elik Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 2 godziny temu, jaguska napisał: Dla cioci, proszę cioci, za wytrwałość i pamięć, coś dobrego na niedzielny ranek Kawusie są dwie, czy mogę się podłączyć? Tak apetycznie to wygląda, że nie sposób się oprzeć pokusie. 1 Quote
Olena84 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 4 godziny temu, elik napisał: Kawusie są dwie, czy mogę się podłączyć? Tak apetycznie to wygląda, że nie sposób się oprzeć pokusie. a to nie przypadkiem czekolada? ja kawy nie pije ale ciastka zjeść mogę Quote
Radek Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 3 minuty temu, Olena84 napisał: a to nie przypadkiem czekolada? Filiżankę ciepłej czekolady chętnie bym wypił:) 1 Quote
elik Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 5 minut temu, Olena84 napisał: a to nie przypadkiem czekolada? ja kawy nie pije ale ciastka zjeść mogę Wolałabym kawę. Czekolada jest obwarowana konsekwencjami w postaci utytych bioder :) Quote
Olena84 Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 6 minut temu, Radek napisał: Filiżankę ciepłej czekolady chętnie bym wypił:) akurat są dwie;) 3 minuty temu, elik napisał: Wolałabym kawę. Czekolada jest obwarowana konsekwencjami w postaci utytych bioder :) e tam;) 1 Quote
elik Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 15 godzin temu, Olena84 napisał: akurat są dwie;) e tam;) Nooo tam, tam :) 1 Quote
elficzkowa Posted December 2, 2018 Posted December 2, 2018 Wpłaty na konto Mimi: Patrycja96 - deklaracja na styczeń - 15 zł Elisabeta - deklaracja na listopad i grudzień - 40 zł Mimisia pięknie dziękuje 1 Quote
Nesiowata Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Idealne dla lisiczki.Pewnie chętnie skorzystałaby gdyby to zobaczyła. Na wszelki wypadek - życzę Wam spokojnego dnia. 2 Quote
Elisabeta Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Mówię dzień dobry Mimisi i Wszystkim stąd i może też się załapię na filiżankę u Jaguski. Mocną herbatę poproszę. Spokojnego poniedziałku. 1 Quote
Nesiowata Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 7 minut temu, Elisabeta napisał: Mówię dzień dobry Mimisi i Wszystkim stąd i może też się załapię na filiżankę u Jaguski. Mocną herbatę poproszę. Spokojnego poniedziałku. Nie wiadomo tylko czy i dziś Jaguska będzie taka hojna. Quote
jaguska Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 Dla Was zawsze :))) Dla herbatników dla tych co mogą dla tych co nie mogą, do tej grupy się zaliczam ;) dla tych co lubią i dla wszystkich chętnych Dobrego dnia. 2 Quote
elik Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 A ja zaczynam od kawy. Do śniadania inka z mlekiem, a potem czarna jak smoła, gorzka i wcale nie mała :) Quote
b-b Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 A ja skorzystam z wszystkich opcji ;) Po pracującym weekendzie należy mi się...chyba :D ;) Quote
Nesiowata Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: A ja skorzystam z wszystkich opcji ;) Po pracującym weekendzie należy mi się...chyba :D ;) W pierwszej kolejności. Quote
elik Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: W pierwszej kolejności. Nooo czy w pierwszej to bym się nie upierała, ale należy się bez wątpienia Quote
b-b Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 7 godzin temu, Nesiowata napisał: W pierwszej kolejności. 4 godziny temu, elik napisał: Nooo czy w pierwszej to bym się nie upierała, ale należy się bez wątpienia Quote
Radek Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 13 godzin temu, elik napisał: Do śniadania inka z mlekiem Inka dobra, ale żeby z mlekiem? Quote
b-b Posted December 3, 2018 Posted December 3, 2018 10 minut temu, Radek napisał: Inka dobra, ale żeby z mlekiem? A niby z czym? ;P Zbożową to kiedyś z "prądem" pili ale inka zawsze z mlekiem :D 1 Quote
Nesiowata Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 I kolejny dzień czas zacząć. Dobrze, że na razie nie pada, wczoraj wieczorem nalało nieźle. Były chwile, kiedy wycieraczki miały problem z oczyszczaniem szyby choć pracowały w przyspieszonym tempie. Trochę przestało kiedy wyszłam z psami ale i tak było mokro. Zobaczymy co dzisiejszy dzień pokaże. Trzymaj się sucho Mimiśka, najlepiej gdzieś w okolicach kominka. Tam zawsze ciepło i sucho. Quote
Radek Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 8 godzin temu, b-b napisał: A niby z czym? ;P Jak to z czym? Z łyżeczką cukru:) Quote
Nesiowata Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 9 minut temu, Radek napisał: Jak to z czym? Z łyżeczką cukru:) A po co cukier? Mleko wystarczy w zupełności. Quote
b-b Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 3 godziny temu, Radek napisał: Jak to z czym? Z łyżeczką cukru:) 3 godziny temu, Nesiowata napisał: A po co cukier? Mleko wystarczy w zupełności. I tu się zgadzam! :) Quote
elik Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 7 minut temu, b-b napisał: I tu się zgadzam! :) I ja się zgadzam, co nie przeszkadza, że ja sobie jednak tej szczypty słodyczy w tym przypadku nie żałuję. Jednak z cukrem jest smaczniejsza :) Quote
Recommended Posts