mch Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 przyjaźń rusko-niemiecka , hihi tylko PONa mi do kpl brakuje :evil_lol: cała nasza brygada i tak dla porównania ,stan z konca października
14ruda Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ale fany micho:) Ayshe-beda sie sypac ratami.jeszcze mam 2 płyty do zgrania;) No to jedziemy: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt="">
14ruda Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Następna partia. Aicha i Dukat-hovek z nami sasiadujący. " class="ipsImage" alt=""> Tu akurat es Demonek,ale też ON-zabawa w szkoleniowej przerwie.Ciekawe gdzie była Aicha bo ona zawsze wszystkim zabiera kije;) " class="ipsImage" alt=""> Fajno jest!! " class="ipsImage" alt=""> Waruj zostań " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Równaj siad(zaraz musze zobaczyć co robi reszta może zara damy noge;) ) " class="ipsImage" alt=""> spadówa!moja dziura! " class="ipsImage" alt=""> Beztroska po szkoleniu " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Egzamin PT " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> No to jak obiecałam to zasypałam.:)
ada89 Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 super zdjęcia... fajno jest się szkolić jak jest ciepło... :loveu:
14ruda Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 raz było ciepło nie licząc września;).A tak to słoneczko i zimny wiatr.:) Ale było fajnie.Może nie jest to super szkolenie,bo dużo psów,ale za to socjal extra.Psy aspołeczne mogą w końcu wyjść do miasta.A zaraz zaczyna się nasępne,które już mamy za darmo,więc bedziemy sobie jeździc.Pznamy nowe pieski,spotkamy sie ze starymi znajomymi i przy okazji poćwiczymy w grupie. Ale musicie przyznać,że tereny mamy fajne-i tylko 10 min drogi autem z centrum miasta:)Do naszego lasu idziemy 15 minut.A mieszkamy w samym centrum,prawie na na starym rynku.Jeśli chodzi o tereny dla posiadaczy psów ZIELONA Góra jest idealna:)
ayshe Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ada89 napisał(a):super zdjęcia... fajno jest się szkolić jak jest ciepło... :loveu:i sucho:placz:
KOT I MYSZ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='mch']przyjaźń rusko-niemiecka , hihi tylko PONa mi do kpl brakuje :evil_lol: JAKI FAJNY MISIOO:cool3: :cool3: kilka dni cłeka nie ma na forum a tu takie okazy:roll: ile to to waży:cool3:
mch Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 toto ma 6 m-cy i tydzień i wazy mysle ok. 40 -45 kg.
KOT I MYSZ Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 mch napisał(a):toto ma 6 m-cy i tydzień i wazy mysle ok. 40 -45 kg. jesoooooo:crazyeye: eeeee ...a ile to to waży kiedy juz osiągnie pełną wagę:roll:
Agga Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Piękne zimowe zdjęcia. Niektóre zdjęcia są za duże. Max wielkość 500 x 500
14ruda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ale ma świetną maskę na pysiu.Piękny pies.Moja tez skonczy roczek za miesiąc i jest taka kruszynka:)Bo to dziewczynka.
lisica Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 14ruda napisał(a):Ale ma świetną maskę na pysiu.Piękny pies.Moja tez skonczy roczek za miesiąc i jest taka kruszynka:)Bo to dziewczynka. No to najlepszego:tort:
14ruda Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Ogary poszły w las.... " class="ipsImage" alt="">
lisica Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='14ruda']Ogary poszły w las.... " class="ipsImage" alt=""> :roflt::roflt::roflt:a jakie zorganizowane
mch Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 KOT I MYSZ napisał(a):jesoooooo:crazyeye: eeeee ...a ile to to waży kiedy juz osiągnie pełną wagę:roll: a róznie , 70 , 80 ,90 , mysle ze za jakis rok bede mogla podac która wersja u nas sie sprawdzila :evil_lol:
KOT I MYSZ Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 [quote name='Aga i Eto'] czy Eto łowi?????:evil_lol: :evil_lol:
Aga i Eto Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 starał się jak mógł chłopak :loveu: złowił jedynie kamień, ale dla niego to i tak super było :)
14ruda Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 A tu mój manutki szczeniaczek,najmniejszy owczarek na świecie-tak jej mówie pieszczotliwie a ona potem myśli ze jest taka manutka i wchodzi na kolana:) " class="ipsImage" alt=""> A tu ze swym funfelkiem Demonkiem-Motilkiem w rowie " class="ipsImage" alt=""> A tu sie ładnie uczymy " class="ipsImage" alt="">
Recommended Posts