Jump to content
Dogomania

* Bobiś odszedł w swoim kochającym domku [*]Mika -Sara już w swoim DS ! :D Mika nadal czeka na swój wyrozumiały domek. Bobiś już go ma! Wycofane psiaki - Mika i Bobi - kolejne zamojskie biedy liczą na cud.

Recommended Posts

Posted
22 godziny temu, elik napisał:

Dzisiaj tj. 19.02. na konto psiaczków wpłynęła kwota 50,00 zł od elik  -  dekl.II

Ślicznie Dziękujemy :*

Posted
7 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Bogduniu, zrobiłam ogłoszenie Bobisiowi. Dałam na Warszawę. Bardzo proszę o wyróznienie..

https://www.olx.pl/oferta/co-robi-nasz-bobik-CID103-IDshSHD.html

Asiu bardzo Ci dziękuję! :*

Elu kochana czy możesz z pieniążków psiaczków wyróżnić ogłoszenie?

Bardzo proszę :)

Może tym razem ktoś go wypatrzy. 

Hania mówiła,że chłopak coraz bardziej otwiera się na człowieka :)

Wspaniale!

Posted
6 godzin temu, Havanka napisał:

U mnie Bobi ma wyróżnienie do 1marca. Jest 5 odkryć telefonów i 15 obserwatorów. Szkoda, że jeszcze nikt się nie odezwał.

Niestety jutro miałam mieć wolne i myślałam ,że poogłaszam małego ale idę do pracy i w weekend też wiec jeśli nic się nie zmieni to w poniedziałek to zrobię.

Posted
Dnia 22.02.2018 o 11:02, Alaskan malamutte napisał:

Bogduniu, zrobiłam ogłoszenie Bobisiowi. Dałam na Warszawę. Bardzo proszę o wyróznienie..

https://www.olx.pl/oferta/co-robi-nasz-bobik-CID103-IDshSHD.html

Dnia 22.02.2018 o 11:09, b-b napisał:

Elu kochana czy możesz z pieniążków psiaczków wyróżnić ogłoszenie?

Wyróżniłam ogłoszenie chłopaka bo nie możemy dłużej czekać aż domek go sam znajdzie ;)

Posted
4 godziny temu, b-b napisał:

Wyróżniłam ogłoszenie chłopaka bo nie możemy dłużej czekać aż domek go sam znajdzie ;)

Widzę Boguniu, że wczoraj prosiłaś o wyróżnienie ogłoszenia. Nie było mnie na wątku i dopiero teraz przeczytałam. Szkoda, że nie napisałaś PW, czy nie puściłaś SMS-a. Przepraszam, będę zaglądała codziennie.

Posted
7 godzin temu, elik napisał:

Widzę Boguniu, że wczoraj prosiłaś o wyróżnienie ogłoszenia. Nie było mnie na wątku i dopiero teraz przeczytałam. Szkoda, że nie napisałaś PW, czy nie puściłaś SMS-a. Przepraszam, będę zaglądała codziennie.

Elu to nie było nic aż tak ważnego żeby zakłócać Ci kochana spokój rodzinny :)

Teo miał ode mnie wyróżnienie to teraz i Bobik ma ;) 

Odświeżyłam ogłoszenia, zmieniłam lokalizację. Zobaczymy może teraz chłopak kogoś w sobie rozkocha?

Posted
12 godzin temu, b-b napisał:

Elu to nie było nic aż tak ważnego żeby zakłócać Ci kochana spokój rodzinny :)

Teo miał ode mnie wyróżnienie to teraz i Bobik ma ;) 

Odświeżyłam ogłoszenia, zmieniłam lokalizację. Zobaczymy może teraz chłopak kogoś w sobie rozkocha?

Boguniu, proszę dzwoń zawsze ilekroć jest taka potrzeba.

Podaj nr konta to przeleje Ci za wyróżnienie ogłoszenia

Posted
Dnia 8.02.2018 o 20:31, szafirka napisał:

Dzisiaj Tola przypomniała mi o pieniążkach od Jo37, które czekają na koncie fundacji ZEA, zatem kolejna faktura dla B-b będzie pomniejszona o kwotę 120 zł.

Psiaki rzeczywiście obecnie bez zmian. Bobik wyznaje zasadę, że to nie on jest dla człowieka, tylko człowiek dla niego. Dla Miki w ogóle człowiek mógłby nie istnieć, byleby miska była pełna i dostępne były zabawki do gryzienia.

Na konto fundacji wpłynęła kolejna wpłata dla Miki od Jo37 - 120 zł.

Szafirka - poproszę kolejną fakturę, albo skumulowaną.

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

Boguniu, proszę dzwoń zawsze ilekroć jest taka potrzeba.

Podaj nr konta to przeleje Ci za wyróżnienie ogłoszenia

Elu będę dzwonić TYLKO wtedy kiedy faktycznie będzie się palić :)

Tu nie było takiej potrzeby :)

A zwrotu nie chcę :)

Może małemu uda się zawojować jakimś sercem :)

Mocno trzymam za to kciuki!

1 godzinę temu, Tola napisał:

Na konto fundacji wpłynęła kolejna wpłata dla Miki od Jo37 - 120 zł.

Szafirka - poproszę kolejną fakturę, albo skumulowaną.

Ślicznie dziękujemy Cioci Joannie za wspomaganie Miki :) Znalezione obrazy dla zapytania kwiatki gif

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Kochany Bobik :)

A jak Mikusia?

Bez zmian niestety.

Jak przyjadą psiaki i Hania trochę się ogarnie poproszę ją może uda się małej zrobić jakieś fotki.

11 minut temu, uxmal napisał:

Jaki on zgrabny jest.

...śliczny! Prawda? :)

A ogłoszenia milczą jak zaklęte :(

Posted
22 godziny temu, b-b napisał:

Bez zmian niestety.

Jak przyjadą psiaki i Hania trochę się ogarnie poproszę ją może uda się małej zrobić jakieś fotki.

...śliczny! Prawda? :)

A ogłoszenia milczą jak zaklęte :(

Jak te mrozy miną, trawa zacznie się zielenić to i ludziom  serca się odmrożą i adopcje ruszą z kopyta albo z łapy.

Posted
11 godzin temu, uxmal napisał:

Jak te mrozy miną, trawa zacznie się zielenić to i ludziom  serca się odmrożą i adopcje ruszą z kopyta albo z łapy.

Miejmy nadzieję,ze adopcje ruszą bo tyle psiaków czeka na swoje domki...

Posted
11 godzin temu, anica napisał:

Odnalazłam :)   nadrobię zaległości....

Witaj Aniu :)

Jak zaczniesz nadrabiać zaległości to Ci czasu na obecne nie wystarczy ;)

Sama mam problem z czasem. Wciąż go za mało....niestety:/

Posted

I tu się ciepło przywitam :) wiem o czym mówisz Bogusiu, często się śmieję.. że się ciągle zastanawiam?... ,czego mi bardziej brakuje, czasu czy pieniędzy?

... nie wiem o co chodzi z tymi adopcjami?   czy wszystkie domki wpadły w hibernację?

Posted
13 minut temu, anica napisał:

I tu się ciepło przywitam :) wiem o czym mówisz Bogusiu, często się śmieję.. że się ciągle zastanawiam?... ,czego mi bardziej brakuje, czasu czy pieniędzy?

... nie wiem o co chodzi z tymi adopcjami?   czy wszystkie domki wpadły w hibernację?

Teraz ja przyszłam za Tobą ;)

Może ten mróz zniechęca ludzi....bo przecież na spacery trzeba chodzić bez względu na to czy zimno czy pada  czy ukrop z nieba się leje - ale tu z umiarem oczywiście!

Posted
29 minut temu, b-b napisał:

Teraz ja przyszłam za Tobą ;)

Może ten mróz zniechęca ludzi....bo przecież na spacery trzeba chodzić bez względu na to czy zimno czy pada  czy ukrop z nieba się leje - ale tu z umiarem oczywiście!

... ten mróz ,zniechęca do wszystkiego! .. ja sama kilka spraw odłożyłam na po...mrozach! a ja nie mogę odkładać bo często zapominam :(