xmartix Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 ja trochu mogę ;) ją poogłaszam jak te zdjęcia dasz i troszkę opisu i kontakt (chyba że jest na 1-szej) i gdzie się znajduje Quote
malagos Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Maszaberla napisał(a):Malagos musisz rozkrecic watek, nikt sie tu nie zjawia:shake::shake: Co jest w tej chwili z sunia? Dotarla moja wplata? Nie mow ze tylko ja wplacilam?:roll: rano sprawdzę, kto wpłacił. sunia sidzi w budzie w kojcu, wypuszczam ją by pobiegala po ogrodzie, dostaje 3 razy dziennie jedzonko, za kilka dni drugie odrobaczanie. To tyle. Ogłoszeń nie ma, zajeta jestem na razie ogłoszeniami Muchy, która stanowczo za długo sie zasiedziała u mnie jako tymczasowiczka. Najlepiej by sie problem rozwiazał, gdyby ona właśnie znalazła dom stały, wtedy zabieram sie za Linkę i za szukanie domu. Czy ktoś jej moze zrobić ogłoszenia? Jutro porobię jej zdjecia. Quote
kobix Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 najlepiej wstaw fotki na wątek to każdy pobierze i gdzieś wrzuci:razz: jak ona taka przytulaśna,tj.rozumiem adopcyjna ? opis zachowania,warunków do jakich powinna trafić,wady-jeśli czegoś nie toleruje -najlepiej jak sama stworzysz tekst do ogłoszeń Quote
malagos Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Ona nie umie jeszcze chodzić na smyczy :oops: Napisałam do sbd i jotki, podobno pisała do mnie pw, ale ja nieczego nie dostalam....Ma kogoś chętnego na małego ratlerczyka :cool3: Quote
bico Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 mtf zalesie napisał(a):wplace zaraz na sterylke,wyslijcie zdjecie do sbd-ona szuka kilkuletniej szuczki nie czarnej nie bialej nie jamnikowatej z krotkim wlosem malej dla znaomej w warszawie. Nie bardzo mogę się połapać - czy z tej opcji coś wypaliło?:roll: SBD się wypowiadała?:roll: Quote
bico Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 malagos napisał(a):Ona nie umie jeszcze chodzić na smyczy :oops: Napisałam do sbd i jotki, podobno pisała do mnie pw, ale ja nieczego nie dostalam....Ma kogoś chętnego na małego ratlerczyka :cool3: czyli odpowiedź nie doszła? suni nie chcą, wolą chłopaka?:roll: Quote
bico Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 malagos napisał(a):Jakoś zainteresowanie zmalało.... Ale u mnie moze pobyć kilka dni, co potem? Najwyzej wróci na ulicę... ona nie może wrócić na ulicę, bo tam po prostu nie przeżyje:-(:-( w najbliższych dniach na pewno wpłacę na podane konto parę groszy, nie będzie to wiele, bo ja już bankrutuję:oops::-(, a w dodatku czekam na wypłatę. Proszę podczepcie tan watek do innych uczęszczanych wątków, bo ja nie mogę tego zrobić, ostatnio bez przerwy tylko offuję to tu, to tam:oops: a musi się tu zejść więcej osób. Quote
MyrkurDagur Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Jestem Maszaberlo ;) Prześledziłam cały wątek... :-( Na ten moment mogę dorzucić tylko 10 zł do sterylki :placz: Ale postaram się za jakiś czas jeszcze coś dosłać... Biedne maleństwo... :shake: Dobrze, że jest już przynajmniej bezpieczna... Quote
malagos Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Odpowiedziała sbd, będzie miała Linkę na uwadze. Jotka sie nia razie nie odezwała, klikam na gg - nie ma takiej strony :shake: Linka boi sie samego widoku smyczy, ale pracujemy nad tym. Młode to to i mądrusie, nauczy sie. I juz nie wyglada jak zgiety patyk, boczki ma lśniące, oczy już wyleczone (miała ropny wyciek z obu, ale krople gentamycynowe pomogły, dziś rano już nie zakropliłam) ;) Quote
bico Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 malagos napisał(a):Szukamy domku, najlepiej stalego! malgos, podczep ten link do bardzo uczęszczanych wątków, bo za mało tu osób, sami rady nie damy:shake: proszę Cię, zrób to, bo ja już nie mogę:oops: cieszę się, że z oczami małej lepiej:lol: pisałam do Rodzice Maciusia:) i Murki, pytałam o hotel płatny, na razie nie mam odpowiedzi:shake: Quote
Maszaberla Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 MyrkurDagur napisał(a):Jestem Maszaberlo ;) Prześledziłam cały wątek... :-( Na ten moment mogę dorzucić tylko 10 zł do sterylki :placz: Ale postaram się za jakiś czas jeszcze coś dosłać... Biedne maleństwo... :shake: Dobrze, że jest już przynajmniej bezpieczna... Dziekuje:loveu: malo osob tu zaglada:shake: Quote
Maszaberla Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 bico napisał(a): Proszę podczepcie tan watek do innych uczęszczanych wątków, bo ja nie mogę tego zrobić, ostatnio bez przerwy tylko offuję to tu, to tam:oops: a musi się tu zejść więcej osób. Szybko dzialasz:loveu: Przydalby sie jakis bannerek Quote
malagos Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Dziekuję za wpłaty, listę umieszczam w 1. poście. Małej zrobiliśmy kilka zdjeć, wprawdzie na sniegu, ale taka właśnie zima u nas :p Quote
malagos Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Zdjecia i krótki tekscik do ogłoszeń zamiesciałam w poscie 3. na pierwszej stronie. Proszę, kto moze zrobuć ogłoszenia?... :oops: Quote
xmartix Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 zrobiłam allegro... tutaj link: zabrana z ulicy sunia ratlerka błaga o dom (594195141) - Aukcje internetowe Allegro ale.. dałam swój nr tel bo nie mogłam znaleźć na wątku. MALAGOS podaj mi nr tel to zmienię na allegro Quote
pati Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 zwolniło mi sie dzis miejsce wiec jesli mała nadal potzrebuje to może przyjechać. Quote
emilia2280 Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Zapodajcie ten watek Arce (ja bym to zrobila, ale zaraz zmykam)- miala super dom w wawie dla mojej malej Perly, ale Perla znalazla dom gdzie indziej. Quote
malagos Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Pati, gdzie mieszkasz? Czy mozna gdzieś w pobliżu Ciebie zrobić sterylizację? Czy przetrzymasz sunię po? napisalam do ARKI. Quote
idusiek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 u mnie w pracy dziewczyna ostatnio pytała czy nie mam nic w typie pinczerka albo cos podobnego - dam ci jutro kontakt na pw, bo tel zostawilam w pracy ok? Dziewczyna jest z Wawy, młoda, mieszka w 50 m2. Quote
Recommended Posts