Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']Super wynik, jak juz jest 19 kg to dobrze, jeszcze ze 2-3 kg i Saifik bedzie biegal jak sarenka. Czyli z opisu Emki wynika, ze zbedne kg z Saifika przeszly na Emke :D

Luna, przydaloby sie nam wazyc 50 kg jak Emka, co nie ;-)[/QUOTE]

niom :-P, Saifik nóżki będzie miała jak sarenka - tyż owłosione :diabloti:

[B]Ulka[/B], ja ważyłam kiedyś 56-58 kg - jeszcze po studiach :cool3:. A wiesz, że jak schudłam do 54 - to jakoś tak chudo wyglądałam :roll:. Bluzeczki nosiłam malutkie, spódnice też, ale spodnie ni cholery - tylko 38 :roll:. No jeansy jakoś wpychałam :eviltong:. Chociaż moja siostra waży malutko - jakieś 44-45 kg i obraża się, jak ktoś mówi, że jest chuda:diabloti:. Zawsze argumentuje " ciekawe, co by było, jakbym komuś powiedziała, że jest gruby :roll:".
[B]Ulka[/B], Tak sobie myślę, ze jak byłyśmy szczupłe, to może szybciej pójdzie, niż ktoś kto jest pączusiem od urodzenia. hę?

Posted

Nom, ja tez kiedys bylam szczupla, max 60 kg wazylam, ale teraz mam rozwalona tarczyce i zadne leki mi nie pomagaja :( No i niestety nie jestem juz taka jak kiedys. A EmkaEmilka to pamietam taka szczuplutka byla jak przy nas stanela, pamietasz?

Posted

eee, ja pamiętam kolegów Emki :eviltong:. I że jechali wszyscy po zakazie skręcowywania :mad: Żartuję oczywiście ;), pamiętam dziewczątko :p, znaczy EmkęEmilkę :razz:.

Posted

Ogrooomnie sie ciesze ze jestescie,juz sie martwilam o Was,Co do tajemnicy schudniecia Sajfiatka to kluczem do sukcesu jest karma PURINA LIGHT i dlugie spacery:) Sajfiatek lzejszy a ja pelniejsza hehe a wiecie co, gdy odbieralam Sajfiatka to wazylam tak 44kg a teraz 50 rowneale blondynka nadal jestem heeheh :eviltong:

Posted

Ja tez tych kolegow Emilki pamietam, fajne chopy byly, super sie trzymali razem z Emilka i tak swietnie godali. Uwielbiam slaska gware, mialam 3 lata szefa z Myslowic, jak co pedziol, to bylo :D

EmkoEmilko, to musisz teraz fajnie wygladac, jak masz kilka kg wiecej, nie jestes juz taka chudzienka. Czyli w przyrodzie nic nie ginie, Saifik kilka kg na minus, Emilka kilka kg na plus i jest rownowaga. Saifikowi sie na pewno lepiej spaceruje, gdy nie musi tyle dzwigac na kregoslupie.

Posted

Sajfik to Pan i Wladca -Przystojniaczek :loveu:

A co do kilogramow to poprostu tak sie zgadalismy ze on mi odda troche kg a ja wezme :) To sie nazywa interes ;)

Koledzy sa bardzo w porzadku,jeden raczej zwykle gada a drugi "godo"heheh

A co u Waszych psiakow?Jak zdrowko?Jak kondycja kilogramowa :razz:

Posted

U nas tzn. u Kostaryki waga tez stanela, nie bardzo jej sie chce chodzic na te upaly. Takze, 32 kg i ani drgnie. Za to na jesieni sie wezmiemy ostro za dlugie spacerowania i moze uda sie zejsc do 30 kg.

Jelena, to pieknie Jarus schudl :D Oby i Saifik tyle wazyl, w koncu to bracia nawet przez nas myleni, takie podobienstwo uderzajace :fadein:

Posted

[quote name='EmkaEmilka']Zerduszko napisalam wczesniej ze Sajfiatko juz schudl 3.5kg a teraz naszym drugim celem jest 1.5kg :) o to chodzi:eviltong:[/QUOTE]
Wiem, wiem :) Ale i tak bym go jeszcze odchudziła ;) Ile on ważył jak przyjechał do Ciebie? Coś koło 16? Ależ mam sklerozę.

Posted

Gdy odbieralam Sajfiatka wazyl 17kg teraz po schudnieciu z 23.5kg wazy 19.9,wiec Pani weterynarz powiedziala ze jak bedzie wazyl miedzy 17 a 18 to bedzie juz w porzadku :)

"Nie odrazu Krakow zbudowano" :)Na wszystko potrzeba czasu :)

Posted

[quote name='EmkaEmilka']Gdy odbieralam Sajfiatka wazyl 17kg teraz po schudnieciu z 23.5kg wazy 19.9,wiec Pani weterynarz powiedziala ze jak bedzie wazyl miedzy 17 a 18 to bedzie juz w porzadku :)

"Nie odrazu Krakow zbudowano" :)Na wszystko potrzeba czasu :)[/QUOTE]
To powodzenia :) Ciężko bywa, ale warto. Będziecie się sobą dłużej cieszyć :)

Ps. Ja bym go tak do max 15 wysmukliła :D

Posted

Nie dziekujemy,nie z braku kultury ale zeby niezapeszyc :lol:

Zerduszko a jak sie maja Twoje pieski?Chodzicie nadal do tego sympatycznego psiego fryzjera?Ja nie bo Sajfiatka sama obcinam :)

Posted

EmkoEmilko, prosimy o zdjecia, najlepiej takie :D
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/850/dscn3302.jpg/][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/6808/dscn3302.jpg[/IMG][/URL]