elik Posted February 19, 2018 Posted February 19, 2018 Dzisiaj tj. 19.02. na konto psiaczków wpłynęła kwota 50,00 zł od elik - dekl.II Quote
b-b Posted February 19, 2018 Author Posted February 19, 2018 22 godziny temu, elik napisał: Dzisiaj tj. 19.02. na konto psiaczków wpłynęła kwota 50,00 zł od elik - dekl.II Ślicznie Dziękujemy :* Quote
elik Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 12 godzin temu, b-b napisał: Ślicznie Dziękujemy :* Quote
Alaskan malamutte Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 Bogduniu, zrobiłam ogłoszenie Bobisiowi. Dałam na Warszawę. Bardzo proszę o wyróznienie.. https://www.olx.pl/oferta/co-robi-nasz-bobik-CID103-IDshSHD.html Quote
b-b Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 7 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Bogduniu, zrobiłam ogłoszenie Bobisiowi. Dałam na Warszawę. Bardzo proszę o wyróznienie.. https://www.olx.pl/oferta/co-robi-nasz-bobik-CID103-IDshSHD.html Asiu bardzo Ci dziękuję! :* Elu kochana czy możesz z pieniążków psiaczków wyróżnić ogłoszenie? Bardzo proszę :) Może tym razem ktoś go wypatrzy. Hania mówiła,że chłopak coraz bardziej otwiera się na człowieka :) Wspaniale! Quote
Havanka Posted February 22, 2018 Posted February 22, 2018 U mnie Bobi ma wyróżnienie do 1marca. Jest 5 odkryć telefonów i 15 obserwatorów. Szkoda, że jeszcze nikt się nie odezwał. Quote
b-b Posted February 22, 2018 Author Posted February 22, 2018 6 godzin temu, Havanka napisał: U mnie Bobi ma wyróżnienie do 1marca. Jest 5 odkryć telefonów i 15 obserwatorów. Szkoda, że jeszcze nikt się nie odezwał. Niestety jutro miałam mieć wolne i myślałam ,że poogłaszam małego ale idę do pracy i w weekend też wiec jeśli nic się nie zmieni to w poniedziałek to zrobię. Quote
b-b Posted February 23, 2018 Author Posted February 23, 2018 Dnia 22.02.2018 o 11:02, Alaskan malamutte napisał: Bogduniu, zrobiłam ogłoszenie Bobisiowi. Dałam na Warszawę. Bardzo proszę o wyróznienie.. https://www.olx.pl/oferta/co-robi-nasz-bobik-CID103-IDshSHD.html Dnia 22.02.2018 o 11:09, b-b napisał: Elu kochana czy możesz z pieniążków psiaczków wyróżnić ogłoszenie? Wyróżniłam ogłoszenie chłopaka bo nie możemy dłużej czekać aż domek go sam znajdzie ;) Quote
elik Posted February 23, 2018 Posted February 23, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Wyróżniłam ogłoszenie chłopaka bo nie możemy dłużej czekać aż domek go sam znajdzie ;) Widzę Boguniu, że wczoraj prosiłaś o wyróżnienie ogłoszenia. Nie było mnie na wątku i dopiero teraz przeczytałam. Szkoda, że nie napisałaś PW, czy nie puściłaś SMS-a. Przepraszam, będę zaglądała codziennie. Quote
b-b Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 7 godzin temu, elik napisał: Widzę Boguniu, że wczoraj prosiłaś o wyróżnienie ogłoszenia. Nie było mnie na wątku i dopiero teraz przeczytałam. Szkoda, że nie napisałaś PW, czy nie puściłaś SMS-a. Przepraszam, będę zaglądała codziennie. Elu to nie było nic aż tak ważnego żeby zakłócać Ci kochana spokój rodzinny :) Teo miał ode mnie wyróżnienie to teraz i Bobik ma ;) Odświeżyłam ogłoszenia, zmieniłam lokalizację. Zobaczymy może teraz chłopak kogoś w sobie rozkocha? Quote
elik Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 12 godzin temu, b-b napisał: Elu to nie było nic aż tak ważnego żeby zakłócać Ci kochana spokój rodzinny :) Teo miał ode mnie wyróżnienie to teraz i Bobik ma ;) Odświeżyłam ogłoszenia, zmieniłam lokalizację. Zobaczymy może teraz chłopak kogoś w sobie rozkocha? Boguniu, proszę dzwoń zawsze ilekroć jest taka potrzeba. Podaj nr konta to przeleje Ci za wyróżnienie ogłoszenia Quote
Tola Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Dnia 8.02.2018 o 20:31, szafirka napisał: Dzisiaj Tola przypomniała mi o pieniążkach od Jo37, które czekają na koncie fundacji ZEA, zatem kolejna faktura dla B-b będzie pomniejszona o kwotę 120 zł. Psiaki rzeczywiście obecnie bez zmian. Bobik wyznaje zasadę, że to nie on jest dla człowieka, tylko człowiek dla niego. Dla Miki w ogóle człowiek mógłby nie istnieć, byleby miska była pełna i dostępne były zabawki do gryzienia. Na konto fundacji wpłynęła kolejna wpłata dla Miki od Jo37 - 120 zł. Szafirka - poproszę kolejną fakturę, albo skumulowaną. Quote
b-b Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Boguniu, proszę dzwoń zawsze ilekroć jest taka potrzeba. Podaj nr konta to przeleje Ci za wyróżnienie ogłoszenia Elu będę dzwonić TYLKO wtedy kiedy faktycznie będzie się palić :) Tu nie było takiej potrzeby :) A zwrotu nie chcę :) Może małemu uda się zawojować jakimś sercem :) Mocno trzymam za to kciuki! 1 godzinę temu, Tola napisał: Na konto fundacji wpłynęła kolejna wpłata dla Miki od Jo37 - 120 zł. Szafirka - poproszę kolejną fakturę, albo skumulowaną. Ślicznie dziękujemy Cioci Joannie za wspomaganie Miki :) Quote
b-b Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Zdjęcie Bobiego, które dostałam w zeszłym tygodniu od Hani :) 3 Quote
uxmal Posted February 26, 2018 Posted February 26, 2018 3 godziny temu, b-b napisał: Zdjęcie Bobiego, które dostałam w zeszłym tygodniu od Hani :) Jaki on zgrabny jest. Quote
b-b Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 3 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Kochany Bobik :) A jak Mikusia? Bez zmian niestety. Jak przyjadą psiaki i Hania trochę się ogarnie poproszę ją może uda się małej zrobić jakieś fotki. 11 minut temu, uxmal napisał: Jaki on zgrabny jest. ...śliczny! Prawda? :) A ogłoszenia milczą jak zaklęte :( Quote
uxmal Posted February 27, 2018 Posted February 27, 2018 22 godziny temu, b-b napisał: Bez zmian niestety. Jak przyjadą psiaki i Hania trochę się ogarnie poproszę ją może uda się małej zrobić jakieś fotki. ...śliczny! Prawda? :) A ogłoszenia milczą jak zaklęte :( Jak te mrozy miną, trawa zacznie się zielenić to i ludziom serca się odmrożą i adopcje ruszą z kopyta albo z łapy. Quote
b-b Posted February 28, 2018 Author Posted February 28, 2018 11 godzin temu, uxmal napisał: Jak te mrozy miną, trawa zacznie się zielenić to i ludziom serca się odmrożą i adopcje ruszą z kopyta albo z łapy. Miejmy nadzieję,ze adopcje ruszą bo tyle psiaków czeka na swoje domki... Quote
b-b Posted February 28, 2018 Author Posted February 28, 2018 11 godzin temu, anica napisał: Odnalazłam :) nadrobię zaległości.... Witaj Aniu :) Jak zaczniesz nadrabiać zaległości to Ci czasu na obecne nie wystarczy ;) Sama mam problem z czasem. Wciąż go za mało....niestety:/ Quote
anica Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 I tu się ciepło przywitam :) wiem o czym mówisz Bogusiu, często się śmieję.. że się ciągle zastanawiam?... ,czego mi bardziej brakuje, czasu czy pieniędzy? ... nie wiem o co chodzi z tymi adopcjami? czy wszystkie domki wpadły w hibernację? Quote
b-b Posted March 2, 2018 Author Posted March 2, 2018 13 minut temu, anica napisał: I tu się ciepło przywitam :) wiem o czym mówisz Bogusiu, często się śmieję.. że się ciągle zastanawiam?... ,czego mi bardziej brakuje, czasu czy pieniędzy? ... nie wiem o co chodzi z tymi adopcjami? czy wszystkie domki wpadły w hibernację? Teraz ja przyszłam za Tobą ;) Może ten mróz zniechęca ludzi....bo przecież na spacery trzeba chodzić bez względu na to czy zimno czy pada czy ukrop z nieba się leje - ale tu z umiarem oczywiście! Quote
anica Posted March 2, 2018 Posted March 2, 2018 29 minut temu, b-b napisał: Teraz ja przyszłam za Tobą ;) Może ten mróz zniechęca ludzi....bo przecież na spacery trzeba chodzić bez względu na to czy zimno czy pada czy ukrop z nieba się leje - ale tu z umiarem oczywiście! ... ten mróz ,zniechęca do wszystkiego! .. ja sama kilka spraw odłożyłam na po...mrozach! a ja nie mogę odkładać bo często zapominam :( Quote
Recommended Posts