malagos Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Ja sie też dołożę. Strasznie mi jej żal. Dokarmianie na ulicy jest mozliwe, robię to aby ja przekonać do siebie. Teraz byłam na tej ulicy, ale tak leje deszcz, ze jej nie widzialam, schowała sie pewnie gdzieś w krzaki. Moze uda mi się ją złapać. ale co dalej? Quote
Lionees Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zmysł napisał(a):a jak z ewentualnym transportem? Transport pewnie by się znalazł,tylko byle było ją gdzie zawieźć:sad: Quote
Maszaberla Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 malagos napisał(a):kto pomoże suni? Nie zostawiajmy tej biedulki na ulicy :placz: To moze zacznijmy od zbierania deklaracji a pozniej bedziemy sie zastanawiac czy (jak) ja zlapac i gdzie szukac domu Quote
fizia Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Może trzeba rozesłać PW z prośbą - ostatnio się udało w ten sposób uzbierać pieniążki na hoteliki i domy tymczasowe dla 4 psów ze schroniska Quote
Zmysł Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 na razie jedna szansa na DT nie wypaliła, ale będę szukał dalej Quote
malagos Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Dzięki. Podnoszę i szukamy nadal dt. Gdyby Mucha znalazła stały, to.... :cool1: Quote
jotpeg Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 boshe, jakie biedactwo!!! bede jej kibicowac. malagos, dobrze ze nie wytrzymalas i chcesz jej pomoc. Quote
Maszaberla Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 W razie czego ja jestem do dyspozycji, moze Zmysl zadziala skutecznie to zaczniemy zbierac deklaracje Quote
Zmysł Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 znam bardzo podobnego psiaka:shake: tym bardziej serce mi się kraje Quote
malagos Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 Ja zadeklruję pierwsza, 100 zł na poczatek i po 50 co miesiąc. Kto jeszcze? Quote
mtf zalesie Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 jezeli wyadoptuje a zanosi sie na to psa za ktorego calosc place sama to doloze od konca kwietnia tez 50 zl.znam dt bradzo dobre za 300 zl mies./ w tym jedzenie /ale kolo warki. Quote
emilia2280 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 mtf zalesie napisał(a):jezeli wyadoptuje a zanosi sie na to psa za ktorego calosc place sama to doloze od konca kwietnia tez 50 zl.znam dt bradzo dobre za 300 zl mies./ w tym jedzenie /ale kolo warki. :evil_lol: widzé mtf ze tez masz boom adopcyjny jak ja. jak moja Pereleczka pojedzie do domku za miesiác to tez dam 50zl, ale blagam o przypominajké na pw za miesiác, bo zgubié sié. Quote
malagos Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 można pomyśleć... Jej trzeba spokoju, serdecznosci, troski...Ona nigdy nie miała prawdziwego domu, nie mam pojecia, gdzie śpi i którego menela to sunia. Na pewno nie jest zaszczepiona p-ko wściekliźnie, nikt z nią nie był w lecznicy. Trzeba ją też nauczyć bycia psem, a nie taka szmacianą kukielką na miękkich łapach, pełzającą brzuchem po ziemi :placz: Quote
malagos Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 emilia2280 napisał(a)::evil_lol: widzé mtf ze tez masz boom adopcyjny jak ja. jak moja Pereleczka pojedzie do domku za miesiác to tez dam 50zl, ale blagam o przypominajké na pw za miesiác, bo zgubié sié. przeslę Ci przez sowę :diabloti: A jak Wam tak dobrze idzie, to ja mam w dt już prawie 3 mies. Muszkę do wyadoptowania, kilka telefonów, zapytań, "zadzwonię później", "O, to za daleko" i znów cisza :shake: Quote
malagos Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Czy ten dt koło Warki jest domowy, czy kojec? Kto jeszcze dorzuci grosik na małą sunię? :cool3: Quote
malagos Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Proszę o pomoc, kochani... :shake: Jakaś dziwna sytuacja sie zrobiła: mam dt płatny, wrobiłam się sama na własne zyczenie w 2 sunie z Olkusza, za które nie dostałam grosza, od 7 stycznia, a teraz mam placić za dt Linki innemu domowi tymczasowemu :-( :-o Sama nie opłacę 300 zł. nie wiem, co robić. Quote
Recommended Posts