Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
14 godzin temu, uxmal napisał:

Straszna kwota :(

a możne na zrzutce lub pomagajmy coś by się uzbierało?

Myślę,że by warto bo to zawsze coś wpadnie.

Posted
15 godzin temu, uxmal napisał:

Straszna kwota :(

a możne na zrzutce lub pomagajmy coś by się uzbierało?

niestety nie znam się na tym i nie wiem jakie warunki trzeba spełnić aby móc tam otworzyć zbiórkę. jesteśmy osobami prywatnymi a nie Fundacją więc nie bardzo chciałabym użyczać konto na większą skalę :( dlatego zapytałam czy ktoś chciałby przekazać ksiązki na bazarek - jakoś może się uda uzbierać. Nieustannie piekę też ciastka dla psiaków

Posted

Prześlij mi proszę Kasiu nr konta, to coś wpłacę. Ciasteczek nie kupię, bo muszę pilnować wagi Lerki, a książki niedawno mocno przetrzebiłam, chociaż....znowu mi się nie mieszczą, bo cały czas przybywa nowych do przeczytania. Może zbiórka na fb, to dobry pomysł? 

Zdrówka dla Misiaczka :) 

Posted
2 godziny temu, Paulina1993 napisał:

O matko jaka wyścigówka :)

To takie krotkie momenty, kiedy okazuje radosc. Normalnie sobie powoli drepce ale wystarczy np. zagadac zaczepnie i robi takie smieszne podskoki polaczone z wywijaniem ogona. 

Tutaj akurat przybylismy po rehabilitacji do parku, zjedlismy i stres z nas schodzil, wiec byly powody do hopsasania.

Posted

Spokojnej niedzieli misiaczku, pospaceruj sobie spokojnie, zapowiadają na dziś piękną pogodę - warto z niej skorzystać. Podobno za kilka dni ma się to zmienić na gorsze.

Posted

Kochany Tobis :)

Pamietam, ze moja Tosia tak szalala po lesie - biegi z przycupami, ale to bylo zaraz po tym jak do mnie teafila. Coz w schronie psy nie spaceruja po lesie.        U mnie to dopiero zaznala wolnosci :) 

Posted

Wczoraj misio byl na biezni wodnej! Jestem z niego taaaaka dumna bo choc mina mowila "helpunku" to pieknie cwiczyl.

Jak zobaczyl, ze p. Piotr podchodzi z recznikiem to skrecal do niego z mina "wyjmij pieska, wyjmij".

Po wytarciu i wyzymaniu futra byl tak szczesliwy i podekscytowany, ze zjadl od razu garsc kawalkow parowki, na ktore na biezni nawet nie chcial spojrzec. I latal potem maly wariat po pomieszczeniu otrzepujac sie z wody. Wszystko jest na filmikach, Kasia wrzuci jak bedzie miala chwile.

Transport powrotny sie nam skomplikowal, wiec zataszczylam misia do Parku Dolinka Sluzewiecka, gdzie Tobi zjadl i latal w lisciach caly szczesliwy.

Pekam z dumy, serio. To bylo dla niego na pewno mega wyzwanie i dal rade :)

IMAG7733-800x600.jpg

IMAG7751-600x800.jpg

• Like 2
Posted

Dzielny dreptuś z Misia chociaż minkę miał nietęgą. Czy mi się wydaje , czy Misio nabrał ciałka czy zarasta futerkiem na zimę?  :)

Posted
1 godzinę temu, Poker napisał:

Dzielny dreptuś z Misia chociaż minkę miał nietęgą. Czy mi się wydaje , czy Misio nabrał ciałka czy zarasta futerkiem na zimę?  :)

Zarasta futerkiem :) i to w expresowym tempie jak ostatnio :)