mgog Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Dnia 6.07.2018 o 21:53, elik napisał: Kilka zdjęć Gwiazdeczki, coby było czym oczy pocieszyć :) Sliczna panienka i faktycznie nieco zeszczuplała :) Tu i Nelunia sie załapała :) Ślicznota i już, a Bromba brzmi super ☺ 1 Quote
Elisabeta Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 1 godzinę temu, mgog napisał: Ślicznota i już, a Bromba brzmi super ☺ Może w ogłoszeniach zmienić imię na Brombę... Quote
elik Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Wow, Gwiazdka vel Bromba wygląda cudnie :) Dodam nowe zdjęcia do ogłoszenia:) Koniecznie :) Takich ładnych zdjęć Gwiazdeczki jeszcze nie było. Quote
Nesiowata Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Dla mnie i tak pozostanie Lśniącym Aniołkiem, Gwiazdeczką... Quote
elik Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 2 minuty temu, Nesiowata napisał: Dla mnie i tak pozostanie Lśniącym Aniołkiem, Gwiazdeczką... I dla mnie :) Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Dnia 8.07.2018 o 15:46, Elisabeta napisał: Malwunia, dobrego odpoczynku. Czekamy tu na Ciebie i też będziemy czuwać nad wątkiem naszej Bromby. Dnia 8.07.2018 o 18:29, ewu napisał: Miłych wakacji:) Pieknie dziekuje ! Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Dnia 8.07.2018 o 18:28, ewu napisał: Po uzyskaniu właściwej wagi łapki przestały być krzywe:) Moze dlatego nie sa krzywrme, bo nie sa juz obciazane nadwaga ? Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 Dnia 8.07.2018 o 18:44, elik napisał: 6.07. na konto Gwiazdeczki wpłynęła kwota .40,00 zł od MALWA deklaracja na VI-VII. Serdecznie dziękujemy Dobrego i spokojnego wypoczynku życzę :) Dziekuje :) Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 19 godzin temu, anica napisał: Miało być Gwiazdki!... teraz ,Bromby ... stresssa zajadam!... więc tak z 25 powinnam zjechać Kikou to , piękny przykład do naśladowania!.. takie jest moje ,cichutkie marzenie! na emeryturze, poprowadzić taki domek , dla starszych chorych, niechcianych... Malwo , udanego odpoczynku! Marzenie piekne, ale ile trzeba miec sily i energii, by cos takiego prowadzic i nie zwariowac....? Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 14 godzin temu, elik napisał: A na dzisiaj mamy rachunek za pobyt Gwiazdeczki vel Bromby w hoteliku. Gwiazdeczka w poz. 1. Przelew Dziekuje :) Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 13 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Wow, Gwiazdka vel Bromba wygląda cudnie :) Dodam nowe zdjęcia do ogłoszenia:) Dodaj Tysiu, koniecznie! Dziekuje :) Quote
MALWA Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 12 godzin temu, mgog napisał: Ślicznota i już, a Bromba brzmi super ☺ Widze, ze wszystkim podoba sie to imie! I Gwiazdka na nie reaguje , znaczy Bromba :) Quote
anica Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 3 godziny temu, MALWA napisał: Marzenie piekne, ale ile trzeba miec sily i energii, by cos takiego prowadzic i nie zwariowac....? To jest prawda!... mam jeszcze kilka lat, żeby sama , sobie odpowiedzieć, czy podołam? Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 23 godziny temu, anica napisał: Miało być Gwiazdki!... teraz ,Bromby ... stresssa zajadam!... więc tak z 25 powinnam zjechać Kikou to , piękny przykład do naśladowania!.. takie jest moje ,cichutkie marzenie! na emeryturze, poprowadzić taki domek , dla starszych chorych, niechcianych... Malwo , udanego odpoczynku! Podobno kochanego ciałka nigdy za wiele :) 3 godziny temu, MALWA napisał: Marzenie piekne, ale ile trzeba miec sily i energii, by cos takiego prowadzic i nie zwariowac....? Siły, energię, ale i odpowiednie lokum. Mieszkanie w bloku kompletnie się do tego nie nadaje. Quote
anica Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 12 minut temu, elik napisał: Podobno kochanego ciałka nigdy za wiele :) Siły, energię, ale i odpowiednie lokum. Mieszkanie w bloku kompletnie się do tego nie nadaje. Tak , Eluniu musi być domek! tak sobie marzymy z kolegą o bliźniaczku np.... pary dwie ,na emeryturce, wspólne jesienne dni... wspólna jesień życia... ehhh... zobaczymy??? Quote
Tyśka) Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Zmieniłam na Kraków... śląskie przyniosło głuchą ciszę, więc może małopolskie będzie bardziej łaskawe... dla Gwiazduni.https://www.olx.pl/oferta/lagodna-kochana-laciatka-pinczer-polski-CID103-IDrKi81.html Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 7 godzin temu, anica napisał: Tak , Eluniu musi być domek! tak sobie marzymy z kolegą o bliźniaczku np.... pary dwie ,na emeryturce, wspólne jesienne dni... wspólna jesień życia... ehhh... zobaczymy??? Z całego serca życzę spełnienia marzeń. Nie bez odrobiny prywaty Będzie znajomy super tymczas :) 1 Quote
Tyśka) Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 To ja tylko tak powiem Wam w tajemnicy, że ostatnio z chłopakiem rozmawialiśmy o hoteliku. :)) W sumie sam to zaproponował po tym, jak ludzie proszą go o opiekę nad psem/kotem - więc też coś tam nam świta, na razie to takie luźne pogaduchy, dopóki alergia mi nie ustapi ciut. 1 Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Chyba większość dogomaniaków marzy o założeniu hotelu, azylu w pełnym tego słowa znaczeniu. Kiedyś w totku była do wygrania duuuuuża kasa. Mąż skreślił kilka kuponów i powiedział, że jak wygra da mi kilka milionów na założenie i prowadzenie azylu dla bezdomniaków. Nie wygrał :( 1 Quote
Nesiowata Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Dobrego dnia aniołku - niech Twój domek w końcu pokaże się. Tak długo czekasz i my z Tobą. Quote
anica Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 14 godzin temu, Tyś(ka) napisał: To ja tylko tak powiem Wam w tajemnicy, że ostatnio z chłopakiem rozmawialiśmy o hoteliku. :)) W sumie sam to zaproponował po tym, jak ludzie proszą go o opiekę nad psem/kotem - więc też coś tam nam świta, na razie to takie luźne pogaduchy, dopóki alergia mi nie ustapi ciut. Ważne że są takie marzenia! ważne ,że Twój partner podziela Twoją miłość do futerek 14 godzin temu, elik napisał: Chyba większość dogomaniaków marzy o założeniu hotelu, azylu w pełnym tego słowa znaczeniu. Kiedyś w totku była do wygrania duuuuuża kasa. Mąż skreślił kilka kuponów i powiedział, że jak wygra da mi kilka milionów na założenie i prowadzenie azylu dla bezdomniaków. Nie wygrał :( Chyba masz rację! podwójną! Quote
Elisabeta Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Zaglądam do kochanej Bromby. Z nadzieją na nowe, pełne serca dla Bezdomniaczków Domy Tymczasowe... Oby się spełniły takie piękne marzenia... Quote
Nesiowata Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Witaj śliczna Gwiazdeczko. Mamy wilgotny poranek, trochę buro za oknem i pewnie znów będzie padać. Quote
anica Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Jeszcze ostatnie dni ,przed wyjazdem.. jak tylko mam chwilkę zaglądam do mojej ulubienicy.... Bromby!... gwiazdeczki :) powiem szczerze ,że jakoś od samego początku... gwiazda to jakoś/takoś ... raczej ,jako... przymiotnik;) teraz jest , tak jak powinno być! gwiazdunia Bromba ... czasem się tak zastanawiam? tylko zapominam zapytać Kasi- czy nasza gwiazdunia Bromba się zmieniła od przyjazdu? czy nadal jest taką kochającą oddaną sunią, zapatrzoną w człowieka, którą lata schroniskowej rzeczywistości nie zdołały zamknąć w skorupie smutku? Quote
Recommended Posts