:kciuki: Na wszelki wypadek wrzuciłam ją też na nasza klasę. Quote
Paulina_mickey Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Asior napisał(a):Bardzo dziękuje Paulinko :* Mogę jej też ogłoszenia zrobić jeśli trzeba ;) Quote
Asior Posted March 16, 2009 Author Posted March 16, 2009 bardzo bym prosiła, bo jedynie allegro jej mogę zrobić... Quote
Paulina_mickey Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dział ogłoszeń serwisu BONO POLSKA. Ogłoszenia, kupię, sprzedam, oddam, zaopiekuję się Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca Zwrócona po pół roku w okropnym stanie... :: (S002172) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Ogłoszenia Sprzedam - Zwrócona po pół roku w okropnym stanie... Zwrócona po pół roku w okropnym stanie... Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy Zwrócona po pół roku w okropnym stanie..., Kraków, Społeczność, zwierzaki, Kraków Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Quote
zuzlikowa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Piękna sunieczka! Pośledzę ją trochę! Na razie!:loveu: Quote
stokrotka Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 [quote name='camara']o matko, jakie cudo :crazyeye: wow,wow,wow Quote
Lilmo Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Przepiękna sunia! Aż trudno uwierzyć, że takie cudo bez domu. Molosy już wiedzą czy powiadomić ? :cool3: Quote
AniaB Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Nie mam siły - jaka cudna!!:loveu: Ile mycha ma lat? Wygląda na młodziaka.. Quote
Asior Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 ok 5 ... bidula straszna tęskni za ludziem :( Quote
Recommended Posts