elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 6 minut temu, Havanka napisał: Canis też wyróżniony. Czekam na aktywację. Eluniu kochana dziękuję, że pamiętałaś. Zaraz prześlę Ci Kasiorkę Quote
Bgra Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Chyba jestem tutaj pierwszy raz,dzień dobry :) wstawiłam Mikę prosząc o transport w gr transportowej,u siebie na profilu,niespodziewanie mam dla niej 60 zł :) Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 8 minut temu, Bgra napisał: Chyba jestem tutaj pierwszy raz,dzień dobry :) wstawiłam Mikę prosząc o transport w gr transportowej,u siebie na profilu,niespodziewanie mam dla niej 60 zł :) Witaj Bgra :) Cieszymy się z przybycia i niespodzianki :) Bardzo dziękujemy Jestem skarbnikiem sunieczki i zaraz podeślę Ci jej nr konta. 1 Quote
Bgra Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Przed chwilą, elik napisał: Witaj Brga :) Cieszymy się z przybycia i niespodzianki :) Bardzo dziękujemy Jestem skarbnikiem sunieczki i zaraz podeślę Ci jej nr konta. Czekam więc,zaraz poleci do skarbnika i zrobi przelew. Czy może ktoś potwierdzić na fb w Skarpecie ? kilka groszy ...ale pilnujemy potwierdzeń :) Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Przed chwilą, Bgra napisał: Czekam więc,zaraz poleci do skarbnika i zrobi przelew. Czy może ktoś potwierdzić na fb w Skarpecie ? kilka groszy ...ale pilnujemy potwierdzeń :) Ładne mi "kilka groszy" :) :) Oczywiście z chęcią potwierdzę gdy kasiorka pojawi się na koncie Mikuni :) Powiadomię jak zwykle tu na wątku i potwierdzę na FB Podrzuć link. Quote
Bgra Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 58 minut temu, elik napisał: Ładne mi "kilka groszy" :) :) Oczywiście z chęcią potwierdzę gdy kasiorka pojawi się na koncie Mikuni :) Powiadomię jak zwykle tu na wątku i potwierdzę na FB Podrzuć link. Link do Skarpety ...https://www.facebook.com/groups/149826375484915/ Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 2 minuty temu, Bgra napisał: Link do Skarpety ...https://www.facebook.com/groups/149826375484915/ Ślicznie dziękujemy Quote
b-b Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 11 godzin temu, Gusiaczek napisał: Zatem kciuki trzymam, powodzenia :) 7 godzin temu, anica napisał: I ja też, mocno zaciskam! Dobrego tygodnia, życzę dla Wszystkich 3 godziny temu, Havanka napisał: Skorzystałam z dzisiejszej promocji na OLX i wykupiłam Bobikowi wyróżnienie za cały miesiac, za 5,34 zł. Żal było nie skorzystać. Wrzucę link, jak będzie aktywne. Elu podaj Eluni nr konta do zwrotu za wyróżnienie. Może coś tym razem się uda :) Dzięki informacji moje ogłoszenie Bobika na FB też wyróżniłam ;) Muszę odszukać jeszcze ogłoszenie Alaskan Malamtte i też je wyróżnię. 3 godziny temu, Bgra napisał: Chyba jestem tutaj pierwszy raz,dzień dobry :) wstawiłam Mikę prosząc o transport w gr transportowej,u siebie na profilu,niespodziewanie mam dla niej 60 zł :) Dziękujemy pięknie Bożenko!!! 2 godziny temu, elik napisał: Witaj Bgra :) Cieszymy się z przybycia i niespodzianki :) Bardzo dziękujemy Jestem skarbnikiem sunieczki i zaraz podeślę Ci jej nr konta. Dziękuję Elu ,ze czuwasz 2 godziny temu, Bgra napisał: Czekam więc,zaraz poleci do skarbnika i zrobi przelew. Czy może ktoś potwierdzić na fb w Skarpecie ? kilka groszy ...ale pilnujemy potwierdzeń :) Mnie niestety nie na na FB :/ Hania zrobiła wizytę u Teosia. Koszt dojazdu wyniósł 40zł. Jako, że Teo swój majątek zostawił Mice i Bobiemu proszę Elu o przelanie Hani za ten dojazd. Z góry dziękuję! Poproszę Hanię aby potwierdziła wpłatę tutaj na wątku :) Quote
Havanka Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 Bobi już wyróżniony: Od: dzisiaj Do: 26 mar Bobi wielokropek, szuka fajnego domku. podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 0.3zł Wyróżnij Promowane do 4 kwi Statystyki Wyświetleń: 184 Tel: 5 Obserwuje: 18 Quote
anica Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 6 godzin temu, Havanka napisał: Skorzystałam z dzisiejszej promocji na OLX i wykupiłam Bobikowi wyróżnienie za cały miesiac, za 5,34 zł. Żal było nie skorzystać. Wrzucę link, jak będzie aktywne. ... czy ta promocja tylko dzisiaj obowiązuje? Quote
b-b Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 27 minut temu, Havanka napisał: Bobi już wyróżniony: Od: dzisiaj Do: 26 mar Bobi wielokropek, szuka fajnego domku. podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 0.3zł Wyróżnij Promowane do 4 kwi Statystyki Wyświetleń: 184 Tel: 5 Obserwuje: 18 Dziękuję Elu. Podałaś Eli konto do zwrotu? :) Quote
Tyśka) Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 23 minuty temu, anica napisał: ... czy ta promocja tylko dzisiaj obowiązuje? Tak :) Trzymam kciuki za odzew na ogłoszenia Bobika :) 1 Quote
b-b Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 Dnia 22.02.2018 o 11:02, Alaskan malamutte napisał: Bogduniu, zrobiłam ogłoszenie Bobisiowi. Dałam na Warszawę. Bardzo proszę o wyróznienie.. https://www.olx.pl/oferta/co-robi-nasz-bobik-CID103-IDshSHD.html Wyróżniłam i to ogłoszenie :) Quote
Alaskan malamutte Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 5 minut temu, b-b napisał: Wyróżniłam i to ogłoszenie :) To ogłoszenie jest teraz na Ostrów Wielkopolski, tak ustaliłyśmy i przeniosłam... Quote
b-b Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 5 minut temu, Alaskan malamutte napisał: To ogłoszenie jest teraz na Ostrów Wielkopolski, tak ustaliłyśmy i przeniosłam... Wiem Asiu :) Wyróżniłam je bo jest promocja na olx :) Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Dziękuję Elu. Podałaś Eli konto do zwrotu? :) Nie trzeba, znam konto naszej kochanej Havanki :) Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: . . . Hania zrobiła wizytę u Teosia. Koszt dojazdu wyniósł 40zł. Jako, że Teo swój majątek zostawił Mice i Bobiemu proszę Elu o przelanie Hani za ten dojazd. Z góry dziękuję! Poproszę Hanię aby potwierdziła wpłatę tutaj na wątku :) Mówisz, masz :) Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 2 godziny temu, Havanka napisał: Bobi już wyróżniony: Od: dzisiaj Do: 26 mar Bobi wielokropek, szuka fajnego domku. podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 0.3zł Wyróżnij Promowane do 4 kwi Statystyki Wyświetleń: 184 Tel: 5 Obserwuje: 18 Bardzo dziękujemy :) Quote
b-b Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 35 minut temu, elik napisał: Nie trzeba, znam konto naszej kochanej Havanki :) 17 minut temu, elik napisał: Mówisz, masz :) I znowu bardzo Elu dziękuję! :) Quote
b-b Posted March 5, 2018 Author Posted March 5, 2018 No to mamy wyróżnione 3 ogłoszenia Bobiego: https://www.olx.pl/oferta/bobi-wielokropek-szuka-fajnego-domku-CID103-IDrC3wp.html https://www.olx.pl/oferta/co-robi-nasz-bobik-CID103-IDshSHD.html https://www.olx.pl/oferta/daj-mi-kochajacy-dom-do-konca-moich-dni-bobi-CID103-IDr62HF.html Oby chłopakowi przyniosło to kochający domek :) Quote
elik Posted March 5, 2018 Posted March 5, 2018 16 minut temu, b-b napisał: I znowu bardzo Elu dziękuję! :) Dziękuję za tą piękną różę :) Quote
Bogusik Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Mocno zaciskam kciuki za sensowny odzew z ogłoszeń! :) Quote
b-b Posted March 6, 2018 Author Posted March 6, 2018 43 minuty temu, Bogusik napisał: Mocno zaciskam kciuki za sensowny odzew z ogłoszeń! :) Nie dziękuję Bogusiu ;) Oby :) Mikusia na 99% pojedzie w poniedziałek do Łodzi z Szafirkiem :) Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze załapał się na przejazd wtedy koszty by się zmniejszyły :) Quote
anica Posted March 6, 2018 Posted March 6, 2018 Zaciskamy, zaciskamy i... nic! :( obleciałam dzisiaj, wszystkie "nasze" wątki i nikt? nic? na żadnym, nikt nie zadzwonił :( Quote
Recommended Posts