Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja sie też dołożę.
Strasznie mi jej żal.
Dokarmianie na ulicy jest mozliwe, robię to aby ja przekonać do siebie. Teraz byłam na tej ulicy, ale tak leje deszcz, ze jej nie widzialam, schowała sie pewnie gdzieś w krzaki.

Moze uda mi się ją złapać. ale co dalej?

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
kto pomoże suni?
Nie zostawiajmy tej biedulki na ulicy :placz:

To moze zacznijmy od zbierania deklaracji a pozniej bedziemy sie zastanawiac czy (jak) ja zlapac i gdzie szukac domu

Posted

Może trzeba rozesłać PW z prośbą - ostatnio się udało w ten sposób uzbierać pieniążki na hoteliki i domy tymczasowe dla 4 psów ze schroniska

Posted

mtf zalesie napisał(a):
jezeli wyadoptuje a zanosi sie na to psa za ktorego calosc place sama to doloze od konca kwietnia tez 50 zl.znam dt bradzo dobre za 300 zl mies./ w tym jedzenie /ale kolo warki.

:evil_lol: widzé mtf ze tez masz boom adopcyjny jak ja. jak moja Pereleczka pojedzie do domku za miesiác to tez dam 50zl, ale blagam o przypominajké na pw za miesiác, bo zgubié sié.

Posted

można pomyśleć...
Jej trzeba spokoju, serdecznosci, troski...Ona nigdy nie miała prawdziwego domu, nie mam pojecia, gdzie śpi i którego menela to sunia. Na pewno nie jest zaszczepiona p-ko wściekliźnie, nikt z nią nie był w lecznicy.
Trzeba ją też nauczyć bycia psem, a nie taka szmacianą kukielką na miękkich łapach, pełzającą brzuchem po ziemi :placz:

Posted

emilia2280 napisał(a):
:evil_lol: widzé mtf ze tez masz boom adopcyjny jak ja. jak moja Pereleczka pojedzie do domku za miesiác to tez dam 50zl, ale blagam o przypominajké na pw za miesiác, bo zgubié sié.

przeslę Ci przez sowę :diabloti:

A jak Wam tak dobrze idzie, to ja mam w dt już prawie 3 mies. Muszkę do wyadoptowania, kilka telefonów, zapytań, "zadzwonię później", "O, to za daleko" i znów cisza :shake:

Posted

Proszę o pomoc, kochani... :shake:

Jakaś dziwna sytuacja sie zrobiła: mam dt płatny, wrobiłam się sama na własne zyczenie w 2 sunie z Olkusza, za które nie dostałam grosza, od 7 stycznia, a teraz mam placić za dt Linki innemu domowi tymczasowemu :-( :-o
Sama nie opłacę 300 zł.
nie wiem, co robić.