Elisabeta Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Emko i Pomadko, jestem. Jak każdego dnia. Saro, masz wieści od Kasi, jak się czuje Emusia ? Cisza to pewnie dobry znak... Quote
Nesiowata Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Ja też się przywitam, pora zacząć nowy dzień. 1 Quote
kasiainat Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Emko i Pomadko, jestem. Jak każdego dnia. Saro, masz wieści od Kasi, jak się czuje Emusia ? Cisza to pewnie dobry znak... Emka czuje się bardzo dobrze:-) ubranko zostało dosłownie zeżarte-nie mogę znaleźć sznurków :-)) apetyt suni dopisuje, humor też - szaleje na całego z Roską i Adą:-) 1 Quote
Elisabeta Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Super. Dziękuję, Kasiu. Dzielna Emka. A sznurki... to już pewnie... tego tamtego tam. Quote
Sara2011 Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 Sznurki pewnie były samorozpuszczalne, tak jak szwy od sterylki :) 1 Quote
Tyśka) Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Widocznie sznurki są passe w tym sezonie :) Quote
Elisabeta Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Przy niedzieli zaglądam do Emki i Pomadki. Dobrego dnia. Quote
Sara2011 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Kochani, "przybieżam" ogłosić radosną nowinę - EMKA będzie miała dom !!!!! :). W przyszłą sobotę zamieszka w Katowicach, rodzina już nie może się jej doczekać. Oby tylko nie zjadła im pół chaty. Ogromnie dziękuję Mysza2 i AgusiaP za przeprowadzenie wizyty PA. Cały czas szukamy domku dla Pomadki.... 3 Quote
Elisabeta Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Saro, ale cudna wiadomość na niedzielne popołudnie ! Nie pisałaś nic... Pewnie bałaś się zapeszyć... I dlaczego nasza Emka miałaby zjeść pół chaty ?!. U Kasi zjadła chyba tylko kubraczek. Ze sznurkami. Brawo, Emusia ! Quote
Tyśka) Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Wow, wieści rewelacja! :) Trzymam kciuki za Emkę :) Ona nie zje chałupy, co najwyżej ją udoskonali... proszę mi tu nie obrażać wybitną projektantkę wnętrz :) Quote
Elisabeta Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Oczywiście ja też mocno trzymam kciuki za Emkę. Do soboty. Przyjdzie czas i na kochaną Pomadkę. Quote
Sara2011 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 31 minut temu, Elisabeta napisał: Saro, ale cudna wiadomość na niedzielne popołudnie ! Nie pisałaś nic... Pewnie bałaś się zapeszyć... I dlaczego nasza Emka miałaby zjeść pół chaty ?!. U Kasi zjadła chyba tylko kubraczek. Ze sznurkami. Brawo, Emusia ! No nie tylko kubraczek :). Kije od szczotek, wkład z kaloszy i pewnie jeszcze parę rzeczy. Przyszła pani właścicielka wie o skłonnościach Emki i się nie zraża ale wiecie jak to w życiu jest. Dlatego po adopcji będę się stresowała, w życiu nie może być lekko :). Quote
Sara2011 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 19 minut temu, Tyś(ka) napisał: Wow, wieści rewelacja! :) Trzymam kciuki za Emkę :) Ona nie zje chałupy, co najwyżej ją udoskonali... proszę mi tu nie obrażać wybitną projektantkę wnętrz :) Tak, zapewne wprowadzi styl "minimalistyczny", wszystkie ozdoby pozjada i zostaną same ściany i meble :). Quote
Tyśka) Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Przed chwilą, Sara2011 napisał: Tak, zapewne wprowadzi styl "minimalistyczny", wszystkie ozdoby pozjada i zostaną same ściany i meble :). Ha! wie co w trawie piszczy ;) Radykalny minimalizm jest teraz w modzie. Quote
Elisabeta Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 40 minut temu, Sara2011 napisał: No nie tylko kubraczek :). Kije od szczotek, wkład z kaloszy i pewnie jeszcze parę rzeczy. . Nasza Emka ?? Na wątku o tym nie było... Pewnie ukrywałyście to z Kasią przed nami. Quote
Tyśka) Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 A ja przepraszam bardzo, a ktoś złapał Emcię na gorącym uczynku? Może to jakieś trolle, a nie Emka? Może Emka jedynie pilnowała i broniła wszystko przed trollami? Jak zjadła kij od szczotek to widocznie pilnie sprzątała... ;) wkład z kaloszy... pewnie chciała go wyczyścić :) 1 Quote
Sara2011 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 11 minut temu, Elisabeta napisał: Nasza Emka ?? Na wątku o tym nie było... Pewnie ukrywałyście to z Kasią przed nami. No Kasia cos chyba przed nami ukrywała, sama się dowiedziałam dopiero niedawno, jak poszła w eter informacja o pożartym kubraczku. Quote
Tyśka) Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 1 minutę temu, Sara2011 napisał: No Kasia cos chyba przed nami ukrywała, sama się dowiedziałam dopiero niedawno, jak poszła w eter informacja o pożartym kubraczku. To może sama Kasia winowajczynią, a zgania na biedną Emeczkę? :) Quote
Sara2011 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 Muszę przyznać że rok 2018 dobrze się zaczyna :). Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty PA w miejscowości Wisła Wielka koło Pszczyny dla Iwanki z Radys, którą z Anią B wyciągnęłyśmy pod koniec września i która jest w hoteliku u Dexterki. Ktoś, coś ? Iwanka nie ma wątku na Dogo, tylko na FB. https://www.facebook.com/events/1936111806612343/?active_tab=discussion Quote
kasiainat Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Nasza Emka ?? Na wątku o tym nie było... Pewnie ukrywałyście to z Kasią przed nami. Generalnie miałam 3 rozrabiary podejrzane:-)Emkę, Rose i Ade. Dopiero jak zaczęłam je osobno zamykać na noc wyszło szydło z worka. Okazało się, że Ada rozwalała kosz że śmieciami, Rosa sikała pod drzwiami balkonowymi a Emka gryzła wszystko co podeszło jej pod zęby. Przyłapałam ją w nocy jak rozwalona na kanapie w salonie siekała 3 już zmiotkę :-) Teraz już pilnuje i wszystko jest pochowane tylko tą zołza otwiera drzwi do szafy i niestety zjadła mi jednego buta:-/ Quote
kasiainat Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Aha część kubraczka wyszło tą stroną, którą weszło A sznureczki drugą stroną :-) Ogólnie to Emka sieka wszystko na drobnicę jak jakiś malakser :-) 1 Quote
kiyoshi Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 i Rosa jeszcze w to zamieszana ;) ojoj...... Quote
Sara2011 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 4 godziny temu, Sara2011 napisał: Muszę przyznać że rok 2018 dobrze się zaczyna :). Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty PA w miejscowości Wisła Wielka koło Pszczyny dla Iwanki z Radys, którą z Anią B wyciągnęłyśmy pod koniec września i która jest w hoteliku u Dexterki. Ktoś, coś ? Iwanka nie ma wątku na Dogo, tylko na FB. https://www.facebook.com/events/1936111806612343/?active_tab=discussion Osobę do PA już znalazłam :) Quote
Recommended Posts