elik Posted July 6, 2018 Posted July 6, 2018 Dzisiaj tj. 6.07. na konto Mikuni wpłynęła kwota 50,00 zł od elik deklaracja na VII. Quote
b-b Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 12 godzin temu, elik napisał: Dzisiaj tj. 6.07. na konto Mikuni wpłynęła kwota 50,00 zł od elik deklaracja na VII. Bardzo dziękuję za pomoc dla Mikusi :* Quote
elik Posted July 7, 2018 Posted July 7, 2018 Na konto Mikuni wpłynęła dzisiaj tj. 7.07. kwota 500,00 zł - prezent od Caniska, który ma już swój wymarzony domek. Caniskowi bardzo dziękujemy :) Quote
b-b Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 14 godzin temu, elik napisał: Na konto Mikuni wpłynęła dzisiaj tj. 7.07. kwota 500,00 zł - prezent od Caniska, który ma już swój wymarzony domek. Caniskowi bardzo dziękujemy :) To wielkie wyróżnienie dla mnie, że Mika, ktora jest pod moja opieką otrzymała pomoc i to aż w takiej wysokosci! Bardzo dziękuję Caniskowi i wszystkim osobom, które przyczynily się do zebrania tej kwoty oraz osobom decyzyjnym za pieniazki dla suni. Quote
b-b Posted July 8, 2018 Author Posted July 8, 2018 7 godzin temu, dorcia2 napisał: zaglądam do dziewczynki Witamy i bardzo sie z tego cieszymy! Quote
b-b Posted July 9, 2018 Author Posted July 9, 2018 Mialam telefon w sprawie Miki. Pani ma sie jutro odezwać ale jakos w to nie wierzę bo w czasie rozmowy trochę ją "zatkalo" kiedy powiedziałam , że Mika jest w Łodzi. Chyba nie doczytala tego w ogłoszeniu. Kochani czy ktoś jest na FBI na tyle jest tak oblatany żeby pooglaszac gdzies tam Mikę.? Quote
Alaskan malamutte Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 1 godzinę temu, b-b napisał: Mialam telefon w sprawie Miki. Pani ma sie jutro odezwać ale jakos w to nie wierzę bo w czasie rozmowy trochę ją "zatkalo" kiedy powiedziałam , że Mika jest w Łodzi. Chyba nie doczytala tego w ogłoszeniu. Bogduniu, kciuki mocno zaciśniete!!! Pocieszające jest to, że w końcu jest zainteresowanie Mikusią!!!! Quote
Olena84 Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: Mialam telefon w sprawie Miki. Pani ma sie jutro odezwać ale jakos w to nie wierzę bo w czasie rozmowy trochę ją "zatkalo" kiedy powiedziałam , że Mika jest w Łodzi. Chyba nie doczytala tego w ogłoszeniu. Kochani czy ktoś jest na FBI na tyle jest tak oblatany żeby pooglaszac gdzies tam Mikę.? 575 telefon się zaczynał może? Quote
elik Posted July 9, 2018 Posted July 9, 2018 Dzisiaj tj. 9.07. na konto Miki wpłynęły poniższe kwoty: 20,00 zł - Bogusik VII 20,00 zł - Anula VII Bardzo serdecznie dziękujemy Quote
anica Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 19 godzin temu, b-b napisał: Mialam telefon w sprawie Miki. Pani ma sie jutro odezwać ale jakos w to nie wierzę bo w czasie rozmowy trochę ją "zatkalo" kiedy powiedziałam , że Mika jest w Łodzi. Chyba nie doczytala tego w ogłoszeniu. Kochani czy ktoś jest na FBI na tyle jest tak oblatany żeby pooglaszac gdzies tam Mikę.? ..i co, i co? 17 minut temu, Olena84 napisał: Co u Bobiego? ... też jestem ciekawa? czy są jakieś nowe wieści, Bogusiu :) Quote
b-b Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 14 godzin temu, Olena84 napisał: Co u Bobiego? 14 godzin temu, anica napisał: ... też jestem ciekawa? czy są jakieś nowe wieści, Bogusiu :) Wiadomość od Pani: "Dzień dobry :) wlasnie wczoraj wróciliśmy z urlopu z Polski. Pieski były na wizycie u weta, wszystko Ok. Bobis jest teraz szczęśliwym psiakiem, który chce łapać zające na spacerze ! W wolnej chwili wyślę zdjęcia :D Pozdrawiam serdecznie" "I chciałam dodać, ze juz sie oduczył płakać za nami jak wychodzimy :) z Gabi sie dogaduje, a na inne pieski jest agresywny, ale mamy wszystko pod kontrola ! :D" Czekam na zdjęcia i mam nadziejęze tym razem dojdą:) 3 Quote
Alaskan malamutte Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 5 minut temu, b-b napisał: Wiadomość od Pani: "Dzień dobry :) wlasnie wczoraj wróciliśmy z urlopu z Polski. Pieski były na wizycie u weta, wszystko Ok. Bobis jest teraz szczęśliwym psiakiem, który chce łapać zające na spacerze ! W wolnej chwili wyślę zdjęcia :D Pozdrawiam serdecznie" "I chciałam dodać, ze juz sie oduczył płakać za nami jak wychodzimy :) z Gabi sie dogaduje, a na inne pieski jest agresywny, ale mamy wszystko pod kontrola ! :D" Czekam na zdjęcia i mam nadziejęze tym razem dojdą:) Świetne wiadomości!! Tak się cieszę, że Bobiś ma bardzo wyrozumiały domek, widać, że go kochają!! To teraz czekam na zdjęcia szczęsliwego Bobisia! 1 Quote
elik Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 Boguniu, możesz już spać spokojnie :) "Twój" Bobiś ma super domek :) 1 Quote
b-b Posted July 10, 2018 Author Posted July 10, 2018 38 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Świetne wiadomości!! Tak się cieszę, że Bobiś ma bardzo wyrozumiały domek, widać, że go kochają!! To teraz czekam na zdjęcia szczęsliwego Bobisia! 15 minut temu, elik napisał: Boguniu, możesz już spać spokojnie :) "Twój" Bobiś ma super domek :) Moje Bobiątko szczęśliwie ma swój kochający domek :D O zdjęcia będę się dopominać :) Quote
anica Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: Moje Bobiątko szczęśliwie ma swój kochający domek :D O zdjęcia będę się dopominać :) Jak ja lubię takie wiadomości! Quote
elik Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 9 godzin temu, b-b napisał: O zdjęcia będę się dopominać :) Ale bez przesady, żeby nie uzyskać efektu wręcz przeciwnego Quote
Tyśka) Posted July 11, 2018 Posted July 11, 2018 Jak ja się cieszę z wieści Bobisiowych. Mam nadzieję, że niedługo ktoś dostrzeże i Mikusię. 1 Quote
b-b Posted July 11, 2018 Author Posted July 11, 2018 10 godzin temu, anica napisał: Jak ja lubię takie wiadomości! Ja też ;) 10 godzin temu, elik napisał: Ale bez przesady, żeby nie uzyskać efektu wręcz przeciwnego Oczywiście ;) 9 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Jak ja się cieszę z wieści Bobisiowych. Mam nadzieję, że niedługo ktoś dostrzeże i Mikusię. Trzymam za to cały czas kciuki! :) Quote
anica Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 14 godzin temu, b-b napisał: Ja też ;) Oczywiście ;) Trzymam za to cały czas kciuki! :) Razem, trzymamy 1 Quote
Tola Posted July 12, 2018 Posted July 12, 2018 Bardzo się cieszę, że Bobik wreszcie trafił na swoich ludzi:) Niech wiedzie mu się jak najlepiej w tym jego wytęsknionym, wyczekanym Stadku;) 1 Quote
b-b Posted July 14, 2018 Author Posted July 14, 2018 Nadal czekam na zdjęcia. Pani Bobika napisała,że prześle tylko teraz remont mają... Będę spokojna kiedy w końcu dojdą zdjęcia. Zrobiłam bazarek na wyróżnienie ogłoszeń Miki Na 12 ogłoszeń 5 jest wyróżnionych a telefonów nie licząc jednego od delikatnie mówiąc nie grzeszącej rozumem i chcącej się zabawić czyimś kosztem małolaty żadnego. Quote
Tola Posted July 14, 2018 Posted July 14, 2018 Podesłałam pani z Wrocławia, która szuka suczki, zdjęcia Miki. Z Uli pani zrezygnowała. 1 Quote
b-b Posted July 15, 2018 Author Posted July 15, 2018 Dnia 14.07.2018 o 20:10, Tola napisał: Podesłałam pani z Wrocławia, która szuka suczki, zdjęcia Miki. Z Uli pani zrezygnowała. Dziekujemy Tolu :) Quote
Recommended Posts