Jump to content
Dogomania

Gwiazdka zostaje w swoim DS ! Gwiazda zamieszkala w ŚWIERADOWIE ZDROJU ! Gwiazdka, mała, starsza Gwiazdeczka wyszla ze schronu ! Nadal zbieramy na jej utrzymanie !

Recommended Posts

Posted
Dnia 6.07.2018 o 21:53, elik napisał:

Kilka zdjęć Gwiazdeczki, coby było czym oczy pocieszyć :)

Sliczna panienka i faktycznie nieco zeszczuplała :)

imag7271.jpg.fd1e5fe7098d94745b12dbdd18c57639.jpg

Tu i Nelunia sie załapała :)

imag7274.jpg.b96a0dde17c4c5095e43f7fab3b84a23.jpg

imag7282.jpg.33f10cecdbb590b3e644f53dddfcfea0.jpg

imag7289.thumb.jpg.f9fb6667958c9df1ee2498eaf5d0faa6.jpg

imag7290.thumb.jpg.3f358a519dc78010b58c36ca3f726c7b.jpg

Ślicznota i już, a Bromba brzmi super

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Wow, Gwiazdka vel Bromba wygląda cudnie :) Dodam nowe zdjęcia do ogłoszenia:)

Koniecznie :) Takich ładnych zdjęć Gwiazdeczki jeszcze nie było.

Posted
2 minuty temu, Nesiowata napisał:

Dla mnie i tak pozostanie Lśniącym Aniołkiem, Gwiazdeczką...

I dla mnie :)

Posted
Dnia 8.07.2018 o 15:46, Elisabeta napisał:

Malwunia, dobrego odpoczynku. happy.gif 

Czekamy tu na Ciebie i też będziemy czuwać nad wątkiem naszej Bromby. happy.gif 

Dnia 8.07.2018 o 18:29, ewu napisał:

Miłych wakacji:)

Pieknie dziekuje !

Posted
Dnia 8.07.2018 o 18:28, ewu napisał:

Po uzyskaniu właściwej wagi łapki przestały być krzywe:)

Moze dlatego nie sa krzywrme, bo nie sa juz obciazane nadwaga ?

Posted
Dnia 8.07.2018 o 18:44, elik napisał:

6.07. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota .40,00 zł  od  MALWA  deklaracja na VI-VII.

Serdecznie dziękujemy

1596111544_kwiatki6.gif.8bc0ac57b6b8591612541a000ad9f32d.gif

Dobrego i spokojnego wypoczynku życzę :)

Dziekuje :)

Posted
19 godzin temu, anica napisał:

Miało być Gwiazdki!... teraz ,Brombyokok.gif   ... stresssa zajadam!... więc tak z 25 powinnam zjechaćyyyy.gif

Kikou to , piękny przykład do naśladowania!.. takie jest moje ,cichutkie marzenie! na emeryturze, poprowadzić taki domek , dla starszych chorych, niechcianych...

Malwo , udanego odpoczynku! papa.gif

Marzenie piekne, ale ile trzeba miec sily i energii, by cos takiego prowadzic i nie zwariowac....?

Posted
14 godzin temu, elik napisał:

A na dzisiaj mamy rachunek za pobyt Gwiazdeczki vel Bromby w hoteliku.

Gwiazdeczka w poz. 1.

1334030248_GwiazdkaNela.png.bd418cc09084e4e361a8078bb3bdeb53.png

Przelew

Gwiazd..png.014cb9771a829dead8e0cb10693f8883.png

Posted
13 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Wow, Gwiazdka vel Bromba wygląda cudnie :) Dodam nowe zdjęcia do ogłoszenia:)

Dodaj Tysiu, koniecznie!

Posted
12 godzin temu, mgog napisał:

Ślicznota i już, a Bromba brzmi super

Widze, ze wszystkim podoba sie to imie!

I Gwiazdka na nie reaguje , znaczy Bromba :)

Posted
3 godziny temu, MALWA napisał:

Marzenie piekne, ale ile trzeba miec sily i energii, by cos takiego prowadzic i nie zwariowac....?

To jest prawda!... mam jeszcze kilka lat, żeby sama , sobie odpowiedzieć, czy podołam?

Posted
23 godziny temu, anica napisał:

Miało być Gwiazdki!... teraz ,Brombyokok.gif   ... stresssa zajadam!... więc tak z 25 powinnam zjechaćyyyy.gif

Kikou to , piękny przykład do naśladowania!.. takie jest moje ,cichutkie marzenie! na emeryturze, poprowadzić taki domek , dla starszych chorych, niechcianych...

Malwo , udanego odpoczynku! papa.gif

Podobno kochanego ciałka nigdy za wiele :)

3 godziny temu, MALWA napisał:

Siły, energię, ale i odpowiednie lokum. Mieszkanie w bloku kompletnie się do tego nie nadaje.

Posted
12 minut temu, elik napisał:

Podobno kochanego ciałka nigdy za wiele :)

Siły, energię, ale i odpowiednie lokum. Mieszkanie w bloku kompletnie się do tego nie nadaje.

Tak , Eluniu musi być domek!  tak sobie marzymy z kolegą o bliźniaczku np.... pary dwie ,na emeryturce, wspólne jesienne dni... wspólna jesień życia... ehhh... zobaczymy???

Posted
7 godzin temu, anica napisał:

Tak , Eluniu musi być domek!  tak sobie marzymy z kolegą o bliźniaczku np.... pary dwie ,na emeryturce, wspólne jesienne dni... wspólna jesień życia... ehhh... zobaczymy???

Z całego serca życzę spełnienia marzeń. Nie bez odrobiny prywaty   394104318_gifpuszczaoczko.gif.dbb08c2e8f7ce2783fed651e5cac94be.gif   Będzie znajomy super tymczas :)

• Upvote 1
Posted

To ja tylko tak powiem Wam w tajemnicy, że ostatnio z chłopakiem rozmawialiśmy o  hoteliku. :)) W sumie sam to zaproponował po tym, jak ludzie proszą go o opiekę nad psem/kotem - więc też coś tam nam świta, na razie to takie luźne pogaduchy, dopóki alergia mi nie ustapi ciut.

• Upvote 1
Posted

Chyba większość dogomaniaków marzy o założeniu hotelu, azylu w pełnym tego słowa znaczeniu.

Kiedyś w totku była do wygrania duuuuuża kasa. Mąż  skreślił kilka kuponów i powiedział, że jak wygra da mi kilka milionów na założenie i prowadzenie azylu dla bezdomniaków. Nie wygrał :(

• Like 1
Posted
14 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

To ja tylko tak powiem Wam w tajemnicy, że ostatnio z chłopakiem rozmawialiśmy o  hoteliku. :)) W sumie sam to zaproponował po tym, jak ludzie proszą go o opiekę nad psem/kotem - więc też coś tam nam świta, na razie to takie luźne pogaduchy, dopóki alergia mi nie ustapi ciut.

Ważne  że są takie marzenia! ważne ,że Twój partner podziela Twoją miłość do futerekokok.gif

14 godzin temu, elik napisał:

Chyba większość dogomaniaków marzy o założeniu hotelu, azylu w pełnym tego słowa znaczeniu.

Kiedyś w totku była do wygrania duuuuuża kasa. Mąż  skreślił kilka kuponów i powiedział, że jak wygra da mi kilka milionów na założenie i prowadzenie azylu dla bezdomniaków. Nie wygrał :(

Chyba masz rację! podwójną! okok.gif

Posted

Jeszcze ostatnie dni ,przed wyjazdem.. jak tylko mam chwilkę zaglądam do mojej ulubienicy.... Bromby!... gwiazdeczki :) powiem szczerze ,że jakoś od samego początku... gwiazda to jakoś/takoś ... raczej ,jako... przymiotnik;) teraz jest , tak jak powinno być! gwiazdunia Brombaserduszka2.gif

... czasem się tak zastanawiam?   tylko zapominam zapytać Kasi- czy nasza gwiazdunia Bromba się zmieniła od przyjazdu?  czy nadal jest taką kochającą oddaną sunią, zapatrzoną w człowieka, którą lata schroniskowej rzeczywistości nie zdołały zamknąć w skorupie smutku?