rozi Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Ty jesteś świetna w szczotkowaniu, pamiętam gacie Promyka. Quote
Tyśka) Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Robi postępy nasza Roxulka, no pięknie :) Kolejny guzek? Koszmar :( Mojemu też pojawiła się jakaś zmiana na łapie... brrr... Quote
anica Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Roxiulka poczuła się bezpieczna i dobrze jej u Moli Quote
Aldrumka Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 2.02 stan konta 1062,70 zł wpłata: elficzkowa 20 zł wydatek: hotelik 01. - 250 zł 6.02 stan konta 832,70 zł Quote
Moli@ Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 06.02.2018 - hotelikowanie Roxi styczeń / 250 zł Dziękuję :) Quote
elficzkowa Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Na konto staruszki poleciało 23 zł z bazarku Nadziejki. Quote
Moli@ Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Pychota ,)... Przyzwyczaja się... zaczyna rywalizować z Miśką, dwie małe gryzeldy ,) 1 Quote
Tyśka) Posted February 7, 2018 Author Posted February 7, 2018 :) Piękności. Dopiero uczy się życia :))) hihi. BARDZO DZIEKUJĘ WSZYSTKIM za to, że sunia jest zabezpieczona finansowo :) Zaktualizowałam pierwszą stronę - zaglądajcie czasem tam do rozliczenia. Quote
Moli@ Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Żebractwo opanowane perfekt ,) a jakiego focha strzela... nie dała ,) Sprawdza na ile może sobie pozwolić rządzić :) Quote
b-b Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Czytam cały czas co się u Was dzieje. To zdjęcie wspaniałe!!! Przypomina mi z bajki jakiegoś stworka. Z Muminków? Pewna nie jestem ;) Quote
Moli@ Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 Pochmurno, biało, minus 2... pomaszerowałyśmy na dłuższy spacerek :). Do smyczy nie jest przyzwyczajona ale puszczona wolno pilnuje się, reaguje na przywołanie...barometr od razu idzie w górę :) Barometr w górę gdy na końcu smyczy nie ma człowieka ,) Quote
rozi Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 To taka mądra, wiejska suczka. Najlepsza rasa. 1 Quote
Tyśka) Posted February 8, 2018 Author Posted February 8, 2018 3 minuty temu, rozi napisał: To taka mądra, wiejska suczka. Najlepsza rasa. Oby tylko ludzie się na niej poznali. Roxulka, nasza mądrala ;) Quote
rozi Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: Przypomina mi z bajki jakiegoś stworka. Z Muminków? Pewna nie jestem ;) A nie z tych takich o królu Julianie? Quote
elficzkowa Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 3 godziny temu, b-b napisał: Czytam cały czas co się u Was dzieje. To zdjęcie wspaniałe!!! Przypomina mi z bajki jakiegoś stworka. Z Muminków? Pewna nie jestem ;) To Ryjek z Muminków :) 1 Quote
Aldrumka Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 6.02 stan konta 832,70 zł wpłaty shoto 20 zł elficzkowa z bazarku Nadziejki - 23 zł 8.02 stan konta 875,70 zł Quote
b-b Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 10 godzin temu, elficzkowa napisał: To Ryjek z Muminków :) Czyli dobrze mi świtało :) Czochraczki dla Panny zostawiam :) Quote
Moli@ Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 6 godzin temu, b-b napisał: Czyli dobrze mi świtało :) Czochraczki dla Panny zostawiam :) :)... żeby tylko kolekcjonerka nam się nie objawiła ,) chomiczka wystarczy :) Po tłustym czwartku pobudka bladym świtem i pędem do ogrodu...no cóż, tradycja wymaga poświęceń ,) dla pełnych miseczek smacznego jedzonka przez cały rok :) Roxi nagina po ogrodzie aż miło popatrzeć a dziś pięknie przeciągała się z dupką w górze :) Szew suchy bez obrzęku, zaczerwienień, brzuszek wygląda ładnie skóra pokrywa się meszkiem. Chodzi/ biega bez problemu. 3 Quote
Tyśka) Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 19 minut temu, Moli@ napisał: Co robimy ze szczepieniem panny? Oczywiście szczepić. Bo nawet nie wiadomo czy kiedykolwiek była szczepiona. Quote
Moli@ Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Oczywiście szczepić. Bo nawet nie wiadomo czy kiedykolwiek była szczepiona. Wścieklizna - 20 zł wirusówki - 30 zł Szczepimy komplet za 50zł? Quote
Tyśka) Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 Przed chwilą, Moli@ napisał: Wścieklizna - 20 zł wirusówki - 30 zł Szczepimy komplet za 50zł? Myślę że tak... Niby mój to 9latek i juz wirusówki odpuszczamy, ale wcześniej był regularnie szczepiony (tzn co 2-3lata). Z Roxi nie wiadomo, więc chyba lepiej zaszczepic na wirusówki? Sama nie wiem, może tutaj wetka coś podpowie. Moli, jak znajdziesz chwilkez to zbierzesz informacje o Roxi, jakiego domku szukamg? Zrobiłabym ogłoszenia o ksiezniczce. Quote
Moli@ Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Myślę że tak... Niby mój to 9latek i juz wirusówki odpuszczamy, ale wcześniej był regularnie szczepiony (tzn co 2-3lata). Z Roxi nie wiadomo, więc chyba lepiej zaszczepic na wirusówki? Sama nie wiem, może tutaj wetka coś podpowie. Moli, jak znajdziesz chwilkez to zbierzesz informacje o Roxi, jakiego domku szukamg? Zrobiłabym ogłoszenia o ksiezniczce. Dopytam w kwestii szczepienia, kaszel kenelowy najbardziej mnie interesuje... Zbiorę informacje w jednym poście... mogę dopisywać ,) Quote
Tyśka) Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 8 minut temu, Moli@ napisał: Dopytam w kwestii szczepienia, kaszel kenelowy najbardziej mnie interesuje... Zbiorę informacje w jednym poście... mogę dopisywać ,) Dziękuję stokrotnie :) Quote
Recommended Posts