Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
mch-zabowski ladnie ci sie rozrosl:p .no i ladnie go ustawilas.

dzieki :lol: ,rozrósł ? mam nadzieje w sensie ogólnej budowy ze sie uksztaltowal ? bo choc tu tego nie widac to chudszy juz byc nie moze ,tzn moze pewnie ,ale żebra i tak widac juz ostatnio wszystkie. a fotka moze byc ,bo nie byl ustawiany :evil_lol: ,bo wtedy cierpi i mu żal , trzeba bylo tylko 3 osób ,trzymacz , pstrykacz i ja przed źabą .

Posted

hmm Cekin w całym swoim wariactwie,nieprzewidywalności,ostrej zabawie z niektórymi psami po raz kolejny pokazał mi jaki to potrafi być delikatny:) otóż o 5 rano na spacerku w parku wypłoszył z trawy ptaszka.. ptaszek odfrunął na 2 metry a Cekin z anim:)powąchał,popatrzył... i tak chodził za tym ptaszkiem obserwując go:) i na zawołanie ładnie wracał...

żarłoczne piesy:D wczoraj jadły zawartość z kongów a dzisiaj surowe kostki cielęce:D:D

Posted

mch napisał(a):

Fiu fiu... jak się mu rozrosło. Kawał chłopa :loveu: A jeszcze niedawno to było takie maleńkie... Pamiętam pierwsze fotki Źaby na owczarku.pl... kuleczka :loveu:

Posted

oj mamuska nie jojcz:cool1: .pozorant robi sie bardziej.....hmmm.......stanowczy to dziewczynce trzeba troche wsparcia rodziny a nie ...-no nie poprawiaj tylko trzymaj bo jesc nie dostaniesz:diabloti:

Posted

Znaczy jak złapie to nie może poprawiać? Bo ja w kwestii tego, no chwytu to głupia jestem:oops:.
Mój gamoń jak złapie, nie rękaw ino zabawkę, poduchę, to nie poprawia ino trzyma jak durny, i szarpie do tyłu, ale na wiosenkę idzie na szkolonko

Posted

lapala i nie poprawiala ostatnio pozorant robi sie niemily i dlatego zaczela poprawiac.na palke nigdy nie reagowala.nie szyje tez.tylko troszku zjezdza,puszcza z lamacza i poprawia w tym samym miejscu spowrotem po migdalki.to nerwowe.za duzo emocji pt"dorwac pozoranta i odebrac mu MOJ rekaw":evil_lol:

Posted

zanim postawisz tyl naucz go ze zginasz tylna noge i nie wyprostowana stawiasz.chromol grzbiet,ustaw go na katowania.kucnij i pomiziaj pod mostkiem;)

Posted

hmmm jak zginam noge?tzn wiem,ze jego.. ale nie wiem o co chodzi;p bo my tak tylko czasem sie ustawimy.. bo ostatnio nie chcialstac... a kiedys stal i 2 min:P i na zdjeciu wcale go nie wciskam w podloge a lekko futra jego dotykam;p hehe

Posted

zan im postawisz noge zginasz ja najpierw .ale przez net ci tego nie wyjasnie:roll: :p .dobra.nie odstawiaj tak dalego nogi,postaw ja tak zeby srodstopie bylo prostopadle do podloza a ta od siebie podbiez tak zeby uzyskac jak najlepsza linie grzbietu.a zreszta...zamiast sie produkowac-powinnam od razu polecic na jacentusie[artykuly/forum] gdzies bylo jak fotki onkom robic.:razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...