Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, kiyoshi napisał:

Sara, przelałam 75 zł dla Pomadki z mojego bazarku:) proszę potwierdz tu i tam jak dojdą:)

Iza, bardzo ślicznie dziękuję :). Oczywiście potwierdzę jak dotrą pieniażki.

2 godziny temu, Elisabeta napisał:

Jestem, Pomadko.happy.gif Dobrego dnia Wszystkim.  

Dzień dobry Elisabeto, miłego dnia Tobie i Wszystkim :)

Posted
Dnia 18.01.2018 o 20:22, kiyoshi napisał:

Sara, przelałam 75 zł dla Pomadki z mojego bazarku:) proszę potwierdz tu i tam jak dojdą:)

Pieniążki już na koncie Pomadki, bardzo pięknie Ci dziękuję Izunia <3.

Posted
Dnia 21.01.2018 o 08:57, Nesiowata napisał:

A co nowefgo u Emki?

U Emki wszystko dobrze, nawet bardzo dobrze. Przepraszam ale nie mam czasu pisać ostatnio, mam bardzo duzo tematów do załatwienia i już tego nie ogarniam. Jestem w stałym kontakcie z Panią Emki poprzez FB, rozmawiamy codziennie, Emka trafiła bardzo dobrze , jest kochana przez swoją Panią i innych domowników.

830k7klh0msl.jpg

p7ohu3yhbeia.jpg

jsbdc1nbxg2y.jpg

nusnefhygj5y.jpg

wrw4z257mvrp.jpg

• Upvote 4
Posted

Dziewczyny, Sara wczoraj wyjechala za granice i poprosiła mnie o opiekę  ogłoszeniową nad Pomadką...no i akurat WCZORAj zadzwonił chętny dom. Za bardzo się nie przygotowałam co do charakteru i wymagań Pomadki (myślałam, że pogadam z Kasią na dniach) więc po wypytaniu Pana o warunki od razu odesłałam do Kasi z wielkim znakiem zapytania...

Kasia opowiedziała o Pomadce ale odesłała znów do mnie :D no i tak Pan dzwonił cały wieczór...powiedział, że CHCE wizyte przedadopcyjną a co potem już ustalimy tak będzie. Więc znalazłam już wizytatorkę i wizyta będzie w poniedziałek ok. 15tej.

Co to za dom?? Rodzina wiielopokoleniowa, mieszkają w domu z ogrodem w KOLBUSZOWEJ (pod Rzeszowem), mieli wcześniej przygarniętą sunię kundelka, która urodziła szczeniaki-  zaraz potem ją wysterylizowali a pieski wydali w dobre ręce.Pan jest aktywny, często wyjeżdża do Krakowa na skałki dlatego może bez problemu odwiedzić Kasie i Pomadke. Jedynym i największym w sumie mankamentem jest ogród. Podobno nie ma ogrodzenia od przodu domu, ale od tyłu ma...Patrzyłam na google maps na ten domek i ogrodzenie jest porządne i wydaje się, że jest wszędzie...nie udało mi się podejrzeć, gdzie go nie ma?? i jak to wygląda? musi to wizytatorka ocenić. Pana urzekła Pomadka bo szuka pieska własnie tej wielkości i o takim charakterze. Ogólnie zrobił na mnie dobre wrażenie, ale nie mogę powiedzieć żeby to było wow...raczej...zobaczymy;)

JAK MYŚLICIE??? RADŹCIE PROSZĘ??? Żeby Sara mnie nie zabiła jak wróci;))))

Posted

Myślę, że wizyta koniecznie - ona rozwieje wszelkie wątpliwości :)
Wydaje mi się, że to może być TEN dom.
Na wizycie można podpytać jak pilnują sunię przed ucieczkami, jak wygląda ten brak ogrodzenia - czy np. można by coś z tym zrobić itd. ;)

Posted

Pomadko, ... happy.gifhappy.gif

Kiyoshi, musimy poczekać na wizytę. W sumie Domek wygląda fajnie. Z ogrodzeniem to też zależy jak to jest urządzone. Jest dużo takich domów, które nie mają ogrodzenia od przodu. Pewnie Pomadka byłaby wypuszczana tylnymi drzwiami, bez możliwości wybiegnięcia przed dom. 

A Sary się nie bój. iconwink.gif Ma do Ciebie zaufanie. Miałaś pod opieką na Dogo już wiele psów, które poszły na swoich Domków.

Trzymam kciuki za poniedziałek już teraz. happy.gif

Posted

O panu dobrze świadczy też to, że się nie zniechęcił tym odsyłaniem od Ciebie do Kasi i od Kasi do Ciebie, tylko dzwonił wytrwale.  Widać, że mu zależy właśnie na tej suni a to dobrze wróży...