Jump to content
Dogomania

Z rowu, lękliwa lisia Mimisia: skradła serce Jaguski i Jej Połówka i zakotwiczyła u nich na stałe <3 DZIĘKUJĘ!!!

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, elficzkowa napisał:

To bardzo smutne. Trzymaj się Nesiowata.

57 minut temu, jaguska napisał:

Nesiu kochana, mocno utulam i ślę ciepłe myśli.

4b043be986384753.jpg

Dziękuję - żyć trzeba dalej, choć nie jest to takie łatwe.

Posted

9 godzin temu, Nesiowata napisał:

Wczoraj mój Misiek zostawił mnie na dobre. Bez żadnych wcześniejszych zapowiedzi.

Nesiowata, jak bardzo mi przykro :( 16 lat to kawał życia i piękny wiek. Trzymajcie się tam mocno, Ty i Twoje psie dziewczyny, przytulam!

Posted
9 godzin temu, Olena84 napisał:

Ale wieści, trzymam kciuki!

Jak zwykle się pospieszyłam z wieściami, ale w sumie nie wiem nigdy czy lepiej pisać o ew. potencjalnie bardziej zainteresowanych czy mam się wstrzymać aż do spotkania... Rodzina nr 2 po kolejnej rozmowie i zastanowieniu miała zadzwonić, ale nie zrobiła tego do dzisiaj, więc podejrzewam, że wybrali łatwiejszego psa i to bliżej. 

Posted

Nesiu nadal przytulam uscisk-ruchomy-obrazek-0070.gif

Tysiu powiedziałam Mimisi że jeden domek odpadł, ale jakoś bardzo się tym nie przejęła ;)pies-ruchomy-obrazek-0767.gif

Dzisiaj przeprowadziłam auto-operację kciuka, tzw.czyszczenie, bo zaczęło ropieć,  kciuk jeszcze wyłączony z użytku, ale srebro koloidalne daje radę.  Ten kciuk u lewej reki mam strasznie pechowy, już był raz pokiereszowany przez Jeżynkę, jeszcze parę razy i pewnie mi sam odleci ptak-ruchomy-obrazek-0006.gif 

Dobrego dnia wszystkim.

To się nazywa zdrowe podejście do życia ;)

ddd19453dd662689med.jpg

• Like 1
Posted

Ugh, dzisiaj miałam kolejne zapytanie smsowe z serii tych "nie przeczytałem ogłoszenia". Co z tymi ludźmi że nawet nie chce im się przeczytać pierwszego słowa jak pies ma na imię oraz zdania o warunkach adopcji? Tylko na dzień dobry pada pytanie na jakiej ulicy mieszka "ten pies z tego zdjęcia" i czy można za chwilę go odwiedzić przez Gala Anonima?

Posted

Nie zazdroszczę kontaktów z takimi ludźmi.

Mimisia strachulec z akcentami odwagi ;)

Jak ma kurę przed sobą to ją podgoni, a jak ma kurę za sobą to spiernicza że aż nogi gubi ;)

Co do kciuka, to niezły ze mnie chirurg ;), po wczorajszym czyszczeniu dzisiaj dużo lepiej, jeszcze z tydzień i będzie można go gryźć od nowa ;)

Z cyklu gry i zabawy :)

d472835ce8547677med.jpg

Dobrej nocy.

spanie-i-sen-ruchomy-obrazek-0044.gif

• Like 4
Posted

Donoszę ,że tradycyjnie zostało mi od mojej małej kawałek (  30 cm) obroży foresto.

Wysłać dla rudzielca? ;)

• Like 1
Posted

Brawo Mimi za "odwagę"! Nic, tylko zazdrościć - odwaga inaczej. 

Zdrowia życzę nieustająco dla całej rodzinki ludzko - psio - kociej. A palec niech się goi jak najszybciej.

Posted
7 godzin temu, b-b napisał:

Donoszę ,że tradycyjnie zostało mi od mojej małej kawałek (  30 cm) obroży foresto.

Wysłać dla rudzielca? ;)

Będziemy niezmiernie wdzięczne, szczególnie że kleszcze w tym roku jakieś "nienażarte", paskudy jedne.

54530fd1637bee0fb61b9a90fb3b8d8f.gif

Posted
2 godziny temu, Nesiowata napisał:

A palec niech się goi jak najszybciej.

Dziękuję Nesiu. Ruchowo już prawie OK, jeszcze tylko trochę ciągnie na zrostach. Kciuk to pikuś, dna moczanowa przyszła w kolejne odwiedziny, wredna maupa, czyli dietka, dietka, dietka ;)

Miłej niedzieli wszystkim zaglądającym.

323b40b6921f23f395d6d1abff794829.gif

Posted
7 godzin temu, jaguska napisał:

Będziemy niezmiernie wdzięczne, szczególnie że kleszcze w tym roku jakieś "nienażarte", paskudy jedne.

54530fd1637bee0fb61b9a90fb3b8d8f.gif

To ja tradycyjnie o adres na PW poproszę :)

• Like 1
Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Spotkanie najszybciej może odbyć się za 2 tygodnie, ślub w najbliższą sobotę. 

Tysiu, to Twój czas, wszystko odłóż na bok i ciesz się każdą chwilą.

aa182da7a65e6447med.jpg

• Like 2