ayshe Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 http://www.jacentus.com/jacentus_serwis/f_artykuly/n97.html
marmara_19 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 heh dzieki: mi glownie chodiz nie o dobra postawe a o to zbey stal tak dlugo jak ja chce:Dbo ostatnio na dworze sam sei zwalnial po chwili do pilki ;/ wiec tutaj raczej trzeba pocwiczyc stanie tak jak go ustawie na tak dlugo jak chce:Di wlansie wtedy jak moge odejsc od niego wiecej widze;p bo jak zdjecie bylo robione to stalam za nim ciagle i nie widzialam w sumie jak stoi.... wiec takei zdjatka i niby psotawa jest do pociwczenia cierpliwosci i jego i mojej;p
Nanami Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Od ustawiającego i od psa :lol: Biedny Cekinek, molestujesz go ciągle :evil_lol:
marmara_19 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 nie ciagle;p ale pare dni temu chcialam zrobic mu takie zdjecie jak mniej wiecej sobie tak stoi.. i co??ide do panci bo pancia ma pilke;/ a kiedys stal.. ale zluzowalam mu nawet z tym,ze jak rzucam pilke to on odrazu po nia biegl;/ a wczesneij byla komenda pozwalajaca na biegniecie do pilki i zwalniajaca z jakiejs innej komendy;p hehehe sie opuscilam;p i mieszam pieskowi w glowie;p ale przynajmniej znowu mamy co robic hehe:D
paloma_negra Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 To moja 4 msc sunia długowłosa - Negra :)
paloma_negra Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Buziaki od Negry :** Dziękujemy za powitanie ;)
lisica Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Co robi Hamraty na spacerku?Najpierw siada w kałuży Potem świński galop Ale nie ma to jak Odra A potem była kłoda, co ja oszczekał najpierw, ale pańcia gamoń fot nie zrobiła Ale na naukę skakania, tak, oczywiście ot tak skakać to po co najlepiej za patykiem No i czego oni odemnie chcą A coś takiego rośnie zimą nad Odrą
saJo Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tak przypadkiem na forum belgowym wpadlam na zdjecia lowcarkow podczas pracy w ogrodzie sie komus lapy potentegowaly :lol: Na koniec najleprza kolezanka Gnojka, dopasowana do niego gabarytowo jak...:diabloti: Flip i Flap :evil_lol:
mch Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 dzis moje futra mialy okazję poznac pierwszy raz w zyciu takiego malego ludzia ,dzięki rozsądkowi mamy ludzika psy mogły bez niepotrzebnej nerwówki spokojnie podjesc ,powąchac nózki , rączki , pieluszkę , mialy ochote i na male lizaki po nosie ale na to nie pozwolilismy ,choc klarcia chyba tam skradla jednego buziaka . ludzik usmiechal sie do psów szeroko . byly i paluchy w oku i w uchu . kiedy przystąpilismy do uwiecznienia ludzik był akurat w fazie b.głosnego cieszenia sie z zycia , na co źaba zrejterował , wolal byc 2m z boku źaba ucieka
paloma_negra Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 Lisico twój DONeczek cudowny! (chyba się z namy z owczarek.pl, ja tam mam nick violet ;) ) Mch - rozkoszny owczaruń :lol:, a jak pozuje heh
lisica Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 [quote name='paloma_negra']Lisico twój DONeczek cudowny! (chyba się z namy z owczarek.pl, ja tam mam nick violet ;) ) Pewnie że z owczarka, po piesku poznałam, bo na filmiku z drzewem, jak walkę toczył, to całą rodzinką ryczeliśmy ze śmiechu
marmara_19 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 ufff, po spacerku:D pierwszy raz od dawien dawna Cekin jest odrobine zmeczony naprawde:D Alfa tez bo "kicala" za nim slicznie:D narazie tyle bo spadam na zakupy.. pozniej wstawie wiecej :D
saJo Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Łoooooo, ale macie duzo sniegu. Jak fajnie wiedziec, ze chociaz raz inni maja gorsza zime niz ja :multi:
marmara_19 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 gorsza zime? mi sie podoba:D:Dmzoe spasc jeszcze wiecej sniegu i wiekszy mrozik moze byc:D:D:D ale podobno za pare dni to zniknie;(a szkoda bo psy w sniegu bardziej moga sie wyszalec...
saJo Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Nie nawidze sniegu :angryy: Chyba, ze ktos mi zafundowalby hale do treningow, ewentualnie podgrzewana trawe na placu, wtedy moga byc 3 metrowe zaspy.
ayshe Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 saJo napisał(a):Nie nawidze sniegu :angryy: Chyba, ze ktos mi zafundowalby hale do treningow, ewentualnie podgrzewana trawe na placu, wtedy moga byc 3 metrowe zaspy.na hali kurna tez zimno:placz: .i witaj w klubie saJo :evil_lol: .ja tez mam serdecznie dosc tego sniegu bo nie mam ochoty przymarzac prowadzac zajecia.:shake:
saJo Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 ayshe napisał(a):na hali kurna tez zimno:placz: Zimno moze byc, w zimno da sie trenowac, a na sniegu juz nie bardzo, a przynajmniej nie jest to w pelni bezpieczne. W zeszlym roku przy -30 poszlam do pozoranta to biegalam w ocieplanych spodniach, a na gorze tylko bluza, czapka, szalik rekawiczki i bylam cala mokra :cool3: Uroki posiadania nadpobudliwego mali :cool3: ' PS. bosh, ale smierdze gnijacym indykiem :roll:
ayshe Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 no my mamy zajecia caly rok.takze tenteges przy -30.aaaa najfajowsze jest szukanie za psem czlowieka "zaginionego"w zaspach po pas:evil_lol:
Szira/Gosia Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Idziemy pobiegać:multi: czekam na swojego kumpla:razz: Czekam i mamusia mi zdjęcia pstryka:evil_lol: No i zaczyna się zabawa:multi: No i odpoczywam sobie:lol:
slaweknowicki Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Witam Piszę tego posta z nadzieją , że ktoś rozpozna przedstawionego na zdjęciu psa.Nazir (takzostał nazwany przez tymczasowych właścicili) jest mieszańcem ,najprawdopodobniej goldena. Znaleziony został ok 2-3 miesięcy temy w okolicach Olsztyna .Osoba , która zlitowała się nad błąkającym się , chorym psem zawiozła go do polikliniki weterynaryjnej w Olsztynie .Pies może mieć 5 może 6 lat . Nazir z pewnością nie był "bezdomny" od zawsze , przypuszczam , że dawny właściciel interesował się nim gdyż pies w lewej tylnej łapie wstawioną miał metalową płytkę ortopedyczną , co wskazuje na jakiś poważny uraz w przeszłości .W tej chwili pies jest w Olsztynie , pod opieką studentów weterynarii , przeszedł niedawno dość skąplikowaną operację usunięcia płyty.Mimo przejść pies ma się dobrze a jego charakter określiłbym jako idealny .Jeśli ktoś z bywalców tego forum poznaje Nazira i wie do kogo należał ,bardzo proszę o kontakt gg 5566214 lub maila [email protected]
Recommended Posts