Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to ja was zarzuce dzis fotkami mojego zwierzyńca

misio od wczoraj ma juz 7 m-cy i uparcie od kilku dni podnosi noge do sikania

Posted

mch napisał(a):
misio od wczoraj ma juz 7 m-cy i uparcie od kilku dni podnosi noge do sikania

taa mój też tak zaczął i do tej pory osikuje sobie przednie kończyny, albo kończy się na sikaniu na 4 łapach, bo ileż można tak stać... równowage na trzech jest trudno złapać, ale jak sie na pancie rzuca to dwie łapy nie robią problemu... :mad:

Posted

Troszku fotek
Wyczesywanie futra, po raz kolejny w ciągu dnia, a i tak znaczy teren, w sensie że biega a za nim unosi się niekoniecznie gołębi puch:cool3:

No co ładny jestem?

Posted

oj ladny ladny Hamraty jest:D i ajka rzeke macie czysta:D a ckein dzisiaj plywal w naszej gliwickiej klodnicy:D
jedziemy juuuz?

taki sciek wplywa do klodnicy;/ ckeinowi woda smakwoala.. a ja musialam przejsc po tym czyms;/ hmm po takim czyms to ja chodizlam.. ale 5 cm nad ziemia;/ a nie duzo duzo nad woda;/

a tu nasza klodnica;/

i jakis taki biegajacy cekin;p

Posted

marmara_19 napisał(a):
a ja widze duze podobienstwo Spajdera do Cekina.. glownie chodzi mi o podobne umaszczenie.. :D:D

no właśnie... też to zauważyłam, może jakaś rodzinka?

Posted

:shake: chyba jednak nie bo nic nie wiem o rodzicach Spajdera,:oops: kupiłm go od jakiejś rodzinki na giełdzie w Szczecinie nie mogłam się oprzeć gdy go zobaczyłam musiał być mój zakochałam się w nim gdy tylko go zobaczyłam i nie chciałam wyjść bez niego z tego co pamiętam to jego mama mieszka w Trzebieży

Posted

Witam,
to ja pokażę mojego długokłaczastego Borysa

Dzisiaj kończy równo rok. Zdjęcia kiepskie bo z telefonu ale moje dziecię ma w tym roku Komunię więc aparat będziem mieli już niedługo.:-D

Posted

ender_a napisał(a):
Zdjęcia kiepskie bo z telefonu ale moje dziecię ma w tym roku Komunię więc aparat będziem mieli już niedługo.:-D

A ja nie mam dziecka to skad mam miec aparat?? :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...