Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Emko i Pomadko, jestem. smile.gif Jak każdego dnia.

Saro, masz wieści od Kasi, jak się czuje Emusia ? Cisza to pewnie dobry znak...

Emka czuje się bardzo dobrze:-) ubranko zostało dosłownie zeżarte-nie mogę znaleźć sznurków :-)) apetyt suni dopisuje, humor też - szaleje na całego z Roską i Adą:-) 

• Upvote 1
Posted

Kochani, "przybieżam" ogłosić radosną nowinę - EMKA będzie miała dom !!!!! :). W przyszłą sobotę zamieszka w Katowicach, rodzina już nie może się jej doczekać. Oby tylko nie zjadła im pół chaty.

Ogromnie dziękuję Mysza2 i AgusiaP za przeprowadzenie wizyty PA.

Cały czas szukamy domku dla Pomadki....

• Upvote 3
Posted

Saro, ale cudna wiadomość na niedzielne popołudnie ! smile.gifsmile.gifsmile.gif

Nie pisałaś nic... Pewnie bałaś się zapeszyć...

I dlaczego nasza Emka miałaby zjeść pół chaty ?!. U Kasi zjadła chyba tylko kubraczek. Ze sznurkami. smile.gif

Brawo, Emusia ! smile.gif  

Posted
31 minut temu, Elisabeta napisał:

Saro, ale cudna wiadomość na niedzielne popołudnie ! smile.gifsmile.gifsmile.gif

Nie pisałaś nic... Pewnie bałaś się zapeszyć...

I dlaczego nasza Emka miałaby zjeść pół chaty ?!. U Kasi zjadła chyba tylko kubraczek. Ze sznurkami. smile.gif

Brawo, Emusia ! smile.gif  

No nie tylko kubraczek :). Kije od szczotek, wkład z kaloszy i pewnie jeszcze parę rzeczy. Przyszła pani właścicielka wie o skłonnościach Emki i się nie zraża ale wiecie jak to w życiu jest. Dlatego  po adopcji będę się stresowała, w życiu nie może być lekko :).

Posted
19 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Wow, wieści rewelacja! :) Trzymam kciuki za Emkę :)
Ona nie zje chałupy, co najwyżej ją udoskonali... proszę mi tu nie obrażać wybitną projektantkę wnętrz :)

Tak, zapewne wprowadzi styl "minimalistyczny", wszystkie ozdoby pozjada i zostaną same ściany i meble :).

Posted
Przed chwilą, Sara2011 napisał:

Tak, zapewne wprowadzi styl "minimalistyczny", wszystkie ozdoby pozjada i zostaną same ściany i meble :).

Ha! wie co w trawie piszczy ;) Radykalny minimalizm jest teraz w modzie.

Posted
40 minut temu, Sara2011 napisał:

No nie tylko kubraczek :). Kije od szczotek, wkład z kaloszy i pewnie jeszcze parę rzeczy. .

Nasza Emka ?? smile.gif Na wątku o tym nie było... Pewnie ukrywałyście to z Kasią przed nami. smile.gif 

Posted

A ja przepraszam bardzo, a ktoś złapał Emcię na gorącym uczynku? Może to jakieś trolle, a nie Emka? Może Emka jedynie pilnowała i broniła wszystko przed trollami?

Jak zjadła kij od szczotek to widocznie pilnie sprzątała... ;) wkład z kaloszy... pewnie chciała go wyczyścić :)

• Upvote 1
Posted
11 minut temu, Elisabeta napisał:

Nasza Emka ?? smile.gif Na wątku o tym nie było... Pewnie ukrywałyście to z Kasią przed nami. smile.gif 

No Kasia cos chyba przed nami ukrywała, sama się dowiedziałam dopiero niedawno, jak poszła w eter  informacja o pożartym kubraczku.

Posted
1 minutę temu, Sara2011 napisał:

No Kasia cos chyba przed nami ukrywała, sama się dowiedziałam dopiero niedawno, jak poszła w eter  informacja o pożartym kubraczku.

To może sama Kasia winowajczynią, a zgania na biedną Emeczkę? :)

Posted
3 godziny temu, Elisabeta napisał:

Generalnie miałam 3 rozrabiary podejrzane:-)Emkę, Rose i Ade.  Dopiero jak zaczęłam je osobno zamykać na noc wyszło szydło z worka. Okazało się, że Ada rozwalała kosz że śmieciami, Rosa sikała pod drzwiami balkonowymi a Emka gryzła wszystko co podeszło jej pod zęby. Przyłapałam ją w nocy jak rozwalona na kanapie w salonie siekała 3 już zmiotkę :-)

Teraz już pilnuje i wszystko jest pochowane tylko tą zołza otwiera drzwi do szafy i niestety zjadła mi jednego buta:-/ 

Posted
4 godziny temu, Sara2011 napisał:

Muszę przyznać że rok 2018 dobrze się zaczyna :).

Szukam osoby do przeprowadzenia wizyty PA w miejscowości Wisła Wielka koło Pszczyny dla Iwanki z Radys, którą z Anią B wyciągnęłyśmy pod koniec września i która jest w hoteliku u Dexterki. Ktoś, coś ?

Iwanka nie ma wątku na Dogo, tylko na FB.

https://www.facebook.com/events/1936111806612343/?active_tab=discussion

Osobę do PA już znalazłam :)